Suave Professional Rosemary Mint Shampoo

Hei, herlige damer!

Jeg er tilbake på IMBB etter 2 måneder med favorittmerket Suave. To av mine produkter ble allerede gjennomgått i mellomtiden, så jeg vil dekke de resterende to nå. Denne gangen viser jeg min billige og beste sjampo, dvs. Suave Professional Rosemary + mynte. Som du kanskje har innsett at jeg eksperimenterer med mange forskjellige sjampo og balsam. Nå har jeg lagret mange shampoos i skapet som har overgått forventningene mine.

Suave Professional Rosemary Mint shampoo er en av dem som nå skal legges til min favorittliste. La oss fortsette med anmeldelsen.

Pris og antall:

4 $ for 28 gram

Produktbeskrivelse:

Salongkvalitetssjampo og balsamsystem som er bevist for å fukte håret ditt samt Aveda Rosemary Mint-sjampo og balsam. Denne normale sjampoen er infundert med 100% naturlig rosmarin og mynte, som er kjent for sine forfriskende egenskaper. Det renser forsiktig og øker håndterbarheten for hår som er mykt og skinnende.

Rosemary og Mint essensielle oljer stimulerer hodebunnen, fremmer hårvekst og volum, og gir en livlig duft som varer hele dagen

• Infisert med 100% naturlig rosmarin og mynte • Rengjør forsiktig og øker håndterbarheten for hår som er mykt og skinnende • For alle hårtyper • Flaske laget med 25% gjenvinning etter gjenbruk. • Laget i USA

ingredienser:

Vann (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Bladolje, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Aloe Barbadensis Leaf Juice [Aloe Vera], Cymbopogon Schoenanthus Olje [Citrongress ], Rosemaryus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomst / Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Blomst Extract, Duft (Parfume), Polyquaternium-10, Tetranatrium EDTA, DMDM ​​Hydantoin, Sitronsyre, PPG-9, Metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon.

Veibeskrivelse:

For å legge til litt glans i din daglige rutine: Lakk den naturlige formelen inn i håret ditt. Skyll og forberede deg til fantastisk, mykt, skinnende hår.

emballasje:

Denne flasken er en salvegrønn farge med en flip-top cap. Sjampoen selv er klar og lukter av forfriskende 100% naturlig mynte og rosmarin urter som heller ikke er for tykk eller for rennende i konsistens.

Min erfaring med Suave Professional Rosemary Mint shampoo:

Jeg liker en sjampo som gjør håret mitt rent, men ikke tørket ut, det skal ha en fin duft, og det forlater håret mitt. Suave Rosemary Mint shampoo er en blanding av alt. Jeg ventet ikke gode resultater fra dette produktet, da det er veldig billig i forhold til mange high end shampoos, men det viste seg å være nøyaktig motsatt. Jeg brukte veldig liten mengde til mitt lange tykke hår og det lunder godt og skyller rent. Duften er veldig urte og forfriskende. Mitt hår var knirkende rent og friskt. Disse dagene står jeg overfor verste hårfall på grunn av endring i vann og matvaner. Denne sjampoen tilførte ikke håret, men jeg kan ikke engang si at det hjalp meg med å kontrollere hårfall. Det er ingen forandring knyttet til det, og jeg har det bra med det, ettersom ingen sjampo hjelper meg i det tilfellet. Jeg må konsultere en lege for det samme: '( Jeg har brukt denne sjampoen på mitt oljede hår og det har renset det ordentlig uten tørking selv om en balsam er nødvendig etter bruk, men jeg bruker balsam etter hver vask som jeg føler at noe mangler for håret mitt hvis jeg ikke!

De fleste sjampoer gjør håret mykt og tørt etter 10 vasker, men dette har ennå ikke. Så krysset fingrene for nå. Den beste delen er at det er rimelig. Jeg har allerede kjøpt full størrelse flaske, så det kommer til å være med meg i 4-5 måneder. Jeg vil anbefale denne sjampoen til alle som leter etter billig og effektiv sjampo som gjør håret knirkende rent.

Pros av Suave Professional Rosemary Mint shampoo:

- Renser håret og hodebunnen veldig bra. - Mild, behagelig og forfriskende mynte duft. - Det gjør håret sunt, mykt og voluminøst. - Lammer godt. - Gjør håret håndterbart. - Veldig rimelig.

Ulemper med Suave Professional Rosemary Mint shampoo:

Ikke tilgjengelig i India

IMBB-vurdering:

5/5

Endelig dom:

Jeg vil anbefale denne sjampoen til alle som leter etter billig og effektiv sjampo som gjør håret knirkende rent og utfrisket.

Gilchrist & Soames Essentiel Elements Wake Up Rosemary Shampoo Review Suave Naturals Juicy Green Apple Shampoo Suave Dry Shampoo Spray Suave Naturals evig solskinnshampo Suave Advanced Therapy Body Lotion Suave Skin Therapy Puster Calming Body Wash Suave Naturals Ocean Breeze Kroppsvask beleven Naturals Pomegranate Splash Conditioner Diana of London Juicy Pulp Lip Gloss - Fersken

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: