OPI Nail Lacquer - På Collins Avenue Review

Hei mine vakre venner,

Håper dere alle nyter 2014 med full energi og entusiasme. Jeg elsker også mine dager, synes at magi av IMBB jobber på meg og jeg føler meg så glad og lykksalig i meg selv. Dessuten leser jeg en kort historie et sted at en gang var det et løp mellom alle frosker og til slutt en handikappet frosk vant løpet uavhengig av alt hooting og lave forventninger til folk fra ham. Kan du gjette hvorfor og hvordan? Den enkle grunnen er at vinneren frosk var døve, så han kunne neppe lytte til noen av dem! Jeg vet ikke hvorfor jeg likte denne historien så mye at jeg følte meg som å dele den her! Jeg har alle svarene mine i denne novellen, som egentlig hjemsøkte meg siden det siste året. Jeg forestiller meg selv som en frosk også som er forkrøpet av forventninger, usunne sammenligninger, ansvar etc., og nå er det eneste jeg trenger i mitt liv å bli døve for å vinne livet mitt. Jeg føler at dette gjelder for oss alle i en viss grad ikke? Uansett, før dette emnet blir filosofi, la oss gå videre til dagens gjennomgang. 😛 Her kommer jeg med en nydelig, elegant, levende oransje nagellakk fra OPI. Vennligst les videre for å vite mer om OPI On Collins Avenue 🙂

Pris:

$ 7 til $ 9 for 0,5 fl Oz (15 ml), prisen kan variere fra butikk til butikk.

ingredienser:

Etyltosylamid, kamfor, stearalkonium-bentonitt, diacetonalkohol, stearalkoniumhectorit, benzofenon 1, sitronsyre, dimetikon, CI 77120, trimetyl-pentanyldiisobutyrat, trifenylfosfat, etyltosylamid, CI 77891 (Titandioxid), CI 77499, FD & C Yellow 5 Aluminium Lake, FD & C Red 6.

Produktbeskrivelse:

OPI On Collins Ave er en sizzling rød-oransje creme som vet hvor handlingen er. En del av OPIs South Beach Collection, OPI On Collins Ave er en flott farge for alle. Denne levende skyggen er varm, spennende og definitivt kommer til å legge merke til. Fritt fra DBP, Toluen og Formaldehyd, OPI On Collins Ave er også chipresistent. Tips: Ikke glem et grunnlag med denne dristige skyggen - vi anbefaler OPIs naturlige nagelbunnsbelegg.

emballasje:

Denne stripfrie nagellakken kommer i en fullstendig 15 ml stor glassflaskeemballasje med skyggedetaljer preget på selve flasken. Jeg elsker den store OPI-preget svart hetten som er virkelig stilig og glamorøs.

Min erfaring med OPI Nail Lacquer - On Collins Avenue:

Jeg vet ikke om jeg skal takke min hubby eller knallhodet mitt for sin dårlige generelle kunnskap om gals ting. Han liker vanligvis ikke å komme med meg for å handle, men han kan ikke la meg gå fri og handle alene heller! Så ofte gir jeg ham en liste over ting jeg har på vei til kontoret. Dette er kult bortsett fra noen få ting hvor han bruker sin smarthet (les dumt sinn). Når jeg ba ham om å ta med en god sant rød neglelakk. Han brukte hjernen sin og kjøpte meg denne røde oransje skyggen og sa det "Aaj tumhe red chaiye, kal oransje kahogi, parso kya pata gul; er det viktigste jeg hei, jeg har rød oransje, det er jeg som pris 2-2 nyanser i labyrinten "😛 Jeg vet aldri hva som er inne i hodet hans!

Uansett var skyggen virkelig super elegant, derfor aksepterte jeg sin brainy (read dumme) forklaring. Denne spesielle skyggen - På Collins Avenue-lakk ser mer eller mindre ut som min tidligere OPI "Jeg spiser hovedsakelig hummer" neglelakk, bortsett fra at dette er mer levende og mer oransje enn den senere som ser mer koraller ut. Jeg tror det er en varm, levende oransje nyanse for å poppe opp og jazz neglene dine med liten hint av rødt. En ekte sommeraktig nyanse; Imidlertid har jeg det på vintre og det komplimenterer mitt utseende veldig bra! Utvilsomt spiller farge en viktig rolle i å skape humør og helse, og denne fargen er en stemningsforbedrer! Som OPI alltid hevder, gir alle disse nagelmalene strekkfri ren, ugjennomsiktig etterbehandling på neglene med eller uten topp / underlag.

De tørker raskt, derfor er det ingen rot i lag eller applikasjon. Det bløder ikke på negler, og det vil heller ikke gi flekkflekk når det er fjernet fra neglene i motsetning til neglelakk fra andre merker. Det eneste problemet som plager meg er det som andre OPI-nagelmaler (les eid av meg), dette starter også chipping på den andre eller tredje dagen. Imidlertid forblir det intakt på tåneglene i en uke eller så. Jeg bruker ikke noen base eller topplakk, bare legg direkte på 2 strøk av denne neglelakken for en ugjennomsiktig, ren finish og det gir gode resultater!

Heldigvis er chipping bare fra tipset, ikke som noe styggt flettende chipping av, så jeg klarer å leve med det i 1-2 uker. Jeg vil anbefale denne neglen maling for sin super elegante skygge og strekkfri etterbehandling uavhengig av chippefaktoren fordi det virkelig gir en rask tørking og ren finish, som jeg aldri la merke til i noen annen neglelakk enn OPI.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av OPI Nail Lacquer - On Collins Avenue:

  • En fantastisk, levende oransje neglelakk uten glans.
  • En ultimativ stemningsfremmende og følsom skygge for å pop opp negler.
  • Kan brukes om sommeren, vintre eller våren for et lyst jazzed opp utseende.
  • Det vil gå med noe antrekk (minst for meg).
  • Et feilfritt program med hurtig tørking.
  • Det gir virkelig strekkfri, ren og ugjennomsiktig etterbehandling på negler, selv uten base eller topplakk.
  • Det gir en blank glans som forblir intakt i en uke eller så.
  • En stilig emballasje med nok produkt til å vare i mange måneder.

Ulemper med OPI Nail Lacquer - On Collins Avenue:

  • Det spretter litt fra spissen på den andre dagen, selv om den forblir intakt på tåneglene.
  • Vel, for meg er prisen ikke lenger en con, for sin nesten dobbelte mengde og gir en strekkfri ren etterbehandling og er gratis DBP-toluen-formaldehyd. Selv om det flipper litt, ser det ikke merkelig ut og jeg bærer det som det er i en uke eller så. Jeg har også brukt andre nagelmaler, og derfor føler jeg at dette OPI er et raskt og rotfritt alternativ for rotete mødre som meg. Jeg tror at mange av dere kan være enige med meg på dette punktet! Bare prøv denne skyggen, det er super chic gals 🙂

Alle OPI neglelakk, bilder, fargeprøver O.P.I. Farge til spisested for neglelakk O.P.I. Matte Top Coat O.P.I Shatter Nail Polish - Gold Shatter OPI neglelakk i akkurat spottet firbenet O.P.I. Nail Lacquer - Mrs. O'Leary'S Bbq O.P.I. Nail Maling Haul Park Avenue Øl Shampoo Elizabeth Arden 5th Avenue MAC Avenue Fluidline Review, Swatch, FOTD Kina Glaze Fifth Avenue Nail Lacquer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020