Organix Foryngende Kirsebær Blossom Ginseng Shampoo

Godt nytt år til alle!!! Må dette nye året bringe mye flere nye drømmer og enda mer styrke for å få dem til å bli til virkelighet! Jeg vet at det er litt tøt sent for nyttårs ønsker, men da var jeg inaktiv i en måned.

Så min første anmeldelse av året er dedikert til organix kirsebærblomst ginseng sjampo. Jeg har blitt en sucker for dette sjampomerket og takk til imbb for det! Ikke en eneste negativ vurdering for varianter av dette merket ... som helt betyr at det er effektivt! La oss finne ut hvordan gjorde denne candy duftende sjampoen faret på min oljeholdige hodebunn og halt hår.

Produktbeskrivelse: Denne sensuelle og forlokkende blandingen av kirsebærblomstekstrakter og asiatisk ginsengrot bidrar til å forynge hodebunnen og hårfollikken for å legge til volum på rot mens du nærer håret ditt ved å fylle opp rismelk og bambusekstrakt for hydrering og glans.

Pris: INR 625 for 385ml

Min ta på organix foryngende kirsebær blomst ginseng sjampo:

Rismelk, bambusekstrakt, ginseng, kirsebærblomst, sulfatfri ...... høres intresting nei? En slik blikkfanger som var mens du handlet online! Og da jeg leser "volum på rot", tilføyte jeg øyeblikkelig denne lilla skjønnheten i handlekurven min med et håp om at det ville redde maniacet i meg fra å shampe håret mitt hver dag! Og vel, det fungerte fantastisk på min oljete hodebunn, i det minste på vintre. For å utarbeide, vil jeg si at hvis jeg bare skytter mellom hjem og jobb, kan jeg fortsette uten å vaske håret mitt i 2 dager med denne. Og det er en stor ting fordi hodebunnen begynner å utskille oljer innen 10-12 timer med vasking. Selv om jeg ikke lider av hårfall mye, men noen tråder her og der er normale. Men med denne kjære, ikke en eneste hårfall! Det forlater håret mitt silkeaktig og dets naturlige selvtillit, og legger til en fin sprette på vaskedagen.

Flasken er søt lilla i farge med kobberflip åpenhette. Sjampoen er gelbasert, tykk i konsistens og nesten gjennomsiktig med den minste hint av rosa i den. Duften er så fristende! Det minner meg om de jordbærsmakede hjerteformede candies. Jeg elsker dem helt. Men dessverre varer det ikke lenge, som for en time eller to, og det for veldig svakt. Også siden dets sulfatfri, det ikke skummer mye som følge av som jeg brukte mer enn nødvendig i utgangspunktet.

Pros of Organix foryngende Cherry Blossom Ginseng Shampoo:

• Sulfatfrie overflateaktive stoffer • Øko-vennlig flaske • Ikke testet på dyr • En god del av beløpet for den prisen • Bouncy hår på vaskedagen • Absolutt ingen hårfall • Ikke tørker ut ender • Importerer skinne selv om balsam ikke brukes • Himmelsk søt duft

Cons of Organix Foryngende Kirsebær Blomst Ginseng Shampoo:

• Duften varer ikke lenge. • Siden det ikke skummer mye, kan du ende opp med å bruke mer enn nødvendig mengde produkt. • Tykk konsistens (men du kan alltid fortynne den for å unngå spild) • Ikke et godt kjøp for tørre hår, spesielt om vinteren!

Anbefaler jeg det? Ja, til den oljeaktige skalpens skjønnhet. Det er et flott kjøp og en slik lettelse i vintre. 2-3 dager uten sjampo, og til tider kan du til og med hoppe over balsammen din!

Vil jeg kjøpe det igjen? Helt sikkert! Det er allerede mer enn halvt brukt og denne gangen bestiller jeg balsammen og masken fra dette området.

Vurdering: 4,5 / 5 (Jeg ønsker at duften varer minst for en dag!)

Organix Repairing Ginger Awapuhi Shampoo Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo Organix Brasiliansk Keratinterapi Sjampo og Conditioner Organix ernæringsmessige Acai Berry Avocado Conditioner Organix Hydrating Macadamia Dry Styling Oil Organix Healing Mandarin Olive Oil Shampoo Organix Marokkansk Argan Olje Organix Renover Marokkanske Argan Oil Conditioner Richfeel Aloe Vera Shampoo Sunsilk Co-Creations Radiant Shine Shampoo Støvler Ingredienser øl og egg sjampo Pantene Total Damage Care Shampoo Garnier Fructis Anti Dandruff Shampoo Garnier Fructis Volume Extend Fortifying Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020