Faces Glam på Eyeshadow Ruby Quartz

Produktbeskrivelse:

Avansert slitasje med pulveraktig tekstur og krøllesikker formel, er alt du trenger for å definere Faces Glam på Mono Eye Shadow. Designet som et enkelt søtt basseng av farge, er det lett å påføre og kan enkelt blandes med andre farger. Leaves deg med de fortryllende drømmende øynene!

Pris:

249 for 2 gram

emballasje:

Øyeskyggen kommer i et lite svart rundt flip-etui, med et gjennomsiktig deksel, noe som gjør det enkelt å finne. Det finnes ikke speil eller applikator. Det er ganske slank, kompakt og solid.

Min erfaring med Faces Glam på øyenskygge Ruby Quartz:

Dette var den andre og siste øyenskyggen jeg hadde hentet på mitt siste besøk til Faces-butikken. Det er en veldig jordisk, men unik skygge, perfekt for festlig sesong. Skyggen rubin kvarts er en rubin skygge nesten som en varm mørkrosa med kobber undertoner. Det vil se bra ut med mange røde antrekk også. Det er en veldig slitesterk rosa nyanse. Og fordi det er varmt tonet, kan det bæres av med alle hudtoner, selv skumle skjønnheter vil rocke denne nyansen. Det kan være en lokkfarge eller en farge på fargene. Det går hånd i hånd med den rosa rosa sequin jeg har anmeldt før. Det ser også bra ut alene, bare øyeskyggen og en svart liner, da denne fargen ser litt utelatt når den bæres uten en svart liner på toppen. Denne nyansen har en metallisk overflate; det er ikke i det hele tatt skinnende.

Tekstur er ganske glatt og myk, men det har noe nedfall i pannen og mens applikasjonen er i bruk. Det er ikke i det hele tatt kalkaktig og blander seg som en drøm. Med bare en liten berøring i pannen gir det flott fargepenger, du trenger ikke engang å sveipe mer enn en gang. Det fungerer bedre med fingrene, heller enn med pensel. Og på grunn av den glatte tekstur blandes den veldig enkelt. Det gir en god ugjennomsiktig finish som dekker alle pigmenteringen på dekslene.

Pigmentering er kjempebra; Dette er den mest pigmenterte øyenskyggen jeg har. Du kan se i swatchen jeg har bare swiped den en gang lett, venstre med en base under og til høyre uten en og det er ikke mye forskjell i det hele tatt. Det holder seg godt i 3 timer på mine oljeaktige lokk uten primer, hvorpå det begynner å krøle seg. Med en base under den forblir i 5 timer før den begynner å skru seg, så det er ikke en veldig lang øye skygge. Men hvis du har normalt å tørke øyelokkene, så kan du forvente at den blir lenger. Jeg skulle ønske det var litt lenger. Fargen er så nydelig og unik; bortsett fra fallout og lav oppholdskraft er alt annet ganske bra. Denne øyenskyggen vil vare lenge siden den er veldig pigmentert og prisen er rimelig også.

Pros av Faces Glam på øyeskygge Ruby Quartz:

• Unik coppery rubin skygge • Kompakt og elegant emballasje • Ikke ekstremt skinnende • Superb pigmentering • Meget jevn og myk tekstur • Blir ganske enkelt ut • Fornuftig priset • Lett tilgjengelig

Cons of Faces Glam på øyenskygge Ruby Quartz:

• Det begynner å kle seg veldig lett på mine oljede lokk • Det er mye nedfall i pannen på grunn av myk tekstur • Det er bare seks nyanser tilgjengelig

Anbefaler jeg Faces Glam på øyeskygge Ruby Quartz?

Skyggen er en veldig unik og brukbar varm rosa nyanse for indiske hudfarger, men det blir ikke lenge og begynner å krølles.

IMBB Rating:

3.5/5

Ansikter Glam On Eyeshadow - Sunglow Ansikter Glam On Mono Eye Shadow - Pure Gold Ansikter Glam On Eye Shadow Duo - Forest Mauve Ansikter Canada Glam On Eye Shadow Duo - Amber Ansikter Canada Glam On Eye Shadow Duo - Amethyst MAC Dyrt Pink Eyeshadow Colorbar Soft Touch Lipstick Rose Quartz MAC Mineraliser Skinfinish Rose Quartz

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 25 2020