VLCC Hair Fall Repair Conditioner Review

Helllooooo til alle de vakre, sjarmerende og nydelige damene!

I dag skal jeg vurdere et produkt som er seriøst undervurdert, men jeg er glad jeg prøvde det, fordi det viste seg å være det beste håret mitt noen gang har prøvd. Det er VLCC Hair fall Repair Conditioner med Hibiscus Extract og Coconut Oil.

Først av, la meg fortelle deg litt om håret mitt. Jeg har midje lengde, super rett og silkeaktig hår, som egentlig er min ressurs (touchwood), og en fet hodebunn. Det er en typisk ting om denne kombinasjonen; Hvis du finner ditt HG-hårprodukt, vil tressene dine være vakre, ellers blir de sløv og kjedelig. Jeg har hatt mange forferdelige opplevelser, selv med de mest pålitelige merkene. Uansett, sjampo vil bli en annen anmeldelse, med fortellingene bak den 😛. Også, jeg har et hårfall problem, nominell skjønt, men som øker når tiden for min CA resultater og eksamen kommer; i den rekkefølgen. Når jeg kommer til balsam, har jeg aldri opplevd noe ekstraordinært, for mitt hår, hver balsam er det samme, så jeg eksperimenterer mye, da det er det eneste jeg kan ha noe variasjon på. Men etter å ha brukt denne, tror jeg ikke jeg kommer til å forandre det i lang tid.

emballasje:

VLCC Hair Fall Repair Conditioner kommer i en tube emballasje med en flip top cap. Emballasjen er reisevennlig og hetten er sikker for å hindre noen form for lekkasje.

Pris:

Jeg har dette i et 100 ml rør som er for 105 INR, veldig rimelig.

Produkt detaljer:

Bilder snakker bedre enn ord, så her er en for deg som inneholder alle ingrediensene og retningene.

Min erfaring med VLCC Hair Fall Repair Conditioner:

Siden dagen jeg har begynt å bruke balsam (og det er fra veldig lang tid), er jeg sikker på at det bare ikke er jeg, men vi alle har blitt oppmerksom på at balsam er ment for hår og ikke hodebunn. Men som du kan dechifrere fra bildet ovenfor, er dette et unntak og ment å masseres på både hodebunnen og håret etter hårvask. Jeg har en fet hodebunn og var veldig skeptisk til å bruke noe som inneholder olje (kokos i denne) på hodebunnen, det også like etter sjampo. Likevel måtte jeg prøve, så gjorde jeg det. Jeg er super glad jeg gjorde.

Håret mitt, når det er tørt, er super mykt, enda mer silkeaktig og skinnende. Jeg elsket hva det gjorde med håret mitt, og det hevder at det ikke engang inneholder kjemikalier som silikoner som de fleste serum har i dag. Håret mitt faller redusert med 70% etter fjerde bruk. Jeg trodde kanskje det var på grunn av VLCC shampoo-sammenhengen, så jeg brukte dette med Nyle (den eneste andre sjampoen som passer meg, i dag har jeg oljet håret mitt). Resultatet var det samme. Jeg bruker Biotique Margosa på dager da jeg føler at jeg har tenårig flass på grunn av vintre (disse er de eneste tre merkene som passer til håret mitt); Jeg har også brukt denne balsam med det, og resultatet var fortsatt det samme - myke, sunne og skinnende tresses. Jeg kunne ikke slutte å berøre håret mitt * happydance * * happydance *.

Pros av VLCC Hair Fall Repair Conditioner:

  • Gjør håret mykt, sunt og skinnende.
  • Trygg for bruk på hodebunnen, per veibeskrivelse.
  • Ingen silikoner og parabener. * Happydance *
  • Reisevennlig emballasje.
  • Rimelig.
  • Lett tilgjengelig.

Cons av VLCC Hair Fall Repair Conditioner:

Tro meg, jeg ønsket å finne en. Derfor vurderte jeg ikke det med en gang etter første bruk. men jeg kunne ikke. Det er bare perfekt for håret mitt * happydance *

IMBB Rating:

Min Ratometer priser VLCC Hair Fall Repair Conditioner 5/5. Det er rimelig og leverer det det lover. Ja, jeg anbefaler. Imidlertid føler jeg at hårtypen din definerer produktet som passer for deg, men prøv dette en gang. Dens urte og selv om det ikke passer deg, vil det ikke skade håret ditt.

VLCC Hair Fall Repair Oil VLCC hveteprotein hårkjøler VLCC Natural Sciences Hibiscus Anti Hair Fall Shampoo VLCC ayurvedisk henna for hår VLCC Soya Protein Conditioning Shampoo Hjem Rettsmidler For Hårtap Tresemme Hair Fall Control Conditioner Trichup Hair Fall Control Oil Hvordan redusere håret fall om vinteren - Gjør det selv Pantene Hair Fall Control Shampoo Dove Hair Fall Therapy Treatment Mask Richfeel Cutishine Hair Repair Dove Intense Repair Treatment Mask TRESemme Smooth and Shine Conditioner Sunsilk Natural Recharge Conditioner L'Oreal Nutri-Gloss Conditioner Biotique Bio Thyme Fresh Sparkle Volume Conditioner Dove Nourishing Oil Care Conditioner L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår Urte Essenser Farlig Straight Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: