Hei IMBBians, Øyne er speilet av helse og skjønnhet. Enkel sminke på øynene kan skape underverk og forbedre skjønnheten din. Mange ganger når vi har et skjønnhetsregime, konsentrerer vi oss så mye på resten av ansiktet vårt og glemmer øynene. Men øynene våre trenger litt ekstra forsiktighet og under er få skritt for dagen og natten som kan holde øynene dine vakre og sunne. Så les videre!

Dagpleie:

For arbeidende kvinner er morgen alltid et rush. Med liten tid kan du nesten ikke konsentrere seg om øyesminke, bortsett fra dabbing på noen kajal, eyeliner og mascara. Men om morgenen trenger du bare et minutt å konsentrere deg om dine øyne. Når du vasker ansiktet, sprut litt kaldt vann på øynene dine forsiktig. Påfør aloe vera gel eller en undereye krem ​​og med ringfingeren gni forsiktig og deretter fortsett med concealer / foundation og sminke på.

Tren for øynene dine under arbeidet:

Hvis du sitter for lengre stirrer på datamaskinen din, vil øynene dine være konstant anstrengt. Du kan følge de enkle øvelsene:Blinke: Gjør et poeng å blinke øynene dine en gang i hver 30 sek. Noen mennesker er så avhengige av datamaskinen eller arbeidet de gjør som de glemmer å blinke! Og dette er en enkel øvelse som fortsetter å smøre øynene dine.20-20-20 regel: Denne regelen er enkel, hvert 20. minutt ser du et objekt mer enn 20 fot unna i 20 sekunder. Dette vil forbedre synet ditt.Tegning 8 og 0 på dine øyne: Hvis du ikke har et problem med eyeliner / eyeshadow smudging, følg denne prosedyren. Tegn en sovende 8 hvor de 2 nullene dekker de 2 øynene og tegne 0 på hvert av øyet for 10 teller. Dette styrker muskelen rundt øynene.Alternativ finger: Hold fingrene dine (unntatt tommelen) på øynene dine, og fjern hver av fingrene dine etter 5 sekunder og gjør dette 5 ganger. Dette slapper av i øynene og reduserer tretthet.

Nattpleie:

Før du vasker ansiktet, fjern sminken på øynene og ansiktet med en sminkefjerner. For et bedre alternativ kan du gjøre ricinusolje / kokosnøttoljemassasje rundt øynene og fjerne sminken med en bomullsstykke eller en lett klut. Vær forsiktig. Vask deretter ansiktet ditt og sprut litt vann på øynene dine.

Du kan exfoliere to ganger i uken. Nedenfor er to oppskrifter som har jobbet for meg:

  • Yoghurt + Sitron: Dyp en bomullsrunde i blandingen og skånsom gni i en sirkulær bevegelse rundt øynene. Yoghurt inneholder melkesyre og er mild og hjelper til med å fjerne døde hudceller og myker huden undereye. Sitron har vitamin C og sitronsyre som reduserer mørket rundt øyet.

  • Honey + Jaggery: Dette er en av de beste rettsmidler jeg kom over. Med den tidligere, hadde jeg litt prikkende følelse, og da det var undereye, var det ubehagelig, selv om det ga gode resultater. I denne ene inneholder begge ingrediensene glykolsyre og de hjelper til med eksfoliering, reduserer de mørke sirkler, fjerner overflødig oljeproduksjon og fukter undereyeområdet.

Når du er ferdig med peeling, kan du bruke en oljepakke som fuktighetskrem og maske. Du kan blande olivenolje og vitamin E olje med en liten bit aloe vera gel og masser øyeområdet forsiktig i 1 minutt. Dette vil bidra til å redusere de fine linjene rundt øynene og fukte øyet, slik at det ser sunt ut. Så når huden absorberer oljen, kan du fortsette med en øyekrem eller du kan forlate den akkurat slik.

Dette er noen enkle trinn som gir fantastiske resultater; som de er helt naturlige, vil det ta tid, men det vil ikke være noen bivirkninger.

9 Utmerket Time Management Tactics for Working Women Beauty Hacks Hver arbeids kvinne bør vite Øyepleie - måter å redusere stress på øynene Beauty Formulas Agurk Cooling Eye Pads Review Hjemmelaget øyekrem / serum for klare strålende øyne 8 Eyeliner-teknikker for å oppe øye makeup spill

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: