Har du noen gang handlet bare for å bli møtt med en nedsunket følelse når du ser noen feil? Oftere enn ikke, kjøper vi et klesplagg basert på det generelle utseendet uten å ta hensyn til noen viktige hensyn. I dette innlegget vil jeg dele noen nyttige triks for å se et godt laget plagg som vil se perfekt ut og vare lenge.

1. Føl stoffet

Stoffet danner grunnlaget for klærne, så prøv å gå på naturlige stoffer som varer lenger. Naturtyper som bomull, ull, kashmir og silke har en tendens til å holde seg lengre enn syntetiske stoffer. Unntakene: Denim og trenings klær som trenger noen polymere materialer infunderes for bedre passform og strekkevne.

2. Riktig maskinvare

Maskinvare som utgjør klærne, må være prim og riktig, eller det kan ødelegge utseendet og sjarmen. Kontroller om glidelåser, lås, krok eller knapper er av god kvalitet og ikke defekt.

3. Si nei til ren

Sheerness er en god indikator på at klærne ikke ble bygget for å vare. Kontroller skarphet av lette og dyre materialer som silke og kasjmir for å teste for lang levetid. Sett hånden under stoffet og hold den nær lyset. Hvis du kan se håndens disposisjon, er plagget sannsynligvis ren i mest belysning.

4. Reservedeler

Et plagg utstyrt med ekstra knapper eller matchende tråder reflekterer omtanke fra produsenten og garanterer at varen din varer lenge nok til å gjøre med mindre reparasjoner.

5. Sømmene er robuste

Vri varen innvendig og trekk forsiktig på en av sidens sømmer, hvis du kan se lys mellom masker, er det en indikasjon på at plagget kanskje ikke står tidstestet. Høykvalitets plagg har generelt strammere sømmer og et høyere antall masker per tomme, og dermed mindre sjanser for hullutvikling og snagging av tråder.

6. Rynketest

Før du legger til en vare i handlekurven, krymper den opp i hånden og slipp for å se hvor mange rynker som dannes. Vurder å forlate varen på rekken hvis den har for mange rynker og mislykkes denne testen. For 100 prosent bomull, som pleier å rynke lett, kan du prøve ikke-rynkeversjoner, eller bomullsblandinger.

7. Mønstrene samsvarer med sømmer

I godt laget stykker vil mønstrene, spesielt horisontale striper, samsvare på sømmer og ermer. Du kan ignorere denne for store mønstre og tilfeldige mønstre som polka prikker og plagg med mange sømmer.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

7 Fashion Fixes å skjule kroppsfeilene dine Olay Total Effects 7 i One Cream + Serum Duo Skjønnhetstrykk for å gjøre livet ditt lettere Skjønnlitteratur å se så feilfritt ut som modeller! L'Oreal Paris Skin Perfect Pimple Reduction og Whitening Facial Foam Colorbar Perfect Match Primer 7 grunnleggende du trenger å vite om koordinert klær mote trend! Hvilke klær passer jenter med kort høyde og en sunn figur Tips hver nybegynner trenger å vite før du treffer treningsstudioet 12 Periode Hacks Hver jente burde vite!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: