NARS Kypros Øyeskygge

Jeg er en en-farge, feie-all-over-lid øyeskygge slags jente. Jeg er bare ikke eventyrlystne akkurat nå med øye sminke. Jeg fortsatt ooh og aah over vakre øyeskyggepaletter (Naked 3!) Og tenk på å få dem, men det jeg finner meg selv gjør regelmessig, bruker en enkelt øyeskyggefarge og feier det hele over dekslene, med det formål å få øynene mine til å se ut lysere. I det siste har jeg brukt NARS Kypros øyenskygge for det.

Produktkrav: Lysende, lysreflekterende nyanser for skyggelegging, fremhevning og fôringsøyner. Høyt pigmenterte, slitesterke, krektfaste farger som kan påføres ren eller lagret for mer dramatiske effekter. Farge glir jevnt, jevnt og blander uten problemer.

Kypros - Bronse med glimmer

Min erfaring med NARS Kypros Øyenskygge:

Min eneste erfaring med NARS eyeshadows hadde vært med deres Duo Eyeshadows, jeg merket ikke deres eneste øyenskygge før, så da jeg søkte ut Kypros eneste øyeskygge, ble jeg litt overrasket over størrelsen. Det er teeny! Hele saken er omtrent halvparten av en NARS Blush-kompakt. Den inneholder .07 oz eller 2,2 gram produkt, og koster 24 USD. Lokalt, her i Manila, fikk jeg det til 1350 PHP, som er rundt 1850 INR.

Kompaktet er det samme som alle NARS 'emballasje, svart med den gummiaktige følelsen.

Kypros, i mine øyne, er en lys, brunbrun skygge med glimmer. Mer brun enn bronse. Det er en varm, nøytral øyeskygge. Nøytral øyenskygge går best med naturlig utseende, lett sminke, som er sminkeutseendet jeg pleier å gå for, men jeg finner at varme nøytraler spesielt passer mitt medium (NC 30-35 i MAC), varm, gul hud tone best når jeg vil ha et naturlig utseende og ønsker ikke å tenke for mye hvis alt min sminke koordinerer med hverandre.

NARS Kypros Eyeshadow er litt ren. På grunn av det og det er brunbrun, blandes det nesten inn i min middels hudtone. Brukes på lommene min, det bringer litt gull eller bronse, og noen skinner til mine øyne. Kypros er ren, men byggbar. Jeg bruker ofte Kypros på de nedre dekslene, bygge opp fargen ved å klappe den på med min pinkie, så sveip den på krøllen og med en lettere berøring på pannebenet. Det er veldig behagelig å ha på dagen og ser naturlig ut. Skimmeren er ikke over toppen. Om natten kan jeg legge dette på tyngre og sammenkoble det med en mørk brun skygge i krøllen for et mer dramatisk utseende.

Jeg finner tekstur av Kypros silkeaktig og glatt. Det er ikke pulverisert og er ikke for mykt eller kremaktig i pannen (slik at min pinkie ikke lar en åpenbar pute i pannen når jeg bruker den). Det gjelder jevnt på dekslene mine, og det har ikke mye fall ut. Det er lett å jobbe med, påført med en børste eller bare fingeren min. Det varer også ganske lang, omtrent fem timer når den er slitt uten primer, og det meste av dagen når den bæres over øyenskyggeprimeren.

Jeg liker NARS Kypros øyenskygge fordi den går med min minimal / naturlig sminke, det gjør øynene mine litt lysere og våkne, og det ser så pent ut når de bæres med mascara og brun eller svart liner!

Pros av NARS Kypros Øyenskygge:

• Den vakre skyggen som går med de fleste sminkeutseende • Flott for daglig bruk • Det er ikke for glitrende på dagtid • Det er rent, men byggbart • Har en silkeaktig, jevn tekstur - ingen problemer med applikasjonen • Har liten eller ingen faller ut • Fares ikke lett • Har et speil inne i kompakt

Ulemper med NARS Kypros Øyenskygge:

• Dyrt

Alt i alt: Hvis du leter etter en varm, lys, ren, men byggbar nøytral øyeskygge som er på den varme siden av fargespektret, og som kan brukes som allover lokkfarge eller med andre nyanser, og du vil ikke ha noe ekstra å bruke på det, jeg kunne ikke anbefale NARS Kypros øyenskygge nok. Jeg ville absolutt kjøpe den igjen.

Les også:

NARS Orgasm Blush Nars Blush Highlighter Duo i orgasme og albatross NARS Dolce Vita Blush Review, Swatch, FOTD NARS Taj Mahal Blush NARS The Multiple Orgasm for kinn, lepper, øyne og kropp Nars Portofino The Multiple Nars Mata Hari Blush NARS Night Clubbing Eyeshadow Review, Swatch, EOTD NARS Powder Blush - Torrid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: