Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Emerald Green Holiday Makeup Look - HåR 2023
Emerald Green Holiday Makeup Look - HåR 2023
Anonim
Image
Image

Hei alle, 🙂 Jeg har noen få produkter fra Dior Holiday 2017 Makeup Collection. Siden det er en begrenset utgave, ønsket jeg å lage makeup ser raskt ut for dere som bruker øyeskyggepalettene, spesielt. Det er to paletter i samlingen basert på temaet dyrebare bergarter. Den ene er 347 Emerald og den andre er 857 Ruby. Jeg har brukt denne smaragd øyeskyggepaletten to ganger, og den er fantastisk. Fargene, tekstur, enkel blendbarhet - det er vakkert. Det finnes ingen matte nyanser i paletten, men du kan helt jobbe og lage et blikk bare ved hjelp av paletten.

For dette utseendet brukte jeg den lysere grøntgrønn skyggen (den i midten) over lokket og over krøllen for å skape en form. Da presset jeg bokstavelig talt den mørkere skyggen på lokket. For indre hjørne brukte jeg lime gullfargen. Ferdig med Champagne hvit på pannebenet og masse mascara. Jeg holdt resten av ansiktet veldig lysende og gjorde også en skinnende leppe. I går da jeg prøvde utseendet, gjorde jeg en fed vampy lilla lepper og det ser ut - vel, la oss si at det ikke fungerte for meg. 😀 Så jeg måtte gjenta utseendet, og jeg var ganske fornøyd med måten det viste seg.:) Jeg håper du liker det også. I produktene som er oppført nedenfor har jeg lagt til små notater om hvordan jeg føler om produktene)

Det er et glitter løs pulver i samlingen, som jeg ikke ville foreslå. Jeg kunne bruke det sparsomt på mine øyne for å legge til det ekstra glitret. Hvis det er to produkter jeg kan foreslå fra samlingen, er det en av disse to palettene. de har flotte farger, og du kan bruke esp den grønne til å bare røyke ut kohlene dine og legge til det litt morsomt å se ut. Og det er en boks med leppestift sett som følger med en Dior lommebok og 6 leppestifter. Bare ett leppestift har et ytterdeksel, resten 5 er påfyll. Så du kan fortsette å bytte og bruke leppestifter, og den totale prisen på 6 leppestifter + Dior lommebok er i forhold til de enkelte 6 Dior leppestiften, er ganske mindre. Jeg er ganske fascinert med å prøve Matte Fluid og lip kohl også. Jeg vil oppdatere deg på det samme i mitt kommende innlegg. 🙂

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Dior Holiday 2017 Makeup
Dior Holiday 2017 Makeup
Produkter brukt til utseendet
Produkter brukt til utseendet
Image
Image

Produkter som brukes: Guerlain Primer (klebrig gull kjærlighet) Fenty Beauty Foundation # 280 (vanvittig skygge match og lett en av mine fav grunnlag fra 2017) MUFE Waterblend Foundation (gammel kjærlighet) MUFE HD Concealer R40 (evig kjærlighet) NARS Creamy Concealer (vil aldri slutte å kjøpe) Laura Mercier Loose Powder (jeg finner det så tørkende, men elsker fargen) NARS kompakt pulver (gjennomgående snart) Marc Jacobs Dew Drops Coconut Gel Highlighter (Så praaatttaayyyyy) Dior 347 Emerald Palette (stor kjærlighet, få den mens den varer) Dior Golden Glow Loose Powder (kan lett hoppe over.) Tom Ford Bronzer (dette kommer ikke over i løpet av dette livet.: P) Maybelline Blush Kissbite (stunner men så dyrt for Maybelline) Kat Von D Lolita Væske leppestift (det er dager jeg liker det og dager jeg ikke. Det går ikke bra med min skjønnhet alltid. Men det går bra når jeg har full ansikts sminke på. I dag liker jeg det: P) Fint Beauty Gloss (plommer opp mine små lepper. Jeg vil cryyyyy)

Populært emne