Kryolan Professional Lipstick Shade LC 125

"DETALJER: 4 g i en elegant metallemballasje

Lippestift med en langt bevist formulering, inkludert vitamin E for å stimulere hudens reparasjonsmekanisme. Lipstick Classic gir et matt inntrykk og er kjent for sin gode holdbarhet. ECARF-sertifisert. "

"PRO TIP Ta enhver leppefarge og legg til Supracolor 070 for en mykere effekt, eller bruk Supracolor 071 på røde lepper for å skape et bourgondisk utseende. Disse klassikerne kan også brukes på kinn som blusher. "

Dette er en annen fin jeg plukket opp før du dro av chennai, avtalen med disse leppestifter er at det er tonnevis med nyanser å velge mellom, og disse kommer til 250 som er en utrolig pris å ha i disse dager, men emballasjen er ikke spennende på alt kommer i en enkel sølv sak, med hologrammet. Disse har ikke navn, bare tall.

For de forskjellige finishene, klassisk, mote og perle eller ren, har de koder som LC, LF og så videre, så dette er en fra det klassiske sortimentet som har mer eller mindre kremer i det, og dette viser seg å være en matt melkeaktig rosa, men likevel en fin skygge.

Tekstur er litt hard matte, det er kremaktig når det blir varmere, men opprinnelig er det ikke en veldig myk kremaktig matte, det virker fint, du setter det på, det virker som et tykt lag, mer av en ckaery matte å ha, og dekker lepper og pigmentering grundig. SÅ det er en fin matte uten overtørking, det er ikke et pulver eller en tørr matte, og det holder seg fuktig, slik at ikke noe tørt leppe ikke kan bruke.

De nevner ingrediensene klart, noe som er bra, jeg har noen kriminelle ingredienser i noen leppebalmer som Nuetrogena og noen leppestifter som gir meg en leppeallergi, siden da elsker jeg merker som nevner ingrediensene veldig tydelig, så jeg vet hvilke dårlige ingredienser jeg må se etter som jeg er allergisk mot.

Fargen er litt lys og melkeaktig, derfor bare egnet til rettferdig og rosa hud, på varm og gul hud, dette vil virkelig se rart ut, jeg foreslår at du parrer slik leppestift med en fin rosa krembluss, eller bland det med noe mørkere på sin Eie det kan vaske deg ut. Lippesticket er matt og holder på for en stund, men siden det er kaket, må flakete lepper være forsiktige med denne.

fersken i det viser sjelden på meg, det kommer ut en melkaktig rosa som jeg ikke kan bruke på egen hånd trygt.

IMBB rating:

3.9/5

Kryolan Lipstick-LC 196 Kryolan Lipstick LF303 Kryolan Professional Lipstick Kryolan Professional Lipstick-Classic 213 Kryolan Professional Lipstick - Classic L007 Kryolan profesjonell leppestift - LF104 Beaver Professional Behandlinger Condition Cream Mask Schwarzkopf Professional Bonacure Hairtherapy Repair Rescue Lotus Herbals Professional Phyto Rx Skin Brightening & Clarifying Essence

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020