Hei, nydelig gals,

Jeg er tilbake med en annen leppestift anmeldelse, fra min favoritt merkevare, Estee Lauder. Denne er fra "Pure Color Long Lasting" samlingen. La oss finne ut mer om dette produktet.

produktbeskrivelse: Ren innvirkning. Ren luksus. Ren følelse. Ren farge. Lead et fargerikt liv. Inten, slitesterk farge skaper maksimal effekt. High fashion nyanser med middels til full dekning. Luksuriøse formel pampers, komfort med Vitaminer C og E pluss naturlige fuktighetskrem. Delikat fragranced med en delectable frisk fig duft. Farge så utrolig, det etterlater leppene dine som ønsker mer. True Vision-teknologien tar vanlig farge og gjør det ekstraordinært. I et forførende spektrum av nyanser, fra sublime til levende.

Pris: Retails på $ 26 i USA og INR 1755 i India for 3,8 gm.

emballasje: Den gylne leppestiften kommer vedlagt i en forseglet emballasje, boksen har et lite vindu hvorfra du kunne identifisere fargen. Leppestiftet selv har et luksuriøst gullhus med en glassbunn som du kan se fargen på leppestiftet på.

Lippestiften lukkes lett og justeringen er slik at det ikke sannsynligvis kommer løs i posen. Elsker EL-logoen på leppestiftet.

Min erfaring med Estee Lauder Electric Pink # 66 Pure Color Langvarig leppestift:

Farge: Skyggen "Electric Pink" er en del av "Langvarig" rekkevidde og er en del av "Lasting Shimmer Finish." Skyggen er en myk, men livlig rosa gjennom hvilken en pearly glans løper. Fargen er en herlig myk rosa, ganske enkelt. Det er nesten girly i utseende, ville fungere veldig bra for kontorrekvisita - for damer som ikke liker å gå med et totalt n * de utseende.

Tekstur: Tekstur er glatt og kremaktig. Den pearly glansen har ingen tydelige glimmer / glitter partikler. Det er heller ikke som MAC Luster eller Frost-finish. Det ser ut og føles kremaktig og klamrer seg ikke til de tørre flekkene på leppene. Det føles ganske behagelig på leppene.

pigmentering: Selv om den er myk, har den god pigmentering, og den er helt ugjennomsiktig i to swipes. Noen ganger ser du mykere farger som ikke har noen pigmentering, og du må virkelig jobbe med å få fargen til å dukke opp; Dette er ikke tilfelle med "Electric Pink."

Forbli kraft: Farge forblir sant gjennom snacks / mini-måltider for god 4- 4,5 timer. Å være en myk nyanse, du trenger re-søknad. Også, vurderer skyggen, det er ikke mye av en flekk som det etterlater.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Estee Lauder Electric Pink # 66 Pure Color Langvarig leppestift:

  • Nydelig, myk, men livlig rosa.
  • God pigmentering.
  • Lett å påføre fra røret.
  • Leveres i en forseglet tamper-proof emballasje.
  • Utmerket luksus og praktisk tilfelle.
  • Ikke fjær.
  • Til tross for sin semi-matte finish, fremhever ikke de fine linjene i leppene mine.
  • Tørker ikke ut mine lepper.

Cons av Estee Lauder Electric Pink # 66 Pure Color Langvarig leppestift:

  • Gjenopprettingspost 4-4,5 timer kvalifiserer egentlig ikke for en langvarig finish!

IMBB Rating: 4/5

Jeg tror at Estee Lauder leppestifter er av veldig god kvalitet, tekstur, skyggeområde og den vakre emballasjen, alle sammen satt sammen, stave en vinner. Den beste delen er at skyggeområdet selv er så stort at du definitivt vil finne noe som passer for deg selv.

Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Tiger Eye Pure Color Langvarig leppestift Estee Lauder Pure Color Lipstick Pink Parfait Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift - Rose Tea Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær 5 Essence Long Lasting Lipsticks og jeg elsker Runway Highlighter Lotus Herbals Ecostay Langvarig Lip Color - Shanghai Red Maybelline Electric Pink Farge Sensasjonell Levende Matte Væske Lip Farge Makeup Revolution Amazing Care Lippestift # Happylips Electric Love

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: