Jeg fikk sjampo og balsam fra samme utvalg og sjampoen var enormt skuffende; vurdert her. Les videre for å vite hvordan balsamet gikk for meg.

Pris - Rs 850 / - for 200 ml

Min erfaring med TIGI Bed Head Urban Anti + Dotes Re-Energize Conditioner:

Emballasjen ligner sjampoen, bare detaljene er forskjellige og "balsam" nevnt i stedet for "sjampo". Emballasjen er super attraktiv. Kroppen er fluorescerende metallgrønn, med detaljer nevnt på baksiden av røret. Flip-hetten er praktisk i dusjen, og åpningen hjelper til med å dispensere riktig mengde produkt. Å være 200 ml er det litt vanskelig å reise med.

Tekstur er glatt og kremaktig. Det er ingen voksaktig følelse av balsam og dermed glir det godt på vått hår. Denne balsam fungerer best når den brukes i litt mer i mengde enn vanlig balsam. Jeg bruker det på lengden å konsentrere seg mer i enden.

Balsammen lukter fruktig og lukten forblir en dag. Jeg elsker den friske lukten som den holder den rene, forfriskede følelsen i live. Lukten er ikke overveldende, slik at det ikke dreper godheten av produktet.

Kommer til effektiviteten av balsam, er det HG-materiale å si det i ett ord. Jeg elsket måten den har forvandlet håret mitt på. Håret mitt føles og ser bra ut i to dager minimum. Selv om det er målrettet for farget hår, men mine striper ser levende og skinnende ut med denne balsam. Selv om det er litt overpriset, har jeg ikke noe imot som det har gitt liv og volum til håret mitt. Balsammen har gjort opp for skuffelsen forårsaket av sjampoen.

Pros av TIGI Bed Head Urban Anti + Dotes Re-Energize Conditioner:

• Attraktiv emballasje. • God lukt. • Effektiv. • Gir glans og volum til hår. • Håret er fortsatt godt å se og røre i minst to dager. • Passer også i farget hår.

Cons av TIGI Bed Head Urban Anti + Dotes Re-Energize Conditioner:

• Litt dyrt. • Kvantitet som kreves hver gang, er mer sammenlignet med vanlige balsam.

IMBB Rating - 4.75/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale TIGI Bed Head Urban Anti + Dotes Re-Energize Conditioner? Definitivt ja, dette er HG-materiale.

TIGI Bed Head Urban Anti + Dotes Re-Energize Shampoo TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume Conditioner Bed Head Ego Boost Split-end Mender og Leave-in Conditioner TIGI Catwalk Stilig Mystique Calming Conditioner TIGI Bed Head Elasticate Styrkende Conditioner TIGI Bed Head Foxy Curls Contour Cream Tigi Bed Head Urban Anti-Dotes Recovery # 2 Sjampo Og Balsam TIGI Senghodet Superstar Volumizing Oppblåsningsboks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: