Bobbi Brown Rich Lip Color - Plum Rose

Jeg skal på den tredje pannen av Bobbi Browns Color Corrector-en stift-men bortsett fra det har jeg ikke utforsket Bobbi Browns andre produkter. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi alt virker så fint, vet jeg ikke hva jeg skal velge. Heldigvis gjorde en fetter et valg for meg da hun gjennomtenkt begav meg i fjor med Bobbi Brown Plum Rose Rich Lip Color. Lippestift, alltid et godt sted å starte!

Produktkrav:

Lys, merket farge. Lett, men intens, Bobbi nyeste formel kombinerer pigmenter med en klar base for å levere ren, skarp farge med bare en sveipe. I tillegg er det kremaktig og fuktighetsgivende, så leppene er så gode som de ser ut.

Bobbi Brown har flere typer leppestiftformler tilgjengelig, hver med en annen finish og funksjon. The Rich Lip Color lipsticks skal være lette, pigmenterte og kremete. Det er 21 nyanser av det å velge mellom. Det er sant at denne leppestiften har en kremaktig, glatt følelse. Det er en av de første tingene jeg la merke til om det (jeg prøvde det umiddelbart da jeg fikk det!). Plum Rose Rich Lip Color har ingen merkbar fuktighet eller glatthet, men det glir lett på leppene. Det trekker ikke på leppene mine når jeg slår den på.

Og ja, det er også lett. Til tross for kremaktig formel, føler jeg meg ikke veldig på leppene mine når jeg har lagt den på. Det er noen kremete leppestifter som etter søknad vet at du har det på leppene dine, men denne jeg nesten bare glemmer at jeg har den på. Den er pigmentert og jeg kan oppnå ugjennomsiktig farge med den ved å bruke ett lag. Når det gjelder farger, er denne skyggen, Plum Rose, beskrevet på Bobbi Browns hjemmeside som en rik plomme, men i mine øyne er det en plummy rosabrun leppestift. Det ser litt mørkt ut i røret og til og med når det er farget, men det er så slitesterkt.

Jeg finner ikke plomme, lilla eller mørke vampy lippe lett å bære i det hele tatt, men Plum Rose er en så brukervennlig skygge av plomme. Jeg finner det flatterende med resten av min sminke minimal, bare base for å få huden min til å bli jevnere og lite eller ingen rødme. Jeg hadde Plum Rose mye i desember, da jeg så spesielt blek ut. Det syntes virkelig å gi ansiktet mitt løftet og kontrast det trengte. Det har en halvmattig finish. Bobbi Brown Plum Rose Rich Lip Color varer 5-7 timer på leppene mine, noe som ikke er dårlig i det hele tatt. Jeg finner det ikke fuktighetsgivende eller tørker på leppene mine. Det bløder ikke ut av leppene mine mens jeg har på seg det, og det gjør ikke fjær eller ser for ujevnt ut som det bærer på.

Den har SPF 12, noe som er fint, men jeg synes det er årsaken til den ene tingen jeg ikke liker om dette produktet. Det lukter solkrem til meg! Det er tider når det ikke bryr meg så mye, men når nesen min er spesielt følsom, kan det være overveldende ved søknad. Heldigvis blir duften i 10-15 minutter. Det er en liten smak på det, men jeg finner det ikke så ille, mellom de to duften er det jeg merker mer.

Plum Rose Rich Lip Color har et glatt, matt svart hylster som ser enkelt ut, men elegant. Det koster 25 USD.

Fordeler av Bobbi Brown Rich Lip Color - Plum Rose

• Gjelder jevnt • Lett følelse på leppene • Pigmentert ugjennomsiktig farge i en sveipe • Fargen forblir lenge på leppene • Brukbar, smigrende skygge av blomme • Det tørker ikke • Emballasjen ser slank ut og blir ikke skrapete • Har SPF

Ulemper med Bobbi Brown Rich Lip Color - Plum Rose

• Lukter solkrem • Har en liten smak • På dyre side

Alt i alt:

Jeg liker fargen, tekstur, følelse og oppholdsstyrke i denne leppestiften, men når nesen min er kresen, pleier jeg å unngå det på grunn av sin duft. Jeg er ikke sikker på om jeg vil kjøpe den. Jeg kan kanskje sjekke ut Bobbi Browns andre leppestiftformler for lignende skygge i stedet. Jeg vil anbefale det hvis du ikke er oppmerksom på duftende lippier og leter etter en slitesterk skum av plomme. Bobbi Brown Lip Gloss - Rosy Review Bobbi Brown Lip Gloss - Buff Alle Bobbi Brown Lipstick-bilder, fargeprøver, leppeprøver Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Review, Swatch, FOTD Bobbi Brown Lip & Cheek Pot Rouge - Coral Calypso Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 - Old Hollywood Bobbi Brown Rich Lip Lip Lipstick i Heather Pink Bobbi Brown Rich Lip Color Lipstick - Rose Blossom Chambor Flowing Lipstick Plum Rose Review, Swatch Street Wear Rich Matte Lipcolor-04 Rose Plum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: