L'Oreal Contour Parfait Lip Liner # 634 Plomme

Hei alle sammen….

Jeg måtte gi min kjære kjærlighet til min andre baby fra L'Oreal fordi sist dag jeg gjennomgikk karamellen fra dette området som er en absolutt favoritt. Nå er dette en plomme nyanse som jeg ikke bruker så ofte, men vintrene nytes med mørke leppestifter og varm kaffe. Selv om jeg ikke foretrekker mørke leppestifter og lip liners så mye, men jeg hadde plukket dette, husket vintrene og de få mørke skygge leppestifter som jeg har i min stash. Dette er en ekte plomme nyanse og har hentet meg ganske mange komplimenter denne vinteren.

emballasje:

L'Oreal # 634 kommer i en tre blyant form. Kroppen er i samme farge som for liner som er smart med tanke på at du har mer enn en av samme familie i stashen din. Det er en skjermbar blyant med en dempet gulldeksel. Luken lukkes ikke med klikk, men det mister aldri hetten, derfor er det reisevennlig.

Tekstur:

Blyanten er tre og slipper dermed som kremete blyanter. Men det slipper heller ikke leppene. For meg er dette ganske god tekstur med tanke på at det er en leppeforing. Den halvhårde tekstur sikrer at leppestift / leppeblod ikke bløder. Den riktige tekstur bidrar til å holde leppestiften i lengre tid på leppene. Den triste delen er som å ha på seg leppeliner på egen hånd, med dette kan det ikke være mulig da det tørker ut leppene. i prøven måtte jeg sette på en klar leppebalsam for å vise den riktige fargene på liner.

Pris: Rs 600 / -

Min erfaring med L'Oreal Contour Parfait # 634 Plum

Mørke dristige farger er et stort nei nei for meg. Men med den røde hype rundt fikk jeg meg litt grunnleggende, og dette kom som en del av den grunnleggende "røde" handelen. Selv om det ikke er rødt spesielt, men det passer ganske bra med de røde leppestiftene jeg eier. For det meste parrer jeg det med rosa baserte røde og dette fungerer fantastisk bra. Jeg har slitt det på egenhånd med en slipe av klar leppebalsam, og det er igjen en fin nyanse å bære på dagtid for vintre. Jeg har ikke noe å legge til i min personlige erfaring, siden jeg er helt hekta på ideen om leppe liners og helt nyter dem. Hvis du ikke er i leppeforing, stol på meg, du går glipp av stor tid!

Fordeler av L'Oreal Contour Parfait # 634 Plomme

• Glatt • Stå på lenge • Riktig tekstur - ikke for tørr, ikke for kremaktig • Går godt med så mange nyanser av leppestift

Ulemper med L'Oreal Contour Parfait # 634 Plomme

• Dyrt for en leppeforing

Swatch på bar hud:

Leppestifter:

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp L'Oreal Contour Parfait # 634 Plum?

Ja! Men det vil ta meg aldre å fullføre dette.

Hold deg håpløs og vær vakker!

L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner - evig Mauve L'Oreal Super Liner Automatisk Slim Liner i svart L'Oreal Contour Khol: Jet Black L'Oreal Contour Khol Dark Chocolate Loreal Paris Contour Kohl-Aquatic Blue Bourjois Khol & Contour Eyeliner Pencil ALV. Vinklet konturbørste Maybelline 14-timers leppestift - vær så snill og vær så snill Lotus Herbals Pomegranate & Plum Energizing Skin Polisher Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: