Sephora Atomic Volume Mascara - Ultra Black Review

Hei skjønnhet,

Jeg er clueless hvordan og hvorfor jeg savnet å vurdere dette kjøpet av meg fra Sephora. Av de få ting jeg plukket opp, var dette det eneste pre-planlagte produktet. Min søster hadde brukt denne mascara noen måneder tilbake da hun plukket den opp fra Dubai. Hun er en person som aldri vil hoppe over mascara. Det kan være en leppestift, ingen kajal dag for henne, men mascara er et MUST! Så fortsetter hun med å prøve nye ting og hun var alle roser om dette. Ikke rart at dette var høyt priset, men det var bare fint å hengive en gang i mellom.

emballasje:

Mascara kommer i en jet svart plastflaske, men finishen er skinnende som tiltrekker fingeravtrykk. Flasken er tykkere nederst og har Sephora skrevet med sølv som et bånd rundt flaskehalsen. Staven er veldig solid og børstene er så ordnet at de bidrar til å skille og definere vippene. Borstene er laget av litt fiber, og spissen av staven kan bøyes for å passe på vippene.

ingredienser:

Pris:

Rs. 1120 / - for 15 ml.

Min erfaring med Sephora Atomic Volume Mascara - Ultra Black:

Jeg var veldig engstelig før jeg hilste på denne mascaraen som den må bli slått ut i 3 måneder i henhold til skjønnhetsreglene og 6 måneder i henhold til rørdetaljer. Men jeg likte virkelig hvordan søsteren min flauntet sine flotte øyne med dette på. Jeg måtte gi inn og kjøpte denne mascaraen. Selv om prisen er veldig høy for en mascara, men resultatene virkelig rettferdiggjort prisen. Ingen steder er det nevnt på emballasjen at det er vanntett, men det kan tas en vanlig sprut med vann, men på gnidning kommer mascaraen og kommer ikke til å stå som de vanntette.

Borstene definerer vippene veldig bra og belegger dem jevnt. Ettersom børstene er små, kan de nedre vippene defineres veldig enkelt. Det er noen mascaraer der de stubbe bustene har en tendens til å berøre området under de nedre vippene og rydde opp hele sminke. Jeg har aldri møtt et slikt problem med denne mascaraen, men jeg må nevne at dette er mer en definerende mascara enn en som klumper seg opp for å vise mer volum. Det forlenger litt, men ingenting for drastisk. Også, det krøller ikke vippene. Jeg må bruke en lash curler for å gi noen krølleffekt til viskene mine. Dette er nå min hverdagslige mascara som gir de mest naturlig utsiktene og troverdige volumet.

Pros av Sephora Atomic Volume Mascara - Ultra Black:

  • Super mørk svart.
  • Gir det nødvendige volumet.
  • Ikke vanntett, så det er lett å ta av.
  • Attraktiv emballasje.
  • Kan brukes i 6 måneder (juks på 3 måneders teori).

Ulemper med Sephora Atomic Volume Mascara - Ultra Black:

  • Super dyrt.
  • Tilgjengelighet.

IMBB Rating:

4/5 (1 mark fratrukket for prisen).

EOTD (naturlig lys, sollys)

Vil jeg tilbakekalle Sephora Atomic Volume Mascara - Ultra Black?

Jeg vil prøve andre før jeg kommer tilbake til dette. Det er andre fine mascaraer i markedet på denne prislappen, jeg er sikker.

Fortsett å smile og fortsett å tro!

Sephora Vanntett Eye Makeup Remover Sephora Lagoon Creamy Body Vask Sephora Kabuki Pensel Sephora glatt neglelakkfjerner Sephora Instant Refreshing Toner Sephora Lagoon Moisturizing Lotion Deborah Rosetto Atomic Red Lipstick - Mat 07 Deborah Rosetto Atomic Red Lipstick - Mat 01 Deborah Milano Rosetto Atomic Red Lipstick - Shade No. 19 MUA Extreme Volume Mascara Lancome Hypnose Custom Volume Mascara Vanntett CoverGirl LashBlast Volum Mascara i Brun Essens Få Big Lashes Volume Boost Mascara L'Oreal Volume Million Lashes Mascara Lancome Hypnose Custom Wear Volum Mascara Lakme Nine to Five Intense Volume Mascara Elizabeth Arden Dobbel tetthet Maksimalt volum Mascara Maybelline Master Drama Kohl Liner - Ultra Svart VOV Volume Clubbing Ultra Black Mascara Maybelline Ultra Waterproof Liner og Lakme Insta Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: