Faces Creme Matte Lip Gloss - Fiery Red

Laget av Flex form kompleks som umiddelbart definerer og jevner leppene. Det er enkelt å bruke, tilbyr komplett fargedekning og bidrar til å holde leppene myke og skinnende for alltid. Dermatologisk testet.

Jeg fikk dette som en gave nylig, og du kjenner min kjærlighet til matte produkter og NYX-produkter, vel, dette er en ta på leppekremet av NYX, derfor var jeg glad for å få det, ja det viste seg å være en helvete ukontrollabel, ganske rosa rød , en veldig lys rosa basert rød.

Pris:

399

Emballasjen er ganske i et enkelt skruetype-lokk og det har denne svampespissapplikatoren, fargen på innsiden er ren krem, da det er veldig kremaktig, det er ikke en væske, det vil ikke dryppe, jeg antar at pigmenteringen er fantastisk , pakken ser søt ut for en liten og reisevennlig.

Så i utgangspunktet skal dette brukes som en overkrem, men ærlig er det så dyp en farge, du må bruke den som flekk eller det kan se ut som en katastrofe, jeg har brukt den lett som en flekk, og du kan se hvordan det ser ut, det er for mørkt og det er veldig rosa basert.

Mine lepper ser ikke noe godt ut med dette, og det er ikke noe fuktighetsgivende også, så tørre lepper kan hoppe over, men pigmenterte lepper kan prøve det, igjen kan flakete lepper hoppe over det. Fargen er veldig brude og fest, slik at de fleste av oss ikke kan bruke det ofte.

Selv om fargen kan bli igjen og igjen, er dette ikke fargen jeg vil at leppene mine skal være, dette er for rødt og rosa og ser ut som magenta når det slites av, og fargen flekker på meg mye! så i utgangspunktet er det et pass for meg.

IMBB-vurdering:

2/5

Faces Creme Matte Lipgloss i strålende rødt Faces Creme Matte Lip Gloss Peach Pink Ansikter Kosmetikk Blush og Lip Gloss Faces Creme Matte Lip Gloss Dusky Beige

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: