Hei alle sammen,

Jeg er ekstremt overrasket over at dette produktet ikke har blitt vurdert av noen på IMBB ennå! Jeg trodde det ville vært gjennomgått for mange år siden og det var derfor ikke bry å se det opp. Jeg snakker om Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Spray Moisturizer. Det var først da jeg var på utkikk etter en gjennomgang av Vaseline's "aloe vera" variant, som jeg skjønte at den ikke har blitt dekket ennå! Så, hvorfor kaste bort tid - det går videre til gjennomgangen av Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Cocoa Radiant.

Produktbeskrivelse: Hva er de tingene du kan gjøre i sekunder for deg selv? Ikke mange-rett? Noen gang lurt på om du kunne fukte huden din på sekunder. Vaselin? Intensiven? Kakao Radiant? Spray Moisturizer er en rask-absorberende og praktisk spray-lotion som tar sekunder å hjelpe huden din til å gjøre deg klar! Denne kontinuerlige sprøyten er utformet for enkel bruk og for en jevn, all-over-dekning. Den unike formelen er infundert med godhet av kakao og mikrodråper av vaselin? Gelé og etterlater hud myk og ikke-fettete. Pris: INR 380 (190 ml).

Min erfaring med vaselin intensiv pleie spray fuktighetskrem kakao strålende:

Svært sjelden kommer vi over produkter som blir hellige gral ting for oss. Vi kan prøve mange ting, men kom tilbake til det ene produktet og lager alltid så mye som mulig! Jeg var veldig spent da dette lotion ble lansert som fuktighetskrem i en sprøytestil (det var en ny ting for meg). Jeg elsker emballasjen, en slank flaske som kan passe hvor som helst. Dysen er ikke liten, men dekker bredden på flasken, så den er mindre utsatt for brudd. Det er en 360 graders dyse, slik at den kan sprøytes fra alle vinkler. Også, det er ganske stramt, så ville ikke spritz med en mild kraft, bra å reise med.

Denne fuktighetskremet er superlys for kommende vintre og typen vinter i mitt område (Ahemdabad ... phew!). Denne fuktighetskrem kan påføres over hele kroppen, som armer og ben, det blir lett spredt. Du trenger ikke å ta alt på palm, klemme, trykk og spred! Jeg prøvde å sprøyte fuktighetskremet på ansiktet mitt også (selv om merkevaren nevner ikke å sprøyte direkte på ansiktet, men jeg er eksperimentell du ser!). Jeg vil ikke anbefale noen å gjøre det slik det kan komme inn i øynene, nesen eller ørene, og det er definitivt ikke bra. Produktet dispensert er veldig skummelt og det er det som gjør det så lett.

Det er et fantastisk produkt luktvis - lukten er en av de beste funksjonene i dette produktet. Jeg er allerede på min tredje flaske og har gitt en til min mor også.

Denne fuktighetskremen sprer seg på huden så mykt og uanstrengt at du ikke trenger å gni den inn i huden som tunge kremer og lukten lunger på en stund som får meg til å føle meg så frisk. Jeg er i absolutt og blendende kjærlighet for dette produktet og vil bruke det for alltid.

Det varer hele dagen i tunge vintre også. Det kan hende du må søke på nytt hvis du selv var ansiktet ditt, men ett program er nok til å vare til kveld. Det er skjønnheten i dette produktet at den passer for alle vintertemperaturvariasjoner. Dette er også min fuktighetskrem i vinter før sminke, siden den forsvinner helt inn i huden, og sminkeapplikasjonen er glatt og ikke-flekkete. Det har ikke vært noen breakouts med denne fuktighetskrem, og huden min har blitt myk og smidig.

Pros av Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Kakao Radiant:

  • Fin duft.
  • Super lettvekt.
  • Ikke-klebrig tekstur.
  • Sprer seg på hud som vann og blir absorbert veldig raskt.
  • Reisevennlig emballasje.
  • Twist låsemekanisme.

Cons av Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Kakao Radiant:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Cocoa Radiant? Det er en super lett, hurtigabsorberende fuktighetskrem. Du må prøve dette en gang i hvert fall, det er min absolutte favoritt.

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Lett duftende, ikke-fettete lotion Vaseline Intensive Care Deep Restore Lotion Vaseline Intensive Care Aloe Soothe Lotion Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer Deep Restore

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: