Laura Mercier Radiance Foundation Primer Review

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på Laura Mercier Radiance Foundation Primer.

Produktbeskrivelse:

En lett, kremaktig gel som skaper en usynlig barriere mellom hud og sminke for å premiere ansiktet ditt for farge. Slitt under stiftelsen, skaper denne lysende primeren et jevnt, feilfritt lerret for applikasjon, slik at grunnlaget glir lett og forblir friskt og fargerikt i flere timer. Ideell for alle hudtyper, gir universell perlefarget en myk fokus-effekt for å minimere utseendet på ufullkommenheter med strålende finish. Det er det første skrittet til Laura's "feilfri ansikt." Dermatologistestet og ikke-komedogent, det er formulert med antioksidanter vitaminer A, C og E; Prestige Soft Focus Pearls; og hudpleie Jojoba.

Akkurat som en maler primes et lerret, Foundation Primer-originalen-ble skapt av Laura Mercier i 1995 for å forme huden. Etter å ha opprettet bransjens første primer, "reinvented" den den og laget en versjon som lagde myke høydepunkter, lysstyrke og utstråling til huden. En lett, kremaktig vitaminrik gel som forbereder huden for sminkeapplikasjon, skaper et jevnt, usynlig lag som fungerer som en buffer til utvendige elementer og har faglig grunnlag. Denne vannbaserte formelen holder ikke bare makeup forblir frisk og fargekorrig i timer, men hjelper også perfekt hudtone over tid.

Foreslått bruk:

Påfør fuktighetskrem eller på ren hud før en Laura Mercier Tinted Moisturizer eller Foundation.

ingredienser:

Vann, Hydrogenert Didene, Glyserin, Pvp, Ricinus Communis (Castor) Frøolje, Sorbitan Stearat, Glimmer (Ci 77019), Cetylalkohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Glycerylstearat, Propylenglykolstearat, Fenoksyetanol, Hydroksyetylakrylat / Natrium Akryloyldimetyl-taurat-kopolymer, propylenglykol-isostearat, glyceryl-isostearat, 1,2-hexandiol, boronitrid, squalan, kaprylylglykol, Oleth-25, CETET-25, tokoferolacetat, polysorbat 60, retinylpalmitat, tinnoksyd, trietoksykaprylylsilan, ascorbylpalmitat, Trietanolamin, tropolon, butylenglykol, planktonekstrakt. Kan inneholde (+/-): Ci 77891 (Titandioxyd), Ci 77491 (jernoksid).

Pris:

$ 20 for 1oz og $ 32 for 1,7 oz

Min erfaring med Laura Mercier Foundation Primer:

Laura Merciers primere er tilgjengelige, er en rekke finish. Det er en vanlig (tidligere vurdert på IMBB), Hydrating, Radiance, Mineral, Oil Free en og en som inneholder SPF. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet. Jeg brukte ikke primere tidligere under sminktankingen jeg egentlig ikke trengte, men dette produktet endret mine synspunkter på hvordan priming kan være et viktig skritt i å gjøre sminkeverket ditt feilfritt.

Emballasje: Denne primeren kommer i en veldig slank plastklemme med en skrue på hetten. Veldig reisevennlig og veldig praktisk å spre kontrollert mengde produkt ut av røret.

Tekstur: Strukturen og konsistensen til denne primeren er rennende og dette virker til en fordel, da det er veldig enkelt å spre selv en liten mengde produkt over en anstendig mengde hudområde. Med primere trenger du ikke å kake dem så mye. Med dette produktet, er ikke mye nødvendig for å dekke hele ansiktet. Det er veldig lett og ikke fettete, derfor egnet for alle hudtyper.

Avslutt: Denne primer lever opp til sitt navn "utstråling." Det gir absolutt en glød til ansiktet som hjelper lett uskarpe ufullkommenheter. Som du ser i de blandede fargene, ser det ut som det er veldig skinnende (som er veldig synlig under kunstig lys, men ser veldig naturlig ut i naturlys), men det er ingen klissete, grisete, kraftige skumpartikler i den. Det gjør ikke ansiktet blikket sparkly, men i stedet gjør det ser veldig glødende ut og strålende fra innsiden.

Problemet for meg her nå er at selv om det gir en meget strålende finish, har den en tendens til å bli dekket opp hvis du bruker et medium til tungt dekning fundament. Utstrålingen vil være mer synlig og merkbar bare når den brukes med et veldig rent fundament eller en BB-krem.

Ytelse: Denne primeren har definitivt gjort sminken min frisk hele dagen lang. Sminke gjør ikke krøll eller flekker og ser frisk ut. Selv om min sminke lett ble fjernet med ansiktsvask og vann som får meg til å tro at hovedfunksjonen til denne primeren er å ikke gjøre sminkeprøven sikker, men for å få den til å se frisk ut hele dagen.

Duft: Den har en veldig svak duft, som fades bort så snart det blir brukt.

Alt i alt, et veldig godt produkt, men litt på den dyre siden. Jeg vil anbefale det.

Pros av Laura Mercier Radiance Foundation Primer:

 • Lett.
 • Lett å spre.
 • Ikke fettete.
 • Praktisk, reisevennlig emballasje.
 • Gir en meget strålende glød på ansiktet.
 • Ser ikke glatt eller skinnende ut.
 • Svak behagelig duft.
 • Blurs ufullkommenhet.
 • Gjør sminken frisk ut hele dagen.
 • Kan også brukes som høydepunkt over sminke.

Cons av Laura Mercier Radiance Foundation Primer:

 • Radiance har en tendens til å bli dekket opp med tung dekning fundament.
 • Dyrt.
 • Ingen SPF.

IMBB Rating:

4.5/5

Laura Mercier Foundation Primer Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 Laura Mercier Flawless Skin Repair Eye Creme Laura Mercier Creme Glatt leppestift i rosa skum Laura Mercier Flawless Skin Face Polish Laura Mercier Under Eye Perfecter - Orange / Gul Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Day Creme Damens Gold Radiance Youthful Night Repair Cream Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer Kroppshandelen Vitamin C Radiance Capsules Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Face Wash BH Cosmetics Foundation Primer Rimmel London Fix og Perfect Foundation Primer 001 Smashbox Photo Finish Foundation Primer Bodyography Veil Foundation Primer i Clear Smashbox Photo Finish Oil Free Foundation Primer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: