Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm i Luv U

Hei kjære,

Lip balms! Lip balms! Lip balms! Jeg tror det har blitt det viktigste i våre liv i dag. Dette er en av mine leppebalmer som er en av de beste tingene jeg fikk fra min amerikanske haul. Navnet og emballasjen er så flisete at jeg måtte velge minst en av disse cuties og nå føler jeg at jeg burde ha plukket opp alle disse. Covergirl er et merke som jeg alltid har hatt et mykt hjørne for og så får ting fra det gjort meg betingelsesløst opphisset. De har disse smoochies leppe alms og lip glosses også som ser like søte ut, men jeg har alltid hatt en preferanse for balsam. La oss se hvordan denne skjønnheten jobbet for meg.

Pris: $6 Hvilken covergirl sier: Glid på ren farge og hold leppene ultrafugtig med vår fabelaktig flørtende Lipslicks Smoochies leppebalsam for kiss-klare lepper som føles myke, aldri klissete. Hver Smoochies leppebalsam er fullpakket med leppe balsam og et snev av glans. Samle alle 12 morsomme nyanser - fordi en smooch er aldri nok! For myke tannbørste for myke tannbørster som ber om å bli kysset, fjerner du tørr, flakket hud før du legger på leppefarge.

• Tolv morsomme nyanser - samle dem alle sammen. • Inneholder essensielle lip conditionere. • Fin farge og et glimt av glans Bruksanvisning: Plukk leppene dine løst og ansiktsmelte sjenerøst, arbeid fra innsiden ut. Gjenta når du trenger et snev av farge og fuktighet. ingredienser:

RicinusCommunis (Castor) Frøolje, Lanolinolje, Polybuten, Lanolin, Petrolatum, Ozokeritt, Oleylalkohol, Etylheksylmetoksykinnamat, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Etylheksylhydroksysterat, Cetylacetat, Parafin, Theobromacacao (Kakao) Seed Butter, MangiferaIndica (Mango) Frø Smør, ButyrospermumParkii (Shea) Smør, Cetylalkohol, Fragrance, GlycerylOleat, CocosNucifera (Kokosnøttolje), Acetylert Lanolin Alkohol, Aloe Barbadensis Blad Utdrag, AscorbylPalmitat, 1,2 Hexandiol, Caprylylglykol, Propylenglykol, Tocopherylacetat, Enkelte nyanser inneholder også : Syntetisk fluorflogopitt, Kan inneholde: Glimmer, Titandioxid, Gul 5 Lake, Rød 6 Lake, Jernoksider, Bismuth Oxychloride, Red 7 Lake, Red 27 Lake, Blue 1 Lake, Carmine

Min erfaring med Covergirl lipslicks smoochies leppebalsam i Luv u:

I utgangspunktet ble disse bare kalt "Covergirl lipslicks", og de så litt kjedelige ut for folk jeg antar, slik at de innoverte og gjorde emballasjen og navnene mer morsomme og spennende og dermed gjort det ser veldig fargerikt og attraktivt ut. Jeg har den i skyggen Luv deg fordi jeg alltid liker rosa leppefarger som gjør leppebalmen ser veldig naturlig ut. Først snakker om den nye emballasjen, de er super søte og nydelige med en grønn bunn og en rosa indre emballasje som i utgangspunktet ligner fargen på leppebalmen, slik at du kan ta en rask beslutning hvilken du skal velge. Også det ytre lokket er gjennomsiktig og alle de søte tingene skrevet over det som oxxo og smoochies og ting. Emballasjen er veldig praktisk å bruke, og du kan bære den sammen lett. Disse er apotek lip balms så er super gode i kvalitet og rimelig også. De har et veldig bredt utvalg å velge fra og stole på meg alle nyanser er fantastiske og søte.

Dette er mer designet for kontor eller college, og går jenter som trenger å pucke opp hver dag med noe som ser naturlig ut og ikke overveldende. Tekstur er veldig myk og delikat og glir veldig jevnt på leppene, men det kan føles litt voksaktig. Det gir en veldig fin rosa fargetone til mine lepper som ser veldig naturlig ut og dollytyper. Dette kan brukes på noen måter alene eller til og med under leppestift. Mine lepper ser alltid fulle ut og gløder på grunn av den flotte, glansfulle glansen som den gir. Du får en søt berry duft når du bruker den, men det fader snart ut. Hovedproblemet med dette er at det ikke vil overleve mye på leppene dine, det kan vare opptil 2 timer, og deretter kan leppene føles flakket og litt tørt, men så snart du bruker det. Det jeg virkelig liker om denne leppebalmen er at selv om fuktigheten forsvinner, er den milde rosa flekken igjen.

Pros av Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm - Luv u:

-Drugstore merkevare så veldig rimelig.

-Pakken er super morsom og attraktiv, og de kommer også i flotte farger. -De har et utvalg av 12 nyanser som er langt bedre enn de andre leppebalsammerkene. -De navnene er så kreative og innovative, og hver av dem samsvarer med nyanser. -Lesken i leppebalmen er myk og kremaktig og glir veldig lett på leppene. -Fargebetalingen er ganske bra for denne og gir en fin rosa fargetone til leppene mine sammen med en subtil skinne som fullfører utseendet. -Jeg etter at leppene balsam forsvinner, forlater dette en fin rosa flekk på leppene mine som varer i 4-5 timer -Moisturizing til den tiden det er der på mine lepper -En veldig praktisk en for alle høgskolen og kontoret går kvinner.

Ulemper med Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm - Luv u:

-Det begynner å flake og bli tørr etter en stund. -Den varige strømmen er 2 timer (Ikke en con for meg, da jeg har det bra med touch-ups).

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Covergirl Lipslicks Smoochies Lip Balm - Luv du? Ja, helt klart. Jeg vil definitivt anbefale disse er som de er flotte og glam på emballasje, tekstur er nydelig og tonene er veldig naturlige, men plukke opp mørkere nyanser hvis du vil ha en fin fargetone til leppene dine og jeg følte meg alvorlig at jeg burde ha minst 4 eller 5 i stedet for å få bare en, og jeg vil ønske å få det hvis jeg i det hele tatt igjen kan få et haul fra USA. IMBB Rating: 4.5/5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: