Maybelline Dream Bouncy Blush i 05 Fresh Pink

Hei IMBB Lovelies!

Hvordan har alle det? Meg, jeg klarer meg fortsatt med været her i Canada. Vi har -10 grader Celsius gjennomsnittlig daglig temperatur her. Den kaldeste jeg opplevde er -30 grader og 0 grad gjør meg så glad tro meg. Min sønn nyter snøen mye og jeg lurer på hvorfor han virker som om han ikke føler seg kald i det hele tatt. Denne kalde temperaturen gir rosenkrem på sønns kinn og ikke på kinnene mine! Det er så urettferdig! Hei hei hei. Så jeg er på jakt etter en blusher til å feire at "det er så kaldt-utvendig-og-jeg-sprang til-noe-sted-varm" flush på kinnene. En blusher jeg prøvde er Maybelline Dream Bouncy Blush i 05 Fresh Pink.

Produktbeskrivelse:

Nå har rødme sprett! Revolusjonerende pulver-gel formel.I 10 nyanser.

Hvorfor du vil elske det Ferskeste flush noensinne:

• Revolusjonerende gelformel gir en ny bouncytekstur. • Lettvekt som et pulver, men smelter sømløst inn i huden som en krem • Naturlig ren fargefarge som kan bygges for større fargeintensitet • Dermatologistestet, Allergitestet • Ikke komedogen

FOR BESTE RESULTATER Med fingertuppene må du blande en liten mengde rødme på eppene på kinnene dine, fra kinnbenet til templene dine. For å bygge fargeintensitet, bruk mer rødme.

Ta på meg Maybelline Drøm Bouncy Blush i 05 Fresh Pink:

Maybelline Dream Bouncy Blushes er pakket i en rund plastpanne med gullfarget base og gjennomsiktig deksel. Ikke noe spesielt, men jeg liker at jeg kan se produktet inne i lokket. Jeg tror det er av samme størrelse og emballasje med Maybellines Clear Smooth Shine Free Blush hvis du er kjent med det. Hva er annerledes om dette, er selve produktet. Det er hoppet! Jeg ble overrasket da jeg først dyppet fingeren lett på den, det gikk ut av det, men sikkert går det litt tilbake til den opprinnelige kuppelformen på en stund, eller når jeg prøvde å lage den igjen. Det var som om jeg lekte med leire da jeg først undersøkte produktet. Det har denne interessante tekstur til det at det nærmeste jeg kan sammenligne det med er mousse, men dette er mykere og litt fluffier. Det er så søtt, jeg er så underholdt.

Siden det er gelignende eller muslignende i konsistens, har det fuktighet i det som pulverblusser mangler. Så jeg trodde dette kunne fungere på mine tørre kinn og det gjør det. Dette gir en fin glans på huden min, noe som gjør at jeg vil vurdere dette produktet som en blusher og highlighter i en. Det fremhever eiket på kinnene mine pent. Jeg bruker fingrene til å bruke den på kinnene mine, som jeg finner uhygienisk. Deretter blander jeg det litt og støv min skråstrålende børste lett på kinnene mine. Jeg elsker hvordan det smelter på huden min. Første gang jeg prøvde dette, føler jeg at det mangler pigment, men det er byggbart. Jeg foretrekker denne typen over de altfor pigmenterte.

Nå gjør dette denne blusher ufullkommen. Det varer ikke lenge på kinnene mine. To timer max gjør meg trist. Og nei, jeg er ikke så mye i å få tilbake denne typen av blush hver 2. time. Men fordi fargen og gløden er så vakker, er det ganger jeg finner meg selv på nytt!

Hva jeg liker omMaybelline Dream Bouncy Blush i 05 Fresh Pink:

-Den har fin tekstur. -Føler lys på huden -Vir kinnesglød -Fresh Pink er en nydelig farge som virker veldig naturlig på huden -Buildbar farge -Ny for tørr hud -Affordable for $ 6

Hva jeg ikke liker om Maybelline Dream Bouncy Blush i 05 Fresh Pink:

-Lakk pigment, men kan bygges. -Last bare en time eller to på kinnene mine. Dette er så trist.

Siste tanker:

Jeg håper Maybelline ville komme med en rødme så vakker som dette, men med varig makt vil alle ha en blusher.

IMBB Rating:

3.5/5

Takk damer for å lese! Ser deg!

Maybelline Dream Liquid Mousse Airbrush Finish Foundation Maybelline Dream Matte Mousse Foundation Maybelline Dream Mousse Blush Soft Plum Maybelline Dream Mousse Bronzer Maybelline Dream Mousse Blush i 20 fersken Satin Drugstore Foundation: Maybelline Dream Liquid Mousse Foundation Maybelline Dream Matte Powder Product

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020