Hei søte 🙂

I dag skal jeg vurdere Beauty Formula Collagen Essence Facial Mask. Jeg hadde kjøpt denne ansiktsmasken 2 eller 3 måneder siden, og jeg glemte det helt. Beauty Formulas har noen fine hudpleieprodukter; Jeg liker dem ganske godt. La oss komme inn på detaljene.

Pris: Rs. 199 / - for 1 ark (20 ml)

Min erfaring med skjønnhetsformler Kollagen Essens Facial Mask:

Beauty formulas kollagen essens ansiktsmaske kommer i en himmels blå plastpose emballasje. Det tar mindre plass og er lett å bære. Alle detaljer er gitt på emballasjen. Du bør følge instruksjonene; de er enkle og enkle. Det er ingenting fancy om emballasjen.

Jeg føler meg personlig at denne typen masker er bra for nødstilfelle, når du ikke har tid, men vil at huden din skal se bra ut. De er gode for reiser også. Den kommer i et arkformat med mye fuktighetskrem. Jeg tror at mengden fuktighetskrem er veldig bra for å dekke hele ansiktet. Størrelsen på arkmasken er så perfekt at den dekker hele ansiktet. Det ser veldig normalt ut som andre masker. Det finnes ingen ekstra farge i masken. Det ser ut som vanlig hvit i fargen. Fuktighetskremet ser perfekt hvit og lukter veldig søtt og jevnt. Jeg kan føle en god spa-type lukt etter påføring. Det er veldig godt.

Kremet potion inne i arket er lite tykk i tekstur og det blir pent plassert på ansiktet. Jeg hadde forlatt masken i 30 minutter. Egentlig hadde de nevnt 15 minutter på emballasjen, men jeg glemte tiden. Etter påføring kunne jeg føle mild kremhet. Det var ingen tegn på tørrhet. Det passer godt til min oljefølsomme hud. Det ga rik fuktighetsgivende effekt, og etter noen minutter ble fuktigheten trengt inn i huden min.

Det gjorde ikke huden min føles tørr til den tiden det var på ansiktet mitt. Etter å ha fjernet masken ble ansiktet mitt helt fuktet og mykt. Denne ansiktsmasken ga dyp næring og gjorde huden min så jevn. Det kan helt kurere alle de tørre flekkene.

Det ga også en fin glød i ansiktet mitt som ser veldig pen ut; en slags tøff finish. Det gjemte alle de fine linjene og fikk huden min til å se yngre ut. Det er en fin ansiktsmaske for øyeblikkelig bruk. Det brøt meg ikke ut. Da jeg har fet hud, føler jeg at dette er godt å bruke om høsten og vinteren, eller du kan bruke som nattmaske. Men det er ganske fet for sommerdager, for fet hud. Men dette er en god maske for normal til tørr hud.

Men det er noen dårlige deler som jeg egentlig ikke liker. Det kan ikke gi en umiddelbar lysende effekt på huden. Jeg ønsker at med fuktighetsgivende det også gitt lyse hud. I utgangspunktet kan vi få den slags mykhet med fuktighetskrem også, jeg gjorde ikke noe ekstraordinært. Næringen som tilbys, ble heller ikke lenge - maksimalt 1 dag.

Samlet er det en fin ansiktsmaske til vinterdager, spesielt for tørr hud. Men jeg tror ikke det er bra for somre. Kan være mykheten blir lengre på sommeren. Det gjør huden min glød, som er fint, men jeg er fortsatt ikke imponert over det.

Fordeler med skjønnhetsformler Kollagen Essens Facial Mask:

• Liten, reisevennlig poseemballasje. • Har en veldig fin spa type lukt. • Leveres med mye fuktighetsgivende væske. • Sett seg pent på ansiktet. • Føler seg veldig godt på ansiktet. • Gir dyp næring. • Hydrerer tørr hud pent, og kan skjule alle tegn på tørrhet. • Gir en fin glød. • Holder huden myk i tekstur i 2-3 dager. • Gjør huden ser yngre ut.

Cons of Beauty Formulas Kollagen Essens Facial Mask:

• Dyrt etter mengden. • Det kan ikke gi noen lysstyrke. • Føler seg ikke frisk eller beroligende. • Føler lite fet i sommerdager. • Effektene forblir bare for en dag eller to. • Tilgjengelighet er et problem.

IMBB Rating: 3.5/5

Ville jeg tilbakekjøre Beauty Formulas Collagen Essence Facial Mask? Det er ikke noe spesielt med denne; Jeg er fornøyd med min normale ansiktspakke. Også, det er så mange gode ansiktsmasker tilgjengelig i markedet.

Vil jeg anbefale skjønnhetsformler kollagen essens ansiktsmaske? Jeg anbefaler det ikke. Det er bare en vanlig ansiktsmaske som gir fuktighetsgivende effekter med en glød.

Skjønnhetsformler på spotbehandlingen Beauty Formulas Apricot Facial Scrub Skjønnhetsformler Agurk og Avokado Ansiktsskrubb Skjønnhetsformler Dyprensing Tang Clay Mask Beauty Formulas Radiate & Glow Brightening Facial Mask Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster Organix Biotin & Collagen Vektløs Healing Oil Mist Essence I Love Stage Eyeshadow Base Naturens Essence Gold Bleach Lush Wow Wow Face Mask 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020