NYX Color Lip Balm Shukran

Hei gals

Håper dere alle nyter vinteren til det fulle; det har begynt å bli mer kaldt her. På vintre spiller hud og hår viktigst en viktig rolle, da de tørre vindene gjør huden så tørr, spesielt lepper. I dag skal jeg gjennomgå en fargelipebalsam fra Nyx. Jeg liker likevel konseptet med farge leppebalsam, og var spent på å prøve denne. Så hvordan går det, la oss finne ut.

Produktbeskrivelse:

Legg farge og fuktighet til leppene dine i en applikasjon. Når leppene dine krever hydrering og du ønsker farge, er NYX Cosmetics ny Color Lip Balm det perfekte alternativet! Få fuktighet, skinn og en ren fargevask leppene dine ønsker mens du fortsatt ser naturlig ut. Tilgjengelig i 12 nyanser

Pris:

300 for 4 gram

ingredienser:

Mineralolje, Ceresin, Polybuten, Octyldodekanol, Polyetylen, Pentaerythrityl Tetraisostearat, Hydrogenert Polyisobuten, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Kisel, Stearoksymetikon / Dimetikonkopolymer, Parfum, Bivoks, Fenoksyetanol, Tocopherylacetat, Bisabolol, Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), D & C Red 6 Na. Salt (CI 15850), D & C Red 28 Al Lake (CI 45410), D & C Red 7 Ca Lake (CI 15850), FD & C Yellow 5 Al. Lake (CI 19140: 1), FD & C Yellow 6 Al Lake (CI 15985: 1), Iron Oxide Yellow (CI 77492), Iron Oxide Red (CI 77491), Iron Oxide Black (CI 77499).

Min erfaring med NYX-farge Lip balm Shukran:

Den kommer i en svart emballasje, med et farget bånd som representerer fargen. Det er et vri opp rør, så det er ikke noe produktspill. Luken lukkes tett, og er solid og reisevennlig. Jeg var veldig spent på å bruke denne etter å ha elsket den nyanserte leppen spa ved Nyx, men jeg er litt skuffet. Farge shukranen er en rødaktig nakenrosa farge, men den er veldig lett og viser nesten ikke på leppene mine, det kommer ikke til å dukke opp på pigmenterte lepper. Jeg liker virkelig hvordan de har en rekke nyanser, og tror at de mørkere nyanser ville definitivt ha bedre fargepenger, så hvis du tenker å prøve det, gå for mørkere nyanser. I swatchen har jeg swiped det 4 ganger for å vise noe anstendig fargepenger.

Lippene balsam er glatt og glir veldig enkelt. Det er ikke alt klebrig eller voksaktig. Men det har denne rare lukten i begynnelsen, men heldigvis varer det ikke lenge. Det fukter leppene ganske bra, men må påføres hver annen time. Så det er ikke langvarig også. Det føles mer glatt enn andre leppebalmer. Det gir god glans til lepper og får dem til å se fullere. Det er ikke en av de mest fuktighetsgivende leppebalmene, og det er derfor ikke nok tørre vinterbehov. Det er et bra produkt for meg, da det svikter både i farge- og fuktighetsavdelinger, og må gjentas ofte. Og er mye overpriced også. Våre gode gamle babylepper er bedre i alle aspekter enn denne.

Tilgjengelighet er også et stort problem i India, da ut av de 12 nyanser er det bare fire til fem nyanser tilgjengelig her. Selv om navnene på alle leppene balsam er veldig unikt, som de alle betyr, takk på forskjellige språk, som er bra. Også de er grusom og hypoallergen.

Fordeler med NYX-farge Lip balm Shukran:

• Robust emballasje • Kommer i en rekke nyanser • Gjør leppene myke og hydrert • Gir en liten nyanse til leppene • Det er glatt, og ikke i det hele tatt voksagtige eller tykke

Con av NYX farge Lip balm Shukran:

• Ikke alle nyanser tilgjengelig i India • Pigmentering av denne skyggen er ikke så god • Har en merkelig duft • Lavt forbli strøm

Anbefaler jeg NYX-farge Lip balm Shukran?

Hvis du får litt mørkere nyanse og er på utkikk etter en god tonet leppebalsam, så gå for det, men totalt sett er det en gjennomsnittlig leppebalsam for meg, og jeg vil ikke kjøpe den igjen.

IMBB Rating:

3/5

NYX Colour Lip Balms - Grazie og takk om vurdering NYX Color Lip Balm - Xie Xie Review NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114) NYX Studio Perfekt Primer NYX Lip Creams i Stockholm og Tokyo NYX Powder Blush Pinched Review, Swatch NYX Blushes og Lipsticks Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm BVLGARI Lip Balm Jovees Lip Balm Kroppshandelen Født Lippy Raspberry Lip Balm Maybelline Baby Lips Lip Balm-Pink Lolita

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: