Hei kjære damer,

Etter å ha gjennomgått Make Up for Ever Nudes To Go Palette har jeg i dag en nøytral palett fra Estee Lauder - fra deres "Pure Color Envy Eyeshadow" rekkevidde av 5 skygger i en kompakt. Paletten som jeg vurderer i dag er "04 Rebel Metals."

Produktbeskrivelse: Transformativ farge, en fargestory i en kompakt. Fem superluxe skygger i et pulver så plysj, det føles kremaktig. Hver skyggepalett er forankret i nøytralitet. Nyanser av tone og tekstur legge til elementer av det uventede. Gå naturlig, intensivert eller dramatisk med letthet - skape flere øyeutseende med en palett. Lysere, skape og definere øynene dine: Lysere nyanser løfter og lyser. Midtoner form og kontur. Dype toner defineres med en røykfylt allure. Vektløs, ultrafint pulver med intens fargemengde. Glides på silkeaktig, blander uten problemer. Non-flekker. Rynke-fri. Non-flassing. Farge sant. Lang iført også: varer 12 timer når den blir våt; 10 timer når den brukes tørr.

Hvordan å bruke: Påfør tørr eller våt å intensivere.

Pris: $50 |KJØP DETTE PRODUKTET HER|

emballasje:Produktet leveres pakket i en nydelig gylden og dyp blå kompakt med et stort speil og noen svampapplikatorer. Imidlertid er emballasjen til produktet mitt annerledes som jeg mottok det som en GWP.

Min erfaring med Estee Lauder Ren Farge Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette - Rebel Metal:

Paletten huser 5 nyanser av nøytrale, gyldne metalliske øyenskygge som ville flate nesten alle hudtoner. Vanligvis har disse små øyenskyggepalettene fra varehusets merke en tendens til å ha en highlighter nyanser og 1-2 matte nyanser å rulle opp ting. Denne spesielle paletten har imidlertid ikke en eneste matt skygge - som navnet antyder, nyanser er alle metalliske.

Paletten går litt varm og har noen vakre nyanser av gull for å gi en fin gradering eller ombre-effekt. Imidlertid trenger du en matte krøll eller overgangsskygge.

Shades: Starter fra highlighter - nyanser er:

1. Den første - den fremhevende skyggen - er en nydelig beige gylden nyanse, fungerer veldig bra for å markere - det være øyets indre hjørner eller pannebenet. 2. Den andre nyansen er et rosengull med perleformet satengfarge. 3. Den tredje nyansen er åpenbart en gul gullskygge. Dette er skyggen som gjør øynene pop. 4. Den fjerde skyggen - mørkeste i området - er en veldig dyp nyanse med brunt med lett bronseperle som er tydeligere i pannen enn på huden. Det gir dybde til utseendet og bidrar til å skape en røykaktig effekt. 5. Den siste nyansen er en bronze taupe nyanse av gull. Denne blander nesten inn i huden, huden min er middels (MAC NC30 for referanse).

Tekstur: De første 3 nyanser er ekstremt myke og kremete - setter seg vakkert og overfører lett på lokket. Den fjerde skyggen - den bronseagtige taupen - må bygges litt, noe som har lite å gjøre med tekstur og mer å gjøre med fargen selv (i forhold til min hudfarge). Den siste nyansen, den dype brune virker litt tørr, sammenlignet med de andre, blir den mer ren; Men kan lett bygges opp. Dette kan være et problem for noen. Men for noen som meg, som var ny for øye sminke, virket dette veldig bra fordi det ville tillate meg å bygge fargen opp sakte.

Alle nyanser har en fin metallisk glans til dem, ingen glitterpartikler, etc.

Forbli kraft: Med primer på ga dette meg ca 7,5-8 timers slitasje når det ble påført tørt. Når det er vått, øker bruksperioden med et par timer, men lever fortsatt ikke opp til 12-timers kravet fra merkevaren. Jeg skulle ønske at merker ikke ville gjøre slike høye krav. Det ville være så mye bedre for kunden hvis selskapet sa 8 timers slitasje og leverte 10 i stedet for å gjøre det omvendt.

pigmentering: Pigmenteringen er utmerket. Det vises vakkert bortsett fra den mørkeste skyggen, som er sheerer i første gang, men kan bygges opp i et par swipes til en helt ugjennomsiktig nyanse.

Pros av Estee Lauder Ren Farge Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette - Rebel Metal:

  • Nydelig utvalg av metalliske nøytrale nyanser.
  • Ingen duft.
  • Myk, fløyelsaktig, kremaktig tekstur.
  • Ingen nedfall.
  • Flott pigmentering.
  • Blend som en drøm.
  • Steder på lenge.
  • Fargen fungerer godt, selv for bruk på kontoret eller på dagen.
  • Irriterer ikke øynene mine.

Cons av Estee Lauder Ren Farge Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette - Rebel Metal:

  • Du savner en matt skygge! Jeg forstår når paletten sier "Rebel Metals" - den har alle metalliske nyanser. Men for å ha gjort det mer brukervennlig og reisevennlig, ville en matt skygge for overgang / krone ha hjulpet.

IMBB Rating: 4.5/5 |KJØP DETTE PRODUKTET HER|

Trenger du å kjøpe Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette - Rebel Metal? Paletten, priset til $ 50, virker bratt. Det er imidlertid i tråd med varemerkets priser på merkevaren. Ja, du kan få større og bedre paletter på samme prispunkt fra andre merker. Så, du trenger ikke virkelig denne paletten. Men hvis du elsker nøytrale og elsker metalliske nyanser, kan dette være rett opp bakgaten din, og du vil ikke angre på å kjøpe den.

Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion i Strange Bloom Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion - Ikke så uskyldig Estee Lauder Pure Color EyeShadow (18) Deluxe EyeShadow Compact Estee Lauder Varm Effekter / Kule Effekter Øyenskygge Paletter Estee Lauder Extravagant Gold Eyeshadow Palette Chambor Orosa # 103 Honey Gold Sculpting Eye Shadow L.A. Colors Tea Time 5-Color Metallic Eyeshadow Palette L.A. Farger Vin og Roser 5 Farge Metallisk Øyenskygge Palette NYX Jeg drømmer om St. Thomas 5-Color Eye Shadow Palette MAC Rebel Lipstick MUA Luxe Metallic Palette - Elemental Forhåndsvisning av Kat Von D Metal Crush Eyeshadows

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: