Elizabeth Arden First Defense Avansert Anti-Oxidant Lotion Review

Hei alle sammen,

Dette vil bli en gjennomgang av min favoritt dagkrem - Elizabeth Arden First Defense Advanced Anti-Oxidant Lotion.

Produktkrav:

Elizabeth Arden First Defense Avansert Anti-oksidant Lotion er en avansert antioksidantkrem med SPF 15 som gir optimal beskyttelse mot solen. Inneholder vitamin A, C og E for å nøytralisere frie radikaler og bidrar til å øke hudens evne til å holde fuktighet. Fremmer et sunt og jevnt utseende og passer for alle hudtyper. Det anbefales spesielt som en avansert anti-aging løsning for kvinner i tjueårene.

Pris:

INR 2150 for 50 ml.

Egnet for: Tørr / Kombinerende hud.

ingredienser:

Her er listen over ingredienser:

Selv om den inneholder parabener, har den godheten til gode antioksidanter, som vitamin C og E.

Min erfaring med Elizabeth Arden First Defense Avansert antioksidant lotion:

Jeg har brukt Elizabeth Arden First Defense Anti-Oxidant Lotion i to år nå. Jeg har kombinasjonshud med tørre kinn og en utbredt utsatt T-son. Denne lotionen har virket underverk for huden min. Det har ikke ført til ekstra olje på mitt T-område og har næret tørrplastene, noe som gjør det vanskelig å oppnå balanse. Jeg elsker det faktum at det er beriket med antioksidanter og fungerer som en tidlig alder forsvarsbeskytter. Den har bredspektret SPF med både UVA og B beskyttelse. Selv om en SPF på 15 kan høres lav, har den faktisk alltid beskyttet meg mot å få en brunfarge. De som for det meste er innendørs med kort soltid vil definitivt ikke bli skuffet, men for de med langvarig daglig soleksponering, kan SPF ikke være tilstrekkelig.

Teksten til denne lotionen er veldig bra, og lotionen blir absorbert umiddelbart uten å etterlate noe hvitaktig støp. Det gir en varm prikkende følelse de første få sekundene etter påføring. Det gir en sunn glød til huden. Over tid har huden min blitt jevnere, og flekkene har også blitt lettere. En annen viktig ting er at den ikke har ført til forstørrede porer, noe som igjen ikke er noe kjedelig.

Den har en pumpeemballasje som er ekstremt hygienisk og er nøkkelen til å bevare antioxidantinnholdet. To pumper av lotionen er tilstrekkelig for hele ansiktet, og litt går langt, en flaske varer meg vanligvis 3 gode måneder.

Jeg er enig i at det er litt dyrt, men for fordelene, anser jeg det for godt brukt penger. Det er lett tilgjengelig på Elizabeth Arden utsalgssteder.

Fordeler av Elizabeth Arden First Defense Avansert antioksidant lotion:

  • Sterkt antioksidantinnhold.
  • Stor tekstur og blir lett absorbert.
  • Bryter meg ikke ut.
  • Hygienisk pumpeemballasje.

Cons av Elizabeth Arden First Defense Avansert antioksidant lotion:

  • Inneholder parabener.
  • Dyrt.

IMBB Rating:

4.8/5

Ville jeg tilbakekjøp Elizabeth Arden First Defense Advanced Anti-Oxidant Lotion?

Uten tvil er det min HG-dagkrem. Jeg har vandret til andre merker, men har alltid kommet tilbake til det 😛

Elizabeth Arden Synlig forskjell oljefri lotion Elizabeth Arden True Love EDT Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant Elizabeth Arden Intervene Radiance Boosting Moisture Lotion SPF 15 Elizabeth Arden 5th Avenue Første Date Makeup Tips Hard Candy First Flush Make-up Kit Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer Clinique Age Defense BB Cream med SPF 30 CoverGirl Clean Advanced Radiance Age Defying Makeup Revlon Touch og Glow Advanced Fairness Instant Mattifying Cream Estee Lauder Advanced Night Repair Synkronisert Recovery Complex Antioxidant + Age-Defying Face Pack: DIY H2O Grønn te antioksidant ansiktskompleks Korres Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick Vichy Aqualia AntiOx Pro-Youth Antioxidant 24Hr Hydrating Fluid Cetaphil fuktighetsgivende lotion Aveeno Daily Moisturizing Lotion Olay Fuktighetsgivende Lotion Biotique Bio Aloe Vera Face & Body Sun Lotion SPF30 Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 27 2019