Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på Laura Mercier Caviar Eye Stick i skyggen "Rose Gold."

Produktbeskrivelse: Et øye blyant med en ny teknikk for å forbedre den røykfrie øyeutseen.

Hva det gjør: Inspirert av Laura Merciers kult-klassiske Caviar Eye Liner, kommer Caviar Stick Eye Color i en myriad av vakre nyanser og i en kremaktig formel for å levere uendelige muligheter for et feilfritt røykfylt øye. Hver praktisk øye blyant er slitesterk, overføringsbestandig og kreppebestandig. Fargen glir på lokk og blander sømløst med en rik pigment-utbetaling. Dette produktet ble testet dermatolog. Dette produktet er en Allure Best of Beauty-prisvinner.

Pris: $28

Min erfaring med Laura Mercier Rose Gold Caviar Stick Øyenfarge:

emballasje:Denne øyeskyggen kommer i en uttrekkbar pennestil emballasje som gjør det veldig praktisk å bruke og selvfølgelig reise med. Det er ikke noe slitsing som jeg liker. Luken lukkes sikkert.

Tekstur og pigmentering:Disse stikkøyskyggene er super kremete og glatte. De kan blandes med både fingertuppene eller en syntetisk børste, derfor er de også nybegynnere. De setter raskt, så det er best å gjøre ett øye om gangen. Selv de skinnende nyanser er glatte og ikke sint.

Pigmenteringen er fantastisk. En swipe gir deg full ugjennomsiktig pigmentering. Det er absolutt ingen tau eller hoppe over, eller et behov for å lag disse. Jeg liker det faktum at shimmer ikke forårsaker noen faller ut, det holder seg på dekslene sikkert, selv uten en primer. Faktisk er det sjelden noe behov for primer disse øyestikkene.

Disse øyestikkene kan brukes alene eller toppet med en pulverøyskygge. Stiftformen gjør det enkelt å smette dem på den nedre lash linjen også.

Skygge og finish:Skyggen "Rose Gold" er en vakker dagligdagse nyanse. Det ligner skyggen "Sugarfrost" som jeg hadde anmeldt tidligere, men "Rose Gold" har mindre synlig, tykk glitter og gir mer ugjennomsiktig dekning. Den har også en rosenrød undertone, mens "Sugar Frost" har en mer gul undertone. Den har en glitrende metallisk finish, men den er veldig diskret og stilig.

Denne fargen er super smigrende å ha på øynene, både om dagen eller natten, og vil smette alle hudtoner. Den kan enkelt parres med de fleste farger; som du kan se i EOTD, har jeg parret den med en vakker lilla nyanse i krøllen.

Oppholdsstyrke:Oppholdsstyrken er fantastisk. Det var absolutt ingen fading eller krølling selv på 8-timers mark. Skimmeren reiste ikke over hele ansiktet mitt.

Øyeskyggen var lett å fjerne med en oljebasert sminkefjerner.

Totalt elsker jeg absolutt disse Laura Mercier kaviarpinner. De er så dumme bevis på at selv folk som anser seg ikke gode med sminke, vil finne dem enkle å bruke, og de har en fantastisk oppholdskraft og kommer i et vakkert utvalg av nyanser. Jeg anbefaler dette området 🙂

I EOTD har jeg brukt Laura Mercier Caviar Eye Stick i skyggen "Rose Gold" over lokket og skyggen "Aubergine" i krøllen. Hele utseendet ble gjort bare med fingertuppene og ingen pensel. Eyeliner er Urban decay 24/7 eye pencil i skyggen "Empire."

Fordeler med Laura Mercier Rose Gold Caviar Stick Øyenfarge:

 • Retractable, reise-vennlig emballasje.
 • Enkel å bruke og bruke.
 • Nybegynner vennlig.
 • Vakker rose gullskygge, smigrende for alle hudtoner.
 • Denne skyggen fungerer for både dagtid og nattsyn.
 • Ingen faller ut.
 • Blendable.
 • Lang slitasje.
 • Ingen fading.
 • Ingen krølling.

Ulemper med Laura Mercier Rose Gold Caviar Stick Øyenfarge:

 • Ingen for meg

IMBB Rating: 5/5

Laura Mercier Sukker Frost Kaviar Stick Øye Farge Laura Mercier Khaki Caviar Stick Øyenfarge Laura Mercier Amethyst Caviar Stick Øyenfarge Laura Mercier Ganache Caviar Stick Øyenfarge Laura Mercier Plum Caviar Stick Øyenfarge Laura Mercier Burnished Bronze Caviar Stick Øyenfarge Laura Mercier Tuxedo Caviar Stick Øyenfarge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: