Dior Skin Forever Compact 023 Peach

Hei, fantastiske mennesker,

Hvordan går det med deg ??

Jeg nyter helt denne sesongen med en varm kopp kaffe, sitter lenge i balkongen min, lytter til musikk, sover i lange timer. Hvordan du alle nyter denne sesongen og været ??? Kommer til produktet, i dag skal jeg gå gjennom Dior Skin Forever Compact 023 Peach Shade, jeg elsket det fordi dette er den beste kompakte jeg noen gang har brukt:

Ta en titt:

BESKRIVELSE:

DIORSKIN FOREVER, den første feilfri perfeksjonsfundamentet med en annen hudfusjonslitasje fra Dior. Infunderes med den smarte hudformende hudpleie-essensen, blir formelen en med huden for en helt perfekt hudfarge hele dagen lang. Den kompakte fundamentet tilbyr et silkeaktig, sensuelt og hudfusjonspulver som jevnt smelter inn i huden som en krem ​​for en jevn, jevn hudfarge og synlig perfekt hud hver dag.

PRIS: Rs. 3340 / -

INGREDIENSER:

Min erfaring med Dior Skin Forever Compact 023 Peach

Dette er mitt første hud sminkeprodukt fra merkevaren Dior, og jeg må si jeg er helt imponert, jeg likte den blå metallemballasjen det ser for stilig ut, og den kommer med en myk svamp. Kompakt gir feilfri, perfekt hud; det forlater huden min fløyelsaktig myk. Skyggen 023 Peach gir naturlig utseende med et snev av lysrosa tone. Det varer nesten hele dagen om vinteren. Det gir tilstrekkelig dekning som en kompakt og jeg føler at jeg bare har brukt bb-krem. Svampen som følger med kompakten har to sider, en fløyel myk for lett dekning og annen normal for full dekning og det er super lett å vaske svampen. Den kommer med en fløyelspose jeg tror fordi saken har en tendens til å få fingeravtrykk enkelt. Jeg tror det vil vare veldig lenge i rundt to til tre måneder på daglig bruk. Den har SPF25 PA ++ som jeg elsket. Samlet sett anbefaler jeg dette til tørr, fet eller vanlig hudtype skjønnhet, dette er for alle.

Fordeler med Dior Skin Forever Compact 023 Peach

• Gir ultra jevn fløyelfinish. • Gir jevn og perfekt hudfarge. • Flott emballasje. • Leveres med en myk svamp. • Den har SPF 25 med PA ++ • varer lenge • Byggbar dekning • Olje fri

Ulemper med Dior Skin Forever Compact 023 Peach:

• Dyrt • Skygge er ikke for skumle skjønnheter.

IMBB Rating: 4.1/5

Lakme Nine To Five Definerer Lip Liner Review Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Dior Addict Extreme Lipstick - 476 Plaza Dior Addict 2 Eau De Toilette Dior Addict High Shine Farge 578 Charmed Pink Review, Photos, Swatches Christian Dior Addict Lip Gloss 157, 097, 257, 557, 147 (La Collection) Dior Addict Lipstick 745 New Look Review, Swatch, Look Dior Ultra Gloss Flash Review, Swatch, LOTD

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: