Hei vakre mennesker, En pose er en av de svært viktige elementene i ethvert antrekk. De hjelper deg ikke bare med å bære dine dyrebare sminkeprodukter, men også legge til noen bonuspoeng på antrekket ditt, ekstra brownie poeng hvis de er fargeparret med sko og belte eller hvis de er vant til å legge til en fargefarge til en ellers nøytral antrekk. Men har du noen gang latt vesken din være din helt? I dag tar vi med deg en liste over galte og unike pose design som helt vil stjele lyset.

1. Parfymepose

Den plexiglass parfyme vesken av Chanel har vunnet hjerter over hele verden, og det er også dens dupes.

2. Uglepose

Disse ugleposene adored noen NYC Louis Vuitton storefronts i løpet av julen 2011. Hvor mye elsker vi design!

3. Hula hoop bag

Denne posen ble en av de mest snakket om trender fra Chanel vår / sommer 2013 catwalk. Det skapte en baffle etter at den ble avduket på Paris Fashion Week. Men Chanel ga ut en mini-versjon av denne posen på markedet, året etter.

4. Skelett håndveske

Det er en ukonvensjonell design av spansk designeren Inés Figaredo, som rister opp posens spill ved å designe noen unike kunstneriske håndvesker som kan holde tilskuere klør på hodet.

5. Ankel armbånd veske

Nok en gang brøt Chanel konvensjoner ved å designe disse stilige mini ankel vesker.

6. Piano bag

Denne av Dolce og Gabbana er designet for å gi illusjonen av piano nøkler.

7. Knucklebox clutch

Vi tror denne knokboksenkoblingen av Alexander McQueen er den perfekte til å slå hodene på fester. Avtalt?

8. Lip clutch

Lagre best for sist. Vi er helt hjerte denne rosa leppe clutchen av Lulu Guinness slitt til perfeksjon av Rati selv. Alle på IMBB elsker det!

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Bollywood stjerner og deres luksuriøse vesker Slik fjerner du flekker fra lærvesker Slik rengjør du Stained Silk and Suede Handbags Hva å pakke inn i en reise sminkepose 20 ting hver kvinne burde ha i sin pung Ulike typer håndvesker - hvilken ville du velge?

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: