L'oreal Color Radiance Dual Protect Spray

Hei IMBB Ladies!

Vår frisyre gjør virkelig en forskjell på hvordan vi ser ut. Det kan understreke eiendeler på ansiktet vårt eller kan trekke oppmerksomhet på enkelte områder. Å endre hårfarge på den annen side kan forbedre vårt utseende, kan gi lysstyrke til ansiktet vårt eller bare tilfredsstille våre ønsker for noe nytt fra tid til annen. Og jeg vet at disse endringene får oss til å føle oss bra? Men uansett hvilken frisyre og hårfarge vi kan ha, er det viktig for oss å sette innsats på å gjøre håret vårt sunt eller i det minste virke sunt. Jeg er veldig glad for å dele med deg en anmeldelse på dette hårproduktet jeg er så glad jeg har prøvd og brukt. Loreal Color Radiance Dual Protect Spray.

På L'Oreal Color Radiance Dual Protect Spray-etikett:

Loreal Nourishing Leave-In Color Radiance Dual Protect Spray gir en dobbel handling som umiddelbart hjelper skjermfarge fra dulling mens infusjon av næring og kondisjonering skinner. Det bidrar til å beskytte håret mot varme skader opp til 230 grader Celsius. Håret er mykt, fargen er strålende. Utprøvde resultater: næret hår, strålende farge. Varme beskyttelse opptil 230 grader Celsius. Veibeskrivelse: Rist godt før bruk. Spray jevnt på fuktig eller tørt hår. UV-filter og anti-oksidant Beriket med UV-filter og antioksidant, nærmer denne formelen håret samtidig som det forbedrer glansen, og gir håret fiber mykt og strålende. Det beskytter hår mot varmeskader, så hårfargene er igjen strålende.

Jeg tar på L'Oreal Color Radiance Dual Protect Spray:

I vintersesongen kan jeg ikke gå ut av huset vårt med vått hår. Det vil fryse! Så jeg må tørke til tider, jeg har ikke mer tid til å la den tørke i seg selv. Det er så skadelig for håret, men hva kan jeg gjøre? Å leve med under-null vær, ja, må ikke være lett. Så jeg trenger litt hjelp for å i hvert fall beskytte håret mitt mot hardtørketørking. Jeg vil også ha noe som vil beskytte hårfarge og holde det fint lenger. Så jeg fikk denne Loreal Color Radiance Dual Protect Spray som kommer i en rød gjennomsiktig sprayflaske. Flasken har 150 ml produkt i det og glad jeg ikke opplevde utslipp når jeg tar med meg når jeg reiser.

Duften er frisk som minner meg om melon eller cantaloupe med et snev av blomsternotater til den. Det lukter ikke overveldende, og det forblir hele tiden, til jeg vasker håret mitt. Hvis du ser nærmere på flasken, ser du to lag med væske inne. Og man må riste flasken før bruk. Jeg slår på laget laget på bunnen er en slags olje fordi når jeg glemmer å riste flasken, får jeg bunnlaget som er oljeaktig i glatt og konsistent. Den øverst er mer som vann.

Jeg bruker dette når jeg må tørke håret mitt og jeg forventer at håret mitt skal være så tørt nå, men jeg tror at denne sprayen gjør en god jobb for å holde håret mitt sunt. Jeg bruker også dette på tørt hår. Jeg har tykt, bølget, grovt hår og denne sprayen gjør en god jobb for å holde håret håndterbart. Det fjerner det unødvendige volumet. Håret mitt er super voluminøst, og jeg er glad for at denne sprayen kunne tone den ned. Det tames mine bølger også. Det etterlater en fin, sunn glans på håret mitt uten å veie håret mitt ned. Det er så lett på håret og føles ikke fet og fettete. Jeg har slått håret mitt oftere på grunn av denne Loreal Color Radiance Dual Protect Spray.

Hva jeg liker om L'Oreal Color Radiance Dual Protect Spray:

-Frost duft Jeg elsker det som varer veldig lenge. -Det har vannlignende konsistens som ikke føles fettete eller klebrig. Beskytter håret mot varme og UV-stråler -Mår håret håndterbart og det tames bølgene mine flott. -Rør lett. -Giver sunt skinn på håret. -Rimelig. Jeg fikk min for $ 2 på salg. Jeg er ikke sikker, men jeg tror det blir solgt for $ 5 eller mer.

Hva jeg ikke liker om L'Oreal Color Radiance Dual Protect Spray:

-Ingen

Siste tanker:

Jeg elsker dette produktet for å være beskyttende for håret mitt fra de skadelige effektene av blåstørking, og det hjalp meg veldig mye til å gjøre håret mykt, glatt, håndterbart og sunt utseende.

IMBB Rating: 4.9/5

Schwarzkopf Citre Shine Shine Mist Anti-Frizz Spray Laminator Schwarzkopf Gliss Total Hair Repair Heat Protection Spray L'Oreal Paris Color Protect Beskyttende Conditioner Review Loreal Paris Studio Curl Power-Wave Definerer Spray Review L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream L'Oreal Professional Tec Hot Style Iron Finish Review Garnier Fructis Silky Straight 24/7 Smoothing Serum Review Giovanni Straight Fast Straightening Elixir

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: