Nivea Daily Essentials Forfriskende Cleansing Mousse Review

Hei skjønnhet!

Nylig kom noen av mine slektninger fra Australia, og de var så søte å bryte monotoni av samme gamle sjokolade og parfymer som gaver! De har også fantastiske hudprodukter! Denne Nivea Foaming Cleanser var en av gaver. Bortsett fra Ciplasaslic, har jeg aldri brukt en ansiktsvask i mousseform, og siden Saslic er min HG-rengjøringsmiddel, var jeg mer enn spent på å prøve denne.

Pris:

Det er et sted mellom 8-9 australske $ for 150 ml.

Produktbeskrivelse:

For normal og kombinert hud renser det dypt og fuktes. Sensasjonell rengjøringsopplevelse forlater huden myk og forfriskende.

Min erfaring med Nivea Daily Essentials Forfriskende Cleansing Mousse:

Jeg lurer på om alle rensemidler i mousseform har samme emballasje! Gjennomsiktig, sylindrisk, pumpeformet flaske med hvit hette bortsett fra at denne er større og blå i fargen (selv om den har en rosa variant også for sensitiv hud). Jeg liker denne enkle og oppstyrfrie emballasjen som ser flott ut på dusjen.

Denne ansiktsvask er i flytende form i flasken, men når du pumper, kommer den ut i skumform. Den har en veldig lett forfriskende duft, akkurat som Nivea etter barbering. Den er mild, forfriskende og fuktig nok til fet hud om vinteren. Jeg tror at tørr hud vil finne det enda mer tørking i dette været. Selv om de definitivt bør prøve det ut på sommeren. Dessuten tror jeg dette rengjøringsmiddelet har den sommerlige følelsen av det, blå gjennomsiktig skumaktig væske! De fleste av oss foretrekker kremaktig ansikt vasker om vinteren, selv oljeaktige skinnede mennesker som meg når deres hud oppfører seg på en bedre måte.

Jeg vil si det kan brukes som en grunnleggende rengjøringsmiddel for normal hud fordi det ikke gjør noe for akne eller blemishes, men da hevder det ikke det! Det nevner bare å hydrere huden din og i det aspektet virker det.

Pros av Nivea Daily Essentials Forfriskende Cleansing Mousse:

  • Attraktiv flaske.
  • Renser godt.
  • Forfriskende duft.
  • Ripper ikke bort hudens naturlige fuktighet.
  • Inneholder vitamin E og hydra IQ.
  • Flott daglig rengjøringsmiddel for normal hud.

Cons av Nivea Daily Essentials Forfriskende Cleansing Mousse:

  • Ikke tilgjengelig i India ennå.
  • Ikke egnet for tørr hud om vinteren.
  • Gjør ikke noe ekstraordinært for huden din.

Anbefaler jeg Nivea Daily Essentials Refreshing Cleansing Mousse?

Hvis du har en problemfri og normal hud, og hvis du ser etter en vanlig daglig rengjøringsmiddel, går du til den uten andre tanker.

Vil jeg tilbakekjøp Nivea Daily Essentials Refreshing Cleansing Mousse?

Nei, jeg har en hud full av feil og vil holde meg til medisinsk ansiktsvask for det og på noen måte, jeg får det ikke her i India.

IMBB Rating:

3/5.

Nivea Daily Essentials Express Hydration Primer Nivea Daily Essentials Gentle Cream Wash Nivea Daily Essentials Ekstra Gentle Makeup Remover Nivea Refreshing Face Wash Nivea Visage Sparkling Glow Fairness Face Wash Nivea Aqua Effect Rensende ansiktsvask Nivea Aqua Effect Refreshing Face Wash Kara Forfriskende Ansiktsservietter Opprinnelser GinZing Forfriskende Øyekrem Himalaya Forfriskende Fruktpakke L'Oreal Hydra Fresh Hydrating Forfriskende Kremet Skum Damens Gold Radiance Radiance Boosting Cleansing Mousse Chanel Precision Mousse Douceur Skyll Av Skumrende Cleanser Faces Canada Foam Away Mousse Cleanser Sunsilk Bouncy Curls - Curl Defining Mousse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: