Faces Canada Go Chic Lipstick - Tango Review

Produktbeskrivelse:

Super opphold, lett å bruke leppestift gir jevn dekning. Reparere leppene dine mot klimaendringer. Gjør deg klar for rik, langvarig farge i bare ett sveipe.

Pris:

Rs. 249 for 4,5 gm.

ingredienser:

Min erfaring med ansikter Canada Go Chic Lipstick - Tango:

Jeg elsker appelsiner både som en farge og som en frukt. Dagens skygge ligner noe på oransje. Så langt er dette min andre oransje leppestift, den første er Colorbar's Obsessed Orange, som er en ren gulbasert oransje. Jeg likte det, men når jeg pleide å bære den leppestiften, fikk det meg til å se ut som om jeg bare hadde en oransje popsicle, og det ser ikke så flatterende ut, for det meste fordi det var mye mer gult tonet. Uansett, jeg er glad for å ha kommet over denne, da den passer godt til huden min veldig bra.

Lippestiften kommer i en veldig enkel svart glanset emballasje, som er ganske solid og fiktiv. Fargen Tango er en ren oransje farge med det minste hintet av rosa i det. Man kan ikke fortelle det med mindre det er farget side ved side sammen med en oransje leppestift, men det gjør mye forskjell på ansiktet; Det er en lys skygge og lyser straks ansiktet. Denne skyggen er definitivt på den modige siden, og sammen med denne leppestiften må resten av sminke holdes enkel. Det vil gå med de fleste oransje og koralblush. Det er helt matt, uten skimmer eller frost, og har en semi-matt effekt. Fargen vil passe indiske hudfarger veldig bra, spesielt middels til mørkere hudfarger som det er en varmere nyanse. Det er litt annerledes, men en meget slitesterk oransje farge.

Tekstur er glatt og glir ganske enkelt på leppene. Det er fuktighetsgivende og en leppebalsam under er ikke nødvendig, men for ekstremt tørre lepper er det godt å bruke en. Det er ikke veldig tørking og tørker ikke ut leppene når det brukes lenge, men det er ikke veldig kremaktig også. Det føles veldig behagelig på leppene og er lett. Det ser bra ut som en flekk også. Det bløder ikke mye, og det er ikke nødvendig med en leppeforing under.

Pigmenteringen av denne er god i forhold til Prairie Pink, det gir god fargepenger i en enkelt sveipe og to lag er påkrevd for ugjennomsiktig dekning; det vil mest dekke pigmenterte lepper også. Selv etter lagring ser den ikke ut eller føler seg ujevn eller tung.

Et litt skuffende faktum er at det legger seg mye i fine linjer, slik at en lett peeling og prepping-lepper hjelper mye før påføring. Fordi det har en tendens til å slå seg ned i fine linjer, er det ikke det beste alternativet for super tørre lepper. Det forblir en god 3 timer uten måltider, hvorpå det kan være nødvendig å bruke på nytt. Det overfører litt; det fades ganske jevnt og etterlater seg en pen flekk. Alt i alt vurderer prispunktet det ganske bra.

Pros av Faces Canada Go Chic Leppestift - Tango:

 • Robust funksjonell emballasje.
 • Vakker oransje nyanse som vil utfylle de fleste indiske hudtoner.
 • Glatt tekstur.
 • Fri fra frost eller glimmer, har halvmatt finish.
 • Flott pigmentering.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Bløder ikke mye.
 • Blader bak en liten nyanse etter fading.

Ulemper av Canada Canada Go Chic Lipstick - Tango:

 • Ikke veldig fuktighetsgivende, spesielt for tørre lepper.
 • Overfører litt.
 • Har en tendens til å slå seg ned i fine linjer.
 • Ikke veldig langvarig.

Anbefaler jeg Faces Canada Go Chic Lipstick - Tango?

For en så fin oransje skygge er det, jeg kan lett se forbi ulemper og anbefaler å prøve det ut minst en gang hvis du liker oransje leppestifter.

IMBB Rating:

4/5

Faces Canada Go Chic Leppestift - Prairie Pink Faces Canada Go Chic Lipstick Fig og Mulberry Slush Faces Canada Go Chic Leppestift - Varm sjokolade Faces Canada Go Chic Leppestift - Poppy Red Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Faces Go Chic Leppestift - Apricot Pink 223 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner Beste rosa Lipsticks tilgjengelig i India: En samling Colorbar Naked Pink Lipstick 7 MAC Pink Lipsticks Photos, fargeprøver Colorbar Ta meg som jeg er Lip Color - Tango Pink 011 Colorbar Velvet Matt Lipstick Peach Tango 09P Rimmel London 1000 Kisses Lip Tint + Balm - Tidløs Tango L'oreal Color Juice Stick Mango Tango, Chai

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: