Hei alle,

Når vintrene nærmer seg, blir behovet for en god fuktighetsgivende krem ​​blitt viktigere. Vi har en tendens til å fylle opp alle slags kroppssmokkere for kroppen vår, men ignorere våre dyrebare hender. Håndkrem er like viktig, og man bør aldri forsømme sine fordeler. Så, her er jeg med gjennomgang av en håndkrem fra Innisfree. Jeg har allerede kjøpt ganske mange varianter av håndkremer fra Innisfree, som vil bli vurdert i de kommende dagene. Fra nå, la oss komme i gang med denne fersken håndkrem.

Pris: INR 300 for 30 ml.

Produktbeskrivelse: Innisfree, den rene øya hvor ren natur og sunn skjønnhet sameksisterer i harmoni. Innisfree er en naturlig merkevare som deler fordelene med naturen fra den uberørte øya Jeju, slik at det er levende skjønnhet og forfølger et miljøvennlig grønt liv for å bevare balansen i naturen. Jeju håndkrem kommer med dyp fuktighetsgivende egenskap med en søt duft av Jeju fersken. Denne ømme, søte duften gir øyeblikkelig lindring til de tørre hendene.

Holdbarhet: Tre år fra fremstillingsdato.

Jeg tar på Innisfree Jeju Peach Håndkrem:

Innisfree Jeju Peach håndkrem kommer i en søt liten tube med en skruehett. Røret er ferskenfarget som gjorde at jeg kjøpte det i utgangspunktet. Håndkremet er praktisk og kan gå lett i vesken. Detaljer er nevnt på baksiden av røret.

Håndkremen lukter guddommelig. Jeg mener akkurat som fersken. Krem blir lett absorbert, etterlater ingen rester bak. Duften lå i en halv time mens hendene forblir fuktet i 2-3 timer. Liten mengde er nødvendig for søknaden. Det er ikke klebrig og lett i tekstur. Mine hender blir vanligvis tørre, men ikke veldig tørre. Så det fungerer bra på mine tørre hender.

Pros av Innisfree Jeju Peach Hand Cream:

• Fantastisk duft • Quirky emballasje • Ikke klebrig • Gjøre hendene myke og glatte • Bra for vintre • Kremet er tykt og blander godt

Ulemper med Innisfree Jeju Peach Håndkrem:

• Kun tilgjengelig i Innisfree butikker • Noen kan finne det dyrt for mengden

IMBB Rating: 5/5

Ville jeg tilbakekjøre Innisfree Jeju Peach Hand Cream? Ja, jeg liker virkelig duften.

Vil jeg anbefale Innisfree Jeju Peach Hand Cream? Når som helst, med mindre du er allergisk mot fersken

Innisfree er det er ekte bambusmaske Innisfree Det er ekte Avocado Mask Innisfree Det er Real Gold Kiwi Mask Innisfree Olive Hydro Gel Mask Innisfree Berry Hydro Gel Mask Revlon Colorstay Overtid Lip Color Perennial Peach Topp 15 Peach Lipsticks for indiske hudtoner Skjønnhetsformler Vitamin E Hånd og neglelakk Khadi Milk og Saffron Herbal Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: