NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil Review

Det tok meg en stund å bli komfortabel med rød leppestift. Jeg pleide å ha denne tenkningen at det var egnet til å ha på seg bare om kvelden eller på dressy anledninger, men jeg skjønte at det ikke er egentlig ingen "passende" tid til å ha rød leppestift. Du kan bruke den når og hvor du vil, og det er det, og jeg tror det er holdningen til å ha når du har på deg denne spesielle røde leppestift - Nars Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil.

Produktbeskrivelse:

Påføringen av en leppestift kombinert med en penners bekvemmelighet i en jumbo krystall design. Leppene er umiddelbart mettet med rike pigmenter og en fløyels matt finish. Den langvarige, ikke-tørrende formelen er beriket med bløtgjøringsmidler for en kremaktig tekstur, mens en kombinasjon av unike silikoner sikrer langvarig, sømløs farge i flere timer. Bruk til fôr, overleppende farge eller parring med et annet leppeprodukt.

Jeg tar på NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil:

Dragon Girl er en lys, kirsebærrød. Det er en kjølig tonet rød med merkbar rosa i den. Det er en veldig levende farge. Jeg husker at munnen min gjorde en liten "O" overraskelse da jeg først brukte den helt på mine lepper 😛

Dette flekker leppene, og det er slik jeg liker å bære den på en jakt til kjøpesenteret eller til et favorittmatsted om ettermiddagen. Jeg bruker en moderat mengde ved å berøre blyanten på leppene mine og deretter blande den ut med ringefingeren min. Når jeg virkelig føler at jeg har røde lepper, søker jeg det tungere, som når jeg går på en filmdato med mannen min. Nars Dragon Girl er en intens farge, men det er ganske og morsomt samtidig. Jeg synes det er allsidig på den måten. Jeg tror det får meg til å se mer trukket sammen og leppene mine mer frodige.

Målet på Dragon Girl er matt, siden det er en Velvet Matte Lip Pencil. Jeg tror den matte finishen passer til fargebrønnen. For en matte, gjør Dragon Girl ikke mine leppelinjer tørre flekker overbelastet, men forståelig nok kan det få dem til å se tydeligere ut. Jeg finner Dragon Girl å være litt tørking på mine lepper, men ikke så ille. Dette har en glatt, glidende tekstur, og den føles ikke tørr for en matte. Den glir lett på leppene og trekker ikke på dem. Det er ikke i det hele tatt som en tradisjonell leppeliner / blyant som kan føle seg hard eller tørr.

Noe jeg har problemer med, bruker Dragon Girl nøyaktig. Det er så pigmentert at en lett berøring av blyanten gir mye farge. Spissen av blyanten er også mer avrundet i stedet for en skarp en, så når jeg bruker den til å skissere mine lepper først, og deretter fylle resten inn, har søknaden min en tendens til å se litt slurvet ut. Jeg har bedre suksess ved å bruke en leppebørste (slår formålet med dette i blyantform, jeg vet).

Nars Dragon Girl, som jeg sa, flekker. Mye av fargen forblir på leppene mine på slutten av dagen. Det varer lenge. Den overlever gjennom et måltid, men kan se flippete etterpå, slik at jeg enten smelter den og søker mer eller sletter helt og legger på et nytt lag. Jeg har også på NARS Kypros øyenskygge her, men det er knapt synlig i bildet.

Nars Velvet Matte Lip Pencils koster 25 USD. Her i Manila koster de 1450 PHP eller ca. 1990 INR.

Pros av NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil:

 • Nydelig rød nyanse.
 • Har en matt finish som utfyller fargen.
 • Sterkt pigmentert.
 • Har en glatt, glidende følelse og tekstur.
 • Overlaster ikke leppe linjer eller flaky områder.
 • Har ingen duft eller smak.
 • Varer ganske lenge på leppene.
 • Jeg finner ikke det altfor tørk, ikke dårlig for et matt leppeprodukt.

Ulemper av NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil:

 • Dyrt.
 • Jeg finner det vanskelig å søke nøyaktig; eller å bruke den som en leppeforing.
 • Må være skjerpet, ubeleilig og forårsaker produktspill.

Alt i alt:

Dette er en levende, nydelig matte rød som jeg synes å være allsidig og trekker min utseende sammen. Det gir også jevn applikasjon og slitasje lenge. En må-prøve hvis du er ute etter å prøve lyse røde, matte røde eller bare fantastiske røde leppestifter generelt.

NARS Powder Blush - Torrid NARS Lip Liner Pencil - Jungle Red NARS Satin Lip Pencil - Lodhi NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella NARS Soft Touch Shadow Pencil - Aigle Noir Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil NARS Kypros Øyeskygge Chanel Dragon Le Vernis Review, NOTD MAC Girl Om Town Lipstick Review, Swatch, FOTD 10 College Girl Must Haves Cover Girl Lash Blast Mascara Revlon High Intensity Eyeshadow Palette: Romantic Girl Colorbar Velvet Matt Lipstick - Secretly Pink Colorbar Velvet Matte leppestift i fristelsen Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Velvet Matte Lipstick Pretty Vennligst Colorbar Velvet Matte Lipstick - Obsessed Orange Colorbar Lip Pencil - Nakenrosa MAC Lip Pencil Cherry NYX Lip Pencil i Ever Kryolan Lip Pencil Colorbar Lip Pencil Deborah Extra Lip Pencil # 02

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: