Zoya neglelakk i Gretchen Review

Hei jenter,

I dag vurderer jeg et produkt som jeg fikk fra det store blogget som ble holdt på IMBB nylig, og jeg er bare så glad jeg fikk dette. Jeg ønsket å prøve Zoya neglelakk siden lenge og hvilken bedre måte enn å få dem på slike rabatter: P Uansett, vil du kunngjøre at med denne neglelakken, søker jeg etter en perfekt rosa nåde neglelakk!

Pris:

Zoya neglelakk detaljhandel rundt Rs. 450

Mengde:

15 ml (dobbelt sammenlignet med det normale apoteket merkevarer som har 7 ml 0r 8 ml mengde).

Produktbeskrivelse:

Formaldehyd, Formaldehydharpiks, Toluen, Camphor og Dibutylftalatfri. Vegan vennlig neglelakk! Zoya neglelakk i Gretchen kan best beskrives som: Lysmelkbrun med nøytral rosa fargetone og varme lerundertoner med jevn cremefinish. En myk jordtone som passer både dype og rettferdige hudtoner.

ingredienser:

Butylacetat, etylacetat, nitrocellulose, acetyltributylcitrat, isopropylalkohol, kopolymerer.

Min erfaring med Zoya neglelakk i Gretchen:

Zoya er et profesjonelt neglelakkfirma som har et uttømmende utvalg av farger og overflater i neglelakk og neglelakkene er bare tilgjengelige i noen store anerkjente salonger og et par nettsider. Så da jeg så dette på bloggen, visste jeg at jeg måtte kjøpe den fordi jeg har en svakhet for nail polish og det var Zoya! Jeg elsker perfekt håndterte hender med en imponerende myk pastell nakenpolsk. Denne nyansen er den perfekte naken med myke rosa undertoner, noe som gjør den perfekt egnet til kontorpleie når du vil ha fine og friske sømmer. Målet er creme og det gjelder jevnt.

Konsistensen er fantastisk, den er heller ikke for tynn eller gloopy og pigmenteringen er også for god. Det første frakk er noe gjennomsiktig, men det blir ugjennomsiktig med to strøk. Neglelakk tørker godt med absolutt ingen striper.

Oppholdsstyrken er også prisverdig fordi den ikke sparte for godt 5 dager, etterpå kunne liten chipping bli observert hvis du så nøye ut. Samlet sett, hvis du vil ha perfekt velpleide hender med ryddig sunn rosa negler til kontoret, er dette definitivt den beste neglelakken noensinne!

Pros av Zoya neglelakk i Gretchen:

  • Fantastisk n * de skygge med lyserøde undertoner.
  • Tørker jevnt uten strekker.
  • Blir ugjennomsiktig i to strøk og gir utseendet til perfekte friske rosa negler. Akkurat som om du har en manikyr i en salong!
  • Verken for tynn eller gloopy.
  • Uttømmende fargespekter og finish i Zoya som vil til og med bli en dør-hard neglelakkhater til en elsker!
  • Å holde kraft er lovverdig.
  • Disse neglelakene er formulert uten formaldehyd, formaldehydharpiks, toluen, kamfer og Dibutylftalat som er så dårlige for neglene.
  • Dobbel mengden av hva apotek merkene tilbyr.

Cons av Zoya neglelakk i Gretchen:

  • Det er bare dyrt. Det faller i prisklassen av OPI, Essie-nagelmaling som er alle high end neglelakk, men det gir dobbelt mengde og fantastisk fargespekter og kvalitet, så jeg klager ikke.
  • Ikke tilgjengelig lett.

IMBB Rating:

10/5 for fargen, 5/5 for kvalitet og merkevare!

Jeg ville definitivt kjøpe glitter neglelakk som Zoya tilbyr fordi jeg er gal om glitter negler! Også, hvis du ser noen Zoya neglelakker på rabatt neste gang på IMBB blogg, kjør, hopp og hopp for å få det: D

Ha det fint!

Zoya neglelakk - Neve Zoya Nail Lacquer - Fei Fei Zoya Nail Lacquer - Storm Fargebar Nail Polish Remover Review + Nail Art O.P.I. Farge til spisested for neglelakk O.P.I Shatter Nail Polish - Gold Shatter Kina Glaze Nail Polish - Rich & Famous Sephora glatt neglelakkfjerner 4 neglelakkfarger og deres dupes OPI neglelakk i akkurat spottet firbenet

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: