Hei folkens!

Jeg har lyst på en lengre mascara enn en volumiserende en for en stund nå. Jeg plukket denne opp til tross for min tarm og sa at jeg skulle gå til mascaraen som forlenger og volumiserer, men til slutt vant min logiske side. Min logikk? Dette er billigere. Var logikken min feilaktig? Les videre og se 🙂

emballasje:Emballasjen på denne er ganske minimal. Den kommer i et hvitt rør med ordene "Fasio" skrevet på røret. Hetten er litt mer interessant med et vridd mønster i midten, noe som gjør det utrolig enkelt å fjerne, holde og bruke. Det er 7 g produkt i røret.

Pris: ¥ 1200. Laget i Japan.

Formel:Formelen på denne mascara er så underveldende. Det er tynt og kremaktig. Det er tone svart, noe som er bra. I den første måneden er formelen veldig tynn, men blir tykkere etter hvert som tiden går. Den beste tiden å bruke denne mascaraen er den andre og tredje måneden (hvoretter du bør kaste bort mascaraen din uansett). Selv da er dette bare en lengre mascara og forlenger ikke ganske nok alene. Jeg finner alltid meg selv legger en bedre mascara under og bruker dette som en "toppfrakk" for å få den endelige lengden og til og med for å kaste ut klumper som en volumiserende mascara kan skape.

En merkelig ting om mascaraen er at når du ser på staven, ser det ut til at det er fibre i den, men de oversetter ikke på vippene og volumiserer.

De eneste få fordelene jeg virkelig liker om mascaraen - det er lett å søke og lag på seg selv. Men selv med 2-3 strøk får du bare lengde. Også, det overfører ikke til huden rundt lashene, noe som er mye verdsatt.

Fordi dette er en lengre mascara, trodde jeg det ville være fantastisk for de nedre vippene, som ofte trenger lengde i stedet for volum, men det viser seg at det bare er bra for øvre vipper. På de nederste vippene flager det etter noen timer. På de øvre vippene forblir den satt til jeg tar den av. Samlet gir det et veldig naturlig, knapt-der-blikk.

Wand:Borstene på dette er lengre på den ene siden og kortere på den andre. Noen wands er utformet på denne måten fordi de kortere bustene vanligvis bidrar til volum, mens de lengre vil forlenge viskene. Jeg finner det ikke for å være tilfelle med denne mascaraen, fordi den kortere siden ikke gjør noe for meg. Borstene selv er ikke tett pakket og ikke i spiralformet form; De er lenger fra hverandre, noe som hjelper til med å forlenge. Borstene er også gode til å kaste ut lashene dine og gi dem separasjon.

Varig kraft:Dette er en film-typen mascara som er den beste tingen noensinne. Den setter vanntett etter ca 10-20 sekunder og kommer bare av med varmt vann (vekt på det varme). Dette betyr at det ikke kommer i regn eller hvis du gråter.

Fordeler med Fasio Smart Curl Mascara Long - BK001:

  • God forlengelse og separering av mascara - veldig naturlig utseende.
  • Formelen blir bedre etter den første måneden.
  • Enkel å påføre og lag på seg selv.
  • Setter til en vanntett overflate, men kommer av med varmt vann - film-type mascara.
  • Overfører ikke til huden rundt øyenvipper.

Ulemper med Fasio Smart Curl Mascara Long - BK001:

  • Flager på nedre visker.
  • Gir deg ikke den "va-va-voom" lengden.

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg anbefale Fasio Smart Curl Mascara Long - BK001? Hvis du er en absolutt nybegynner til sminke eller hvis yrket garanterer minimal sminke, er dette mascara en god måte å gå, fordi det generelle utseendet er så naturlig. Ellers vil jeg si, hopp over det.

Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara MUA Extreme Curl Mascara Catrice Glam og Doll Ultra Black og Curl Mascara Essens Lash Curler Volume og Curl Mascara NYC City Curls Curling Brush Mascara - Carbon Dolly Wink Long Mascara Eyemania Mineral Fiber Long & Volume Mascara NYX Long Lash Mascara Brown Maybelline Long Extreme Stiletto Vanntett Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: