Hvordan spare penger på Makeup

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spare penger på Makeup
Hvordan spare penger på Makeup

Video: Hvordan spare penger på Makeup

Video: Hvordan spare penger på Makeup
Video: 12 tips til hvordan du kan spare penger med cola-rester - YouTube 2023, Juni
Anonim

Hvordan spare penger på Makeup

Dagens innlegg gjelder ikke for meg 😛 som redaktør for IMBB Jeg elsker å kjøpe nye ting og prøve dem å se på dem for tusenvis av lesere, leppestift lagring er alltid overfylt, tonnevis med nye produkter å vurdere, så jeg vil ta dette med et klype salt 😛 men i mitt hjerte vet jeg at disse tipsene må følges godt for å spare penger, jeg er hjemmekino, mor til en pjokk, noen tips er kjempebra for å spare penger, og så kan det være å kjøpe noe ettertraktet ut av det senere 😛

Image
Image

Bruk det du eier:

Jeg vet at alle av oss har ansikt vasker vi holder i skapene våre, for jeg kan bli fristet til å bruke en annen før jeg er ferdig med den første, foreslår jeg at du må fullføre en ting før du kjøper en annen, går for leppestifter i en nyanse, mascaraer, neglefarger av samme nyanse, stort sett alt.

Se før du kjøper:

Se alltid på butikkhuset ditt før du kjøper noe, du kan ha samme skygge eller produkt som holdes forseglet og du kan ende opp med å kjøpe det igjen på grunn av din kjærlighet til det produktet. Sjekk hva du har inne i skapet grundig før du kjøper en ny..

Bytt kvalitet til noe lite rimelig:

Du kan være glad i high end-merker, men hvis du seriøst tror en mascara fra et apotek merkevare, gjør det mye bedre for dine lashes, kjøp det for mindre enn halvt. Tenk hardt om du virkelig trenger det høye sluttproduktet i stedet for en god apotek en.

Image
Image

Kjøp i familiepakker:

Dette gjelder for en sjampo eller en såpe du vet har noe tilbud og vil bli brukt opp ganske mye før utløpet, kjøp det det øyeblikket, selv om du vet det betyr å tilbringe litt ekstra.

Finn ut hvorfor du handler:

Kjøper du bare for moro skyld, å løfte humøret ditt, eller å virkelig trenger litt sminke for helgedag eller kontorfest? Hvis du virkelig trenger en ny mascara, har din gamle tørket opp, gå for den, bare ikke handle fordi du føler deg lav, har ingenting å gjøre eller ha litt penger, eller du så litt ny utgave og kjøpte alt mulig (skjer med meg). Tenk hvorfor du kjøper før du gjør det.

Image
Image

Les alltid anmeldelser:

Les IMBB før du kjøper leppestiften, du vil vite hvordan den ser nesten like nær som personlig. Anmeldelser er de beste tingene rundt for å spare penger.

Prøv før du kjøper:

Butikkbelysningen kan være dårlig, prøv fargen på, flytt deg rundt på kjøpesenteret, kontroller ansiktet ditt i et annet speil, dagslys, bil forfengelsespegel og så hvis du tror det fungerer for deg, kan du kjøpe det, ikke bare kjøpe det på en impuls av swatch ser bra ut på baksiden av hånden din!

Kjøp det du virkelig trenger:

Gel liners, mascara, lip liners disse avslutter hele tiden, du kan bruke dem daglig og dermed ingen skade i å kjøpe dem, men en annen nyanse av samme rosa leppestift nå som må stoppe fordi du ikke engang har nådd halvveis av din fav rosa leppestift..

Sjekk utløpet

Kontroller utløpsdatoen for produkter som allerede ligger med deg, sørg for å bruke dem og kjøp deretter noe, kontroller også utløpet på produktene du kjøper, slik at du kan være i tråd med når du skal bruke dem til..det hjelper virkelig hvis målmåten din den neglefargen før den blir dårlig eller når utløpet.

Image
Image

Be om gaver:

Hvis du virkelig trenger noe i lang tid, spør dem som en gave fra din kjære og i nærheten, spør dine slektninger kommer ned fra utlandet for å plukke den opp til bursdagen din eller Diwali, eller enhver anledning. På denne måten kan du stoppe deg selv fra å kjøpe noe annet i stedet for det stykket du virkelig ville ha lenge siden.

Bytt og del:

Din bestikk kan like leppestiften din som du ikke har lyst på noe mer, be henne om å ta den og gi en annen nyanse av neglelakk, skygge eller alt du har lyst på, dette vil tilfredsstille trang til noe nytt og annerledes samtidig spare penger.

Organisere:

Dette fungerer best for meg, når jeg organiserer minst noe en gang i uken, ser jeg hvor mye materiale jeg eier, jeg elsker å kaste bort noe, og finne noen nye ubrukte ting som igjen får meg til å føle at jeg kjøpte noe nytt 😛 organisere for å se hva du eier og trenger å kaste bort, vil du ikke føle deg som å kjøpe noe nytt.

Rydd:

Dette hjelper meg å se hvor mye penger jeg har bortkastet overtid, det hjelper meg med å stoppe meg fra å kjøpe mer og hjelper meg å forstå at noe som aldri er best kjøpt fordi du ikke vil bruke dem og til slutt kaste dem bort. (Bronzers for Indian skin for example )

Re-tilgang ditt diett:

Se hvilke ting du faktisk trenger som en del av ditt daglige regime, du vil snart vite at du ikke trenger den ekstra høylytten fordi du ikke vil bruke den daglig for å slå på pannen, se hva du bruker daglig og kjøp bare viktige ting.

Image
Image

Ikke hente ting på fakturertelleren:

Da jeg pleide å gå til Helse og Glød, hadde de massevis av Nivea-leppebalmer ved faktureringstelleren som fikk meg til å plukke opp et par flere ting og legge til minst Rs. 400 mer til handlekurven min, stopp der, si til deg selv: "Jeg er smartere enn denne markedsføringsgimmicken, jeg trenger ikke en annen balsam, og jeg vil ikke sette i en enkelt rupee mer i vognen" 😛

Baby olje for å fjerne sminke:

Olje bryter ned olje, bruk en vanlig baby olje halvparten av kostnaden for sminkefjerner, noen ganger er det greit å ikke være så perfekt.

Lip scrub laget av sukker:

Sjekk ut hvordan du ikke trenger å kjøpe en leppe skrubbe, se den beste måten å skrubbe leppene dine her.

Image
Image

Bruk den siste dråpen parfyme:

Bruk parfymen til den aller siste dråpen før du kjøper eller åpner den nye, dette er svært tilfredsstillende med tanke på at parfymer ikke kommer i billig du ser.

Image
Image

Bruk bronzere som kroppsbelysning:

Hvis du tror du ikke bronse mye, bland den med kroppskrem og bruk den over dine armer og ben for glød, du vil kunne bruke produktet på kort tid.

Fix Broken Makeup:

Hvis du ødelegger et øyenskyggesett, eller spre lokket på en kompakt, trenger du ikke å kaste produktet bort. I stedet skraver restene av produktet inn i en liten krukke eller eller stables som jeg gjorde herog bruk den med en pensel, smelter brutt leppestift og fyll inn i en tom leppebalsam krukke, bruk med en børste, du vil bli forelsket igjen med din fav lippy!

Image
Image

multitask:

Hvis du tror at du ikke trenger kremblusser ofte, kan du kjøpe noe som vil multitaske en krembluss, leppeflaske eller øyenskygge i henhold til humøret ditt.

Mindre er mer:

Ikke overdriv det når du bruker sminke. Du trenger bare ett lag med mascara og ett lag med rødme for å vare hele dagen.

Invester i langvarig sminke

Dette vil hjelpe deg med å unngå berøringsoppdateringer og hjelpe produktene dine til å vare lenger uten å trykke på pannen snart.

Image
Image

Online shopping:

Dette er vanskelig, egentlig ikke kjøpe noe du ikke trenger for å nå den frie leveransen, ellers skrive ned noe viktig du kan legge til når du handler og trenger å nå si 700 for gratis frakt, er lip liners et godt produkt du kanskje trenger alltid.

Bli en distributør:

Å bli en Avon, Oriflame, Marykay osv. Selger vil hjelpe deg med å spare, motta prøver, teste produkter og vite hva folk faktisk trenger, dette vil bidra til å dempe trangen til å kjøpe ubrukelige ting, samt kjøpe essensielle fra salgsprodukter.

Ville elske høre mer fra deg … 🙂

Bilde 1 2

7 måter å spare og splurge på riktig skjønnhet kjøper 7 måter å bære ruffle skjerf på Slik lagrer du Tørkede Eye Eye Liners 3 skjønnhetsprodukter å spenne på Skadelige kjemikalier i skjønnhetsprodukter og deres sikrere alternativer Fem Smink og skjønnhetsprodukter under Rs.100

Populært emne