Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne-utsatt / Normal

Hei flotte damer,

Hvis du leser mitt forrige innlegg på Hard Candy Brow Wow i Medium Dark, vil du vite at mine penner er en av de viktigste delene av sminkerutinen min. Jeg tar øyenbrynene mine mer alvorlig, og jeg tror fast at gode øyenbryn gjør en god dag rundt. Med det sagt er jeg en veldig lojal panne produkt bruker, og derfor har jeg funnet produkter som jeg virkelig elsker og jeg har en tendens til ikke å gå bort, men når min favoritt apotek merkevare kommer ut med nye tillegg til deres panneområde, jeg ikke engang nøl med å teste dem ut. Så, la oss begynne damer!

Krav / Produktbeskrivelse: Vårt første alt-i-ett-browsekit designet for å forme, definere og stil brows som en proff! Dette ultimate settet kommer med alt du trenger for å lage perfekt preparerte brynder.

Pris: CAD 13.99 |KJØP DETTE PRODUKTET HER|

ingredienser:

Min erfaring med L'Oreal Paris Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit:

Den siste gangen L'Oreal Paris kom ut med Brow Definer Pencil, ble jeg forelsket, og jeg bruker også Brow Stylist Plumper hver eneste dag. Nå kan jeg ikke vente med å legge til det nye Brow Stylist Definer og Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit i min daglige rutine.

emballasje: L'Oreal Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit er et alt-i-ett-sett med absolutt alt du trenger for å gjøre dine penner i en lommepalett. Dette settet er innredet i en slank svart kompakt og inneholder en tonet voks, et pulver, et par mini pincett og en vinklet børste og spoolie. Kitet gir deg muligheten til å tilpasse dine penner, du kan bruke produktene individuelt eller sammen til å lage browsere som er myk og fjærete eller definert og bildet perfekt.

Farge: Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit kommer i to nyanser - Light-Medium og Medium-Dark. Jeg har åpenbart plukket skyggen Medium-Dark, og denne skyggen passer meg best. Den tonede voksen toner den naturlige fargen på pannene dine mens du former og styrer håret.

Øyenbrynspulveret er mørkbrunt i farge og super superpigmentert, noe som gir en god fargepenger til brynene. Pulveret skal plasseres på toppen, for ytterligere fargetone og skape utseendet på en full panne mens du setter opp vokset.

Pigmentering og tekstur: Både pulveret og voksen er glatte, kremete og utrolig pigmenterte. De glir på huden og blander seg lett inn. Jeg liker å blande voksen med det fargede pulveret fordi voksen blander seg inn i pulveret og skaper en ugjennomsiktig gelignende pasta. Dette tillater meg å ha mer kontroll med å tegne på mine penner og fylle dem inn.

Longevity: Kombinasjonen av pannevoksen og pannepulveret skaper en budsikker formel som holder pennene på plass som varer hele dagen. Når pannevokset settes med pannepulveret, blir det ikke flekker eller fjær bort til det fjernes med sminkefjerner.

Kvalitet: L'Oreal har spikret det igjen med dette Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit. Jeg elsker absolutt ferdig det gir meg øyenbryn og skyggen passer perfekt til min! Jeg har ingen klager med emballasje, pigmentering, levetid eller til og med teksten til denne babyen. Alt i alt, en total vinner fra L'Oreal!

Fordeler av L'Oreal Paris Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit:

 • Robust og reisevennlig emballasje med alle komponenter i en beholder.
 • Glatt og myk tekstur av øyenbrynspulver.
 • Øyenbrynssett tilgjengelig i 2 nyanser.
 • Ingen nedfall med øyenbrynpulver.
 • Kremaktig voks for å gjøre øyenbrynene på plass.
 • Brow voks gjør ikke browene skarpe (som noen øyenbryn gel mascaras).
 • Perfekt pigmentering - ikke for mørk, ikke for lys.
 • Inkluderer et speil!
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Ulemper ved L'Oreal Paris Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit:

 • Ganske tidkrevende i forhold til pennblyanter.
 • Ganske dyrt.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.8/5 |KJØP DETTE PRODUKTET HER|

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Paris Brow Stylist Prep og Shape Pro Kit? Etter alt som ranting og roser dette pannekittet, kommer jeg til den konklusjonen at dette ikke er min favoritt panneprodukt fra L'Oreal, på grunn av to grunner - prisen og min utydelige kjærlighet til L'Oreal Brow Definer Pencil. Dette har imidlertid den mest reisevennlige emballasjen til de som liker å reise og liker ikke å ta for mye med deg på grunn av mengden du får i denne lille kompakten. Jeg foreslår at du plukker denne opp for verdien den gir i et lite sett, og hvis du ikke har prøvd Brow Definer Pencil og Brow Stylist Plumper ennå (jente, hvor har du vært?), Løp ut og ta dem rett nå! Du kan takke meg senere!

L'Oreal Paris Brow Stylist Designer Mørk Brunette Eye Brow Pencil L'Oreal Brow Stylist Plumper Brow Gel Mascara - Middels til Mørk L'Oreal Paris Super Liner 24-timers Vanntett Gel Eyeliner L'Oreal Paris Purple Priority Infallible 24 HR Eye Shadow Essens 01 Natural Brunette Style Eyebrow Stylist Set Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape Dark 7 Ultimate Beauty Prep Tips for høytiden MAC Prep & Prime BB Cream SPF 35 Slik fremhever ansiktet ditt som et proff Velg øyenbryn form i henhold til ansiktsform Essens 01 Brun Farge og Form Øyenbryn Gel MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Natio Brow Kit

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: