Smashbox Kameraklar BB Cream SPF 35 Review

Jeg var aldri en fan av tunge grunnlag. Til dato har jeg bare brukt rundt 4-5 grunnlag. Jeg pleide mest å fortynne dem med et ansiktslotion, men i de siste årene har fargede fuktighetskremer og bb cremer gjort livet mitt lettere. Jeg er en kombinasjons-fet jente og noen ganger har huden min tørre flekker, og det er så bra å finne noe som passer godt avtaleforskning for meg. Selv om jeg har hatt uflaks med BB kremer, trenger denne en spesiell omtale!

Produktbeskrivelse:

Smashbox kamera Klar BB Cream SPF 35 er en fem-i-ett-complexion mirakel-arbeider som fukter, primer, perfekt, beskytter og styrer olje i ett enkelt trinn. Den revolusjonerende fargete formuleringen utløser øyeblikkelig ut hudfarge for å skape jevn, strålende hud uten å sette seg i fine linjer og porer.

Pris:

Jeg fikk denne mini en for $ 15

Jeg tar på Smashbox Kameraklar BB Cream SPF 35:

Jeg falt aldri i BB bandwagon. De er etter min mening bare farget fuktighetskrem med et par ekstra store navn ingredienser. Jeg prøvde tonn i Sephora før jeg tok denne fordi jeg ikke hadde noe å ha på meg på en stor tur. Jeg dro til 3 forskjellige værsoner, og jeg er veldig glad for å si at dette beskyttet ansiktet mitt i alle tre sonene.

Jeg pleier å bruke den i små prikker over ansiktet og blande. Det er ikke klebrig og sprer seg på huden uten å strikke. Selv om det er så dyrt, bruker jeg fingrene mine. Det holder min oljeholdige hud tilsynelatende skinnende og holder seg heller ikke til tørr hud. Det gir også en fin dekning uten å se for falsk-perfekt. Det føles ikke tungt på huden også. Det beste med dette er at selv om det er SPF 35, ser det ikke ut hvitt i bilder (kanskje det er derfor de kaller det kamera klar). Jeg tenker på å lagre og få den større versjonen også. Det varer lenge siden du trenger bare et lite beløp!

Oppsummering:

Pros av Smashbox Kameraklar BB Cream SPF 35:

  • Røret er veldig slank og reisevennlig.
  • SPF 35.
  • Ingen duft.
  • Langvarig.
  • Ikke irriterer eller ødelegger huden min i det hele tatt.
  • Kaker ikke eller klamrer seg til tørre flekker.
  • Satin / matt finish.

Ulemper med Smashbox Kameraklar BB Cream SPF 35:

  • Oljekontrollen var anstendig, jeg måtte fortsatt bruke et pulver med det og dab et par ganger.
  • Har bare 5 nyanser. Klart Smashbox har ingen anelse om hudtoner. Mediet er litt mørkt på meg.

Kjennelse:

Det er relativt bedre enn massevis av sham BBs som sirkler rundt i markedet, verdt å prøve ut!

Smashbox Photo Finish Foundation Primer Smashbox Hyperlash Mascara Smashbox Limitless 15hr Wear Cream Shadow Topaz Soft Golden Beige Smashbox Photo Finish Oil Free Foundation Primer Smashbox Lip Enhancing Gloss - Sheer Color Smashbox Limitless Eyeliner - Onyx Tarte Lights Camera Lashes 4-i-1 Mascara Masaba Camera Print Jacket Revlon Photo Klar Pulver, Concealer, Foundation, Compact Makeup Veet Klar til å bruke voksstrimler for bikini, underarm og ansikt Jovees Regrowth og Revitalizing Klar til å bruke Hair Pack Clarins BB Cream Bourjois 8 i 1 BB Cream - Golden Beige L'oreal la creme True Match Skin Ideell BB Cream Deborah Milano 5 i 1 BB Cream L'oreal Lucent MagiqueSkin Lysende BB Cream MAC Fortified Skin Enhancer SPF 35 +++, Prep & Prime Pressed Powder VLCC Anti Spot UV Sunscreen Cream SPF 35 VLCC Spring Body Glow SPF 35 Moisturizing High Protection Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: