Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask

Hei flotte damer,

Ansiktsmasker har alltid vært avgjørende i vår daglige hudpleierutine. Jeg har så mange av dem, men jeg blir alltid tiltrukket av gjørme og leiremasker. Da jeg så denne masken på hyllen, trodde jeg at det var en sjokolademaske, så jeg plukket opp i tillegg, det så ganske bra ut, slik at jeg hvordan jeg endte opp med å få dette produktet. Jeg har alltid ønsket å prøve dette merket og ønsket å starte med de mindre pakkene, men dessverre var de ikke på lager så fikk jeg dette store røret. Les videre for å få vite mer om denne.

Pris: Rs 245 for 100 ml

Produktbeskrivelse: Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Face Mask er formulert med 100% ren leire for å fjerne smuss og overflødig olje fra hudoverflaten. Absorberer urenheter, fjerner porene og fjerner døde hudceller. Ikke-komedogen, så det vil ikke tette porene. Strammer huden, myker linjer og rynker. Lanolin fri. Blader huden mykere og glattere for frisk frisk glød.

Veibeskrivelse: Påfør på ren, tørr hud. Påfør ansikts- og nakkeområder som unngår øyet. La det tørke i 10-15 minutter og skyll deretter grundig med rent, varmt vann. Pat tørr.

Min ta på Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask:

Jeg har aldri brukt dette bandet før, men har alltid lest gode anmeldelser på IMBB. Jeg har en svakhet for attraktiv emballasje som skyldes at jeg pleier å kjøpe mange ting jeg egentlig ikke trenger, og dette var en av dem. Denne ansiktsmasken kommer i et hvitt rør med brunt design over det og skrifttypene i rosa og jeg elsket kombinasjonen og måten den ser ut. Det ser faktisk strålende og søtt ut. Hetten er en flip åpen en i brun også og er ganske praktisk å bruke. Dette er veldig reisevennlig siden størrelsen på røret er ikke så stor.

Det er en leiremaske, men tekstur ser ikke veldig ut som leire. Ansiktsmasken er brun i farge og det ligner helt på sjokolademousse og jeg var så spent på å se den kremrike formelen jeg liker mye hver gang jeg bruker den. Tekstur er super kremaktig og glir som en drøm i ansiktet. Det ser seriøst ut til å være veldig deilig. Jeg skulle ønske duften var også chocolaty. Fargen på masken er noe lik hudtonen, så hvis noen observerer tett bare så vil de bli kjent med at jeg har en maske på ansiktet mitt. Det forårsaker ingen stikkende følelse og gir en moderat kjøleeffekt til huden, og det er bare så avslappende! Det tørket opp ganske fort i løpet av 10 minutter eller så, men jeg vasket det opp etter 15 minutter når fargen helt ble forandret til lysebrun.

Det gikk lett av med vann og ansiktet mitt ser lysere ut, effekten varte i en dag. Huden var oljefri og det var slik i opptil 4 timer, men ansiktet mitt er ikke så fet, så oljen tar tid å komme tilbake. Det gjorde huden min tørr og elastisk og jeg måtte påføre en fuktighetskrem etter dette. Det gjør at ansiktet mitt ser fast hver gang jeg bruker dette, så det går ganske mye til alle sine krav. Samlet vil jeg si at det er en fin en å prøve fordi det ser ut som sjokolademousse, og du vil glede deg over å bruke den fordi den er så kremaktig og saftig.

Pros av Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask:

-Glasom emballasje som navnet, og det ser også veldig attraktivt ut -En flip åpen hette og et reisevennlig rør som er praktisk å bruke også -En stor en vil vare i alteast 3-4 måneder hvis den brukes to ganger eller tre ganger i uka -En veldig god leiremaske for fet hud som gjør huden olje og skinnfri etter at du har brukt dette, og oljen kommer ikke tilbake på huden for like 4 timer i mitt tilfelle.

-Var ansiktet mitt følsomt og stramt hver gang jeg bruker og gjør det ser lysere og rent ut og effektene varer i en dag -Dyr ganske raskt, så det vil ikke ta en stor tid på hudpleierutinen din -Det ser ut akkurat som sjokolademousse som gjør det enda mer søtt å bruke og tekstur er også som en mousse, deilig og kremaktig og det glir som en drøm på huden -Duften er en parfymert en som varer til den tiden masken er på ansiktet -Affordable og forårsaket ikke kløe eller stikk på huden

Cons of Beauty Formler Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask:

-Limiterte tilgjengelighet i India -Ver huden veldig tørr og elastisk og det er alltid behov for fuktighetskrem -Det gjør ikke noe for pimples eller blackheads, men det hevdet aldri å gjøre det, så det er greit

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale det?

Ja, men bare etter at jeg har fullført mine andre ansiktsmasker. Ville få det igjen på grunn av tekstur og kremhet, og også fordi den tørker ganske raskt og er designet for fet hud. Jeg vil gjerne anbefale det som det gjør en ganske god jobb, og det ville være flott å bruke hver annen dag også for dyp rengjøring.

Vurdering: 4/5

Beauty Formulas Feminine Intimate Hygiene Wipes Review Beauty Formulas Dry Shampoo Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn Freeman Facial Clay Mask med Mint og Sitron Purederm Rensende Dødehavet Mud Mask med Mango Kropps butikkens varmende mineralmask: Himalaya Mud Pack 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker Watson er Grønn Tea Anti Oxidant Facial Mask Freeman Superfruits Detoxifying Clay Facial Mask 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Lakme Clean Up Face Mask 30 beste leire masker tilgjengelig i India for fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: