NYX Jumbo Lip Pencil Pecan

Det er dobbelt eller ingenting med denne leppeforingen og leppestiftet i ett. Våre mesterlige Jumbo Lip-blyanter fyller lepper med nært, nærende farge, og hjelper deg med å lage en presisjonspute. Linje, definer og farger med en jumbo blyant. Pluss mineraloljeformelen tørker ikke ut leppene dine og det går jevnt. Vi liker.

Dette er min andre leppepenn i NYX jumbo-serien, den første jeg har er Honey nectar, dette er en kjedelig rosa mauve, nesten naken, men mauven i det vasker meg ut, får meg til å se gul og legger ikke til noen farger eller lysstyrke i ansiktet mitt, derfor er jeg forelsket i produktet som sådan, men ikke denne fargen, ikke veldig indisk.

Jeg elsker konseptet med denne skinnende svartfett blyanten, og jeg vet at jeg vil ha skarphetsproblemer, og det er så kremet at det må bli skarpt snart nok, men smøret som tekstur er fantastisk, jeg er imponert og hvordan den belegger leppene som en farge. Fargene dekker helt leppene og dermed pigmenterte lepper kan prøve det som kan tørke lepper, siden det er veldig mykgjørende.

Fargen kan vaske meg ut, så anbefaler dette til rettferdige og rosa hudtoner. Farge forblir glanset i en time, og kan være lett på i to timer, noe som ikke er dårlig med tanke på tekstur, hva jeg elsker De fleste suger den buttery blyant på, selv om den kommer til å bli ferdig og må skarpes mer.

Jeg likte dem så mye som i så mye moro å bruke, ikke egentlig mine farger, men jeg vil virkelig prøve flere av disse siden jeg virkelig er i kremete leppefarger. For dette vil jeg belegge dette på toppen av en annen mørkere farge , det blir gøy 😛

IMBB rating

4.5/5

NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Jumbo Eye Pencil Milk Review, fargeprøver NYX Kosmetikk NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød NYX Slim Lip Liner Pencil Fuschia Review og stikkord MAC Spice Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Forest Essentials Mashobra Honning og Vanilje Hair Cleanser NYX Blush i Pecan Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: