Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum

Hei alle sammen!

Noen ganger gjør vi feil så enkelt som å velge den mest forferdelige sjampoen! Og så er det frelser som heter SERUMS! 😛 Jeg har ikke prøvd mange serum, men når jeg velger en, sørger jeg for at det er fra merkevaren jeg stoler på. Organix har alltid vært en velsignelse for meg. Selv om det er litt dyrt for en collage går jente, er det verdt hele investeringen.

Etter å ha prøvd Organix Marokkanske Argan Oil og absolutt elsket det, trodde jeg at jeg ville gi Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum et forsøk nå! Jeg hadde mange forventninger fra dette produktet, les mer for å finne ut hvordan det gikk ... Navn på produktet: Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum

Pris:

Rundt 500 INR for 118 ML

Påstander:

• Inneholder eksotiske antioxidantrike granatepleekstrakter og grønn te • Måler tørt og sprøtt hår mens du vekker follikler for å skape en ren og forynget opplevelse • Legger til skinne • Anti-frizz uten å veie håret ned eller la det klebrig

Min erfaring med Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum:

Jeg besøkte skjønnhetsbutikken for å kjøpe meg selv en flaske Organix Marokkansk Argan Olje, men det var ute av lager! De selger som varme kaker! Så jeg kjøpte dette produktet i håp om at det ville være så godt som det jeg ønsket. Vel nå som jeg har brukt det lenge nok, kan jeg dømme og si at Organix Revitalizing Granateple Grønn Tea Anti-Frizz Serum er et godt produkt, men ikke så fantastisk som Organix Marokkansk Argan Oil.

Emballasje - Serumet kommer i en gjennomsiktig plastflaske. Den har en svingbar hette - sving og trykk for å dispensere typen. Det er ikke i det hele tatt reisevennlig. Det lekket selv når jeg fikk den fra butikken hjem. Så damer dette vil bare se ut og holde seg godt på bordet ditt.

Tekstur-Det har en konsistens som ligner på kokosnøttolje; gjennomsiktig serum har duften mest av granateple og mildt av grønn te. Duften blir ikke så lenge, nesten ikke en time etter vask. Normalt bruker jeg serum av håndkle tørt hår og la det naturlig tørke, jeg bruker ikke en tørketrommel. Man må bare bruke et lite beløp; det kan føles som mindre mens du søker, men hvis jeg bruker enda en dråpe mer, gjør det håret mitt oljeaktig. Faktisk forblir det fet for en dag og deretter neste dag * POOF * olje borte! Håret er fint og mykt. Merkelig.

Så den riktige måten å bruke produktet på, vil bli brukt litt. Jeg forventet serumet for å legge til skinn på håret mitt, men dessverre gjorde det ikke. Det gjorde bare håret mykt og glatt. Nå som jeg sier det gjorde håret mykt og glatt, virket det ikke så bra. Veldig moderat fungerte det. Det opprettholdt hårets volum takknemlig og styrte også frizzen i stor grad. Flyveggene ble tatt vare på, og så var endene.

Serumet irriterte ikke hodebunnen eller forårsaket hårfall. Alt i alt forventet jeg at produktet skulle gjøre underverk, men da imponerte det ikke på meg på en måte som jeg ville fortsette å kjøpe den. De eneste hovedfunksjonene i produktet vil være - ANTI-FRIZZ.Summing PROS and CONS av Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum:

Pros av Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum:

• Anti-frizz • Duft er behagelig og mild. • Irriterer ikke hodebunnen. • Gjør håret moderat mykt og glatt • Opprettholder naturlig volum

Cons of Organix Revitalizing Granateple Green Tea Anti-Frizz Serum:

• Gir håret et oljeaktig utseende først. • Legger ikke til skinne. • Legger ikke til et ekstra volum. • Duft varer ikke lenge. • Tilgjengelighet.

IMBB Rating-

3/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Organix Revitalizing Pomegranate Green Tea Anti-Frizz Serum?

Nei. Jeg føler at Organix Marokkansk Argan Oil er mye bedre enn denne.

Adios. Hold deg stilig 🙂

Organix Repairing Ginger Awapuhi Shampoo Organix Marokkansk Argan Creme Shampoo Organix ernæringsmessige Acai Berry Avocado Conditioner Organix Marokkansk Argan Olje Organix Brasiliansk Keratinterapi Sjampo og Conditioner Organix Hydrating Tea Tree Mint Shampoo Loreal Profesjonell TEC Liss Control Hair Serum Review Hår Serum: Alt om hårsalmer Matrix Split End Hair Serum Review Wella High Hair Gloss Serum Review Wella Hair Loss System Profesjonell Energi Serum Review The Body Shop Grapeseed Glossing Serum Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: