Faces Canada Go Chic Leppestift - Prairie Pink Review

Hei gals

Alle av oss er på jakt etter perfekte leppestift nyanser som forskjellige nyanser kompletterer forskjellige hudfargene. Nå siden jeg har begynt å bære leppestifter, spesielt lyse når jeg ser en fin nyanse, kan jeg ikke hjelpe meg selv med å kjøpe den. I dag skal jeg snakke om en leppestift fra Faces. Jeg har nylig trukket noen leppestifter og andre ting fra Faces, og denne leppestiften er en av dem.

Produktbeskrivelse:

Super opphold, lett å bruke leppestift gir jevn dekning. Reparere leppene dine mot klimaendringer. Gjør deg klar for rik, langvarig farge i bare ett sveipe.

Pris:

Rs. 249 for 4,5 gm.

ingredienser:

Min erfaring med ansikter Canada Go Chic Lipstick - Prairie Pink:

Lippestiften kommer i en enkel svart glanset emballasje, den er reisevennlig og solid. For prisen er emballasjen god. Også, Faces har hiked prisen fra Rs. 200 til Rs. 249. Fargen Prairie Pink er en vakker korallrosa, et sted mellom rosa og koraller. Den passer best til rettferdige til middels hudtoner, kan skumme ut mørkere hudfarger. Det er ikke helt matt, man ville ikke kunne fortelle fra swatchen, og jeg skjønte at etter at jeg kom hjem og søkt på leppestiftet. Den har en liten pearly finish; Det er ikke i det hele tatt skinnende og har mer av en satinfinish. Jeg liker denne forskjellige finishen på leppene, da det gir en god glans. Det er ikke min favoritt nyanse som i butikken, det så mer oransje, men på lepper lener den litt mer mot rosa, akkurat som navnet.

Tekstur er glatt og glir lett på mine tørre lepper, selv uten leppebalsam under. Det er ikke buttery, myk og kremaktig, og er litt annerledes enn den gamle Go Chic-leppestiften som de var mer kremete, men likevel liker jeg ganske godt disse som kremete leppestifter, bare ikke vare på mine lepper og pleier å feather mye. Det tørker ikke ut leppene selv etter at du har på seg det lenge.

Pigmenteringen av denne leppestiften er byggbar. Du trenger 2-3 swipes for en fullstendig ugjennomsiktig dekning. Hvis du har litt pigmenterte lepper, da vil den dekke den, men for mørke pigmenterte lepper er det ikke det beste alternativet, da det er litt rent. Den har en veldig mild duft som ikke engang plager.

Det legger ikke mye i linjene på leppene, og bløder eller fjær, så jeg er veldig glad. Den holder seg godt i 4 timer uten måltider og med måltider i mellom, det fades litt, men du kan alltid bære den rundt for berøringsoppslag. Den fades ganske jevnt, og etterlater en fin flekk som jeg liker. Det overfører litt, men ikke mye. Totalt sett er det en veldig pen og feminin skygge.

Pros av Faces Canada Gå Chic Leppestift - Prairie Pink:

 • Robust og enkel emballasje.
 • Glatt tekstur, glir lett.
 • Ikke i det hele tatt tørking.
 • Varer i 4 timer.
 • Veldig rimelig.
 • Bredt fargespekter.
 • Bløder ikke eller fjær mye.
 • Blir en subtil nyanse etter fading.

Ulemper av Canada Canada Go Chic Lipstick - Prairie Pink:

 • Ikke veldig kremaktig og fuktighetsgivende.
 • Denne skyggen er ren, og vil ikke helt dekke pigmenterte lepper.
 • Lite perlefinish som noen kanskje ikke liker.
 • Denne nyansen passer ikke til mørkere hudtoner.
 • Overføringer.

Anbefaler jeg Faces Canada Go Chic Lipstick - Prairie Pink?

Hvis du har lys til middels hudfarge og ikke har noe imot pearly finish og ren dekning, så sjekk det ut, det er faktisk en pen og brukbar nyanse.

IMBB Rating:

3.5/5

Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Faces Canada Go Chic Leppestift - Varm sjokolade Faces Canada Go Chic Leppestift - Poppy Red Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Faces Go Chic Leppestift - Apricot Pink 223 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner Beste rosa Lipsticks tilgjengelig i India: En samling Colorbar Naked Pink Lipstick 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: