L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Komplett Protective Care Review

Hei lovelies

Jeg vet ærlig ikke hvor jeg skal kategorisere dette produktet. Jeg vil gjennomgå dette som jeg brukte dette som hårbalsam, men ingen steder på produktetiketten sier det at det er en balsam eller en hårbehandling eller sannsynligvis er det begge. Det er L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Complete Protective Care.

Produktbeskrivelse:

Opplev et hårmirakel etter hver sjampo.

1. Øyeblikkelig beskyttelse: Ved kontakt, er den raskt absorberende formelen beriket med næringskonsentrat og UV-filtre, sikringer med hårfibrene og trengs umiddelbart for å beskytte farget hår mot ekstern aggresjon. 2. Øyeblikkelig transformasjon: Du kan føle omformingen med en gang med fingertuppene - fargen er sublimert, høydepunktene er skinnende og håret er utrolig vellykket til berøring.

Resultater: Umiddelbar transformasjon, sublimt hår, beskyttelse og intens glans.

Hvordan å bruke:

Påfør grundig gjennom håret fra rot til spiss etter hver sjampo. Ingen venting nødvendig. Skyll øyeblikkelig for umiddelbar handling.

ingredienser:

Jeg tar på L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Complete Protective Care:

Jeg brukte L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Complete Protective Care som min balsam fordi retningen forteller meg å bruke den etter shampooing. Bortsett fra det finner jeg alltid denne røret ved siden av L'Oreal Color Radiance Shampoo. Så antar jeg at det er en balsam, men andre ganger føler jeg at det er en hårbehandling fordi det virker så bra.

L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Komplett Beskyttende Care kommer i et skinnende rødt plastpresseslange som jeg finner attraktivt og brukervennlig også. Hvert rør har 200 ml produkt i den, som er rødaktig krem ​​i farge og har en veldig fin duft som jeg elsker. Duften er frisk og floral og det er så forfriskende. Det varer hele dagen også. Jeg mener til neste vask! Herlig!

Selve produktet er rik og kremaktig, men det er lett å spre seg over hele håret mitt. Det er lett å skylles av også, og det forlater ikke hodebunnen olje eller med noen rester. Jeg elsker øyeblikkelig glatthet jeg føler på håret mitt når jeg bruker dette. Dette er også veldig bra på å holde håret mykt og glatt hele dagen. Jeg har bølget og tørt hår, og dette produktet var i stand til å holde det håndterbart akkurat som min favoritt Tresemme Glatt og Silkebalsam, og jeg liker det noen ganger bedre. Dette hjelper tone ned volum og er veldig bra på å forbedre bølgene mine. Jeg finner det sant til sitt løfte om at det umiddelbart vil gjenopplive glans på det fargebehandlede håret mitt. Det gjorde det!

Hva jeg liker om L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Complete Protective Care:

 • Blomster frisk duft gjør det til en glede å bruke dette, pluss det varer svært lang tid.
 • Håret føles umiddelbart mykt og glatt mens du påfører det på og etter skylning.
 • Den har UV-filtre.
 • Gjør håret håndterbart og gjør bølgene mine falle.
 • Lett å skylle ut.
 • Veier ikke håret mitt ned.
 • Ingen tangles.
 • Ikke forårsaker irritasjon eller flass.
 • Gir sunt lys på farget hår.
 • Rimelig. Jeg fikk min for $ 2 på salg.

Hva jeg ikke liker om L'Oreal Color Radiance Instant Miracle Complete Protective Care:

 • Ingen.

Siste tanker:

Dette er langt min favorittbalsam, siden det fungerer bra på farget hår, og jeg har fargelagt håret mitt i det siste på grunn av hvitt hår. Jeg ferdig med røret 2 til 3 uker siden og lagret bare noen få til bruk før du gjorde denne anmeldelsen. Jeg bruker et annet balsam i det siste, og jeg føler at jeg vil gå og ta et annet rør på min neste dagligvarehandelsdag.

IMBB Rating:

4.9/5

Takk alle for å lese!

L'Oreal Professionnel INOA Hårfarge L'Oreal Paris Color Riche Le Kohl - Midnatts svart L'Oreal Paris Excellence Creme Hårfarge - Svart L'Oréal Color Riche Le Gloss Violet Attitude + Weekend Haul Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Creme Damens Gold Radiance Youthful Night Repair Cream Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Day Creme Kroppshandelen Vitamin C Radiance Capsules Lakme Perfect Radiance Fairness Day Lotion Paul Mitchell Instant Moisture Daglig behandling Pond's White Beauty Peel-Off Instant Brightening Mask Conair Instant Heat Curling Iron Clinique Turnaround Instant Facial Masque Garnier Fair Miracle 2-i-1 Fairness Cream FX marokkansk fuktmirakel Argan olje Garnier's White Complete Fairness Scrub Dabur Uveda Komplett Fairness Cream Vichy Complete Action Anti-Stretch Mark Cream Olay Complete Sensitive Day Cream TRESemme Heat Tamer Protective Spray Biotique Sun Carrot Protective Lotion Lotus Herbals Phyto-RX Beskyttende Lotion Living Proof Beskyttende Micro Cell Scrub 9 hårpleie tips for langt hår for indiske kvinner Vinter hud og hårpleie tips Min hudpleie og hårpleie rutine Rose vann for hårpleie

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020