Deborah Euphoric Shine Lip Gloss

Euforically glansfull glans med EUPHORYL ™ Ω-3 og Blue Poppy Extract, beriket med patenterte glanspærer og Vitaminer B og E, for ultralette, ultra myke lepper. For varig hydrering uten å føle seg klebrig. Spesiell, myk applikator. Allergivennlig.

Den har en spesiell formulert ultra-myk applikator som hjelper til med å skape en strålende glans i bare en sving. Fraskrivelse: Omega 6-9 og Vitaminer B og E perFormt arbeidet med hydrering og næring for lepper som gjør dem myke og vakre. Trailer bak den lysende pearly shine coupled med strålende colorEuphoric Shine Lip Gloss inneholder den blendende glansen med blå valmue ekstrakt. Spreng perlene på leppene og gjør deg klar for en grand inngang!

Pris:

595

I forrige måned på mitt første besøk til en skikkelig Deborah milano-teller i Sentral, tok jeg opp denne nydelige glansen, så snart jeg så at jeg visste at jeg måtte få dette, vet du hvordan jeg liker kremete leppeplaster, som skal bæres på toppen av en matchende leppestift, helst en matt og kaket leppestift, jeg elsker glans som disse og dermed plukket dette i skygge 12, som viste seg ganske pen. Prisen på deborah er ikke så behagelig jeg må være enig, men jeg elsket matte nyanser og måtte plukke opp noe, jeg plukket opp en kompakt fra la cipria rekkevidde og noen tilfeldige ting mens glanselskere ser på denne

Hva skal jeg si dette er en peachy soft brown, all kremaktig glans, ingen glimmer, det er ikke satt, har en super blank overflate og fargen er til min smak, tekstur er så glatt, det er en fryd å bruke dette, og da er dette tonet nok, det kan godt bygges opp for å bruke alene eller på toppen av en matt leppestift. Fargen er perfekt for alle aldre og bra for dag, kontor og college, du trenger ikke å tenke to ganger før du bruker dette, fargen er bare rett, ikke varm, ikke lys, men legger til glød til ansiktet ditt. Applikatoren er flatt jeg ganske som det buede røret også.

Fargen på egen hånd for å vise mye som i røret må bygges i to strøk, en strøk kan være ren, men jeg har den på toppen av en veldig lett ferskenleppe fra Rimmel i skyggen ren og den har viste seg fantastisk, lagde jeg det jevnt og gjort, uten base, fargen kan være litt ren, men fortsatt flott. Oppholdskraften er som hvilken som helst glans, ikke noe stort, maksimalt to timer for meg, og hvis du er forsiktig, bruk en matt leppebase som liner, leppestift deretter 3 timer, det kan blø litt også på grunn av den glatte tekstur, men ingenting irriterende, infact mye bedre enn mange andre glosser. Så dette anbefales, det er bra for tørre lepper, små pigmenterte lepper og lukten er heller ikke plagsom.

Hvis du er ok med prissetting, gi dette et skudd!

På Rimmel leppe i ren

IMBB rating:

4.3/5

Deborah Milano Euphoric Shine Gloss Review Deborah Milano Trio Hi-Tech Tørr n våt øyeskygge - Gullfeber Deborah Milano Kajal blyant 4 neglelakkfarger og deres dupes Deborah Blush Rosa Pesca Review, Swatch L'oreal Glam Shine Reflex LipGloss-bilder, fargeprøver L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal Review, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: