Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

I dag vil jeg gjennomgå ColourPop flytende leppestift i skyggen "Trouble Maker." Så, la oss se hvordan denne flytende leppestiften falt 🙂

Pris: $ 6,00 USD for 0,11 oz. produktbeskrivelse: Den dristigste formelen av våre flytende leppestifter - i en jevn strømpe får du intenst fargepenger som tørker ned til en super matt, overføringsfri finish. Årsak en ruckus i denne mid-tone brun fersken.

Hvordan å bruke: Trinn 1 - Begynn med bare, tørre lepper! Prime dine lepper med vår Lippie Primer for jevnere påføring og mer behagelig slitasje! Trinn to - Linj leppene dine med en lepp med en matchende Lippie blyant; Dette vil hjelpe deg med å oppnå det perfekte, ferdige utseende og gi utseendet på fyldigere lepper. Trinn tre - Påfør din Ultra Matte Lip i et tynt lag for best slitasje. - Exfoliate leppene dine for jevneste applikasjon. - Hvis du vil, kan du bruke din favoritt Ultra Glossy Lip som topp!

Min erfaring med ColourPop Ultra Matte Lip Trouble Maker:

emballasje: Emballasje av "Trouble Maker" flytende leppestift kommer i et pent standard klartør med holografisk skriving på siden - ColourPop Ultra Matte. Bunnen av røret spesifiserer navnet "Trouble Maker." Røret har en sølvhett med en gylden ring. Applikatoren er en standard dypfottype. Produktet kommer i en hvit pappeske med navnet på produktet og ingredienslisten. Samlet sett er emballasjen lett og reisevennlig.

Skygge og Avslutt: Skyggen er beskrevet som en "midtfarget brun fersken" og det er faktisk en varm oransje ferskenskygge med et snev av brunt. Denne skyggen er en perfekt fallskygge. Denne nyansen passer til lyse og mellomstore hudtoner. Lippestiften tørker ultra-matte. Denne spesielle nyansen følte seg veldig tørr på leppene.

Tekstur og applikasjon: Tekstur av denne flytende leppestift er meget tynn og flytende-y. Det tørker til en matt overflate innen få sekunder etter påføring på leppene, så hvis det er feil når du søker, er det en oppgave å korrigere dem. Doe-foot applikatoren gjør det enkelt å fylle leppens hjørner med letthet. Det er en kjemisk duft til leppestiftet som ikke plager meg personlig. Når den flytende leppestiften tørker, har den en pulveraktig følelse av det. Et viktig poeng som jeg vil gjerne legge merke til er at før du bruker leppestiften, må du exfoliere leppene dine, eller leppestiften når den er satt, kan se krummende ut. Hvis leppene føles veldig tørre, kan en leppebalsam brukes som topplakk; Dette vil imidlertid påvirke leppestiftenes levetid.

Pigmentering og dekning: Lippestiften er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppestiften. Det forblir på i rundt 10 timer uten at det må brukes på nytt. Men det vil begynne å falme fra midten av leppene hvis du har en tendens til å spise fet mat.

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med fargepenger. Lippestiften kan lett fjernes med en oljebasert sminkefjerner.

Fordeler med ColourPop Ultra Matte Lip Trouble Maker:

  • Ekstremt matt leppestift.
  • Bedøvelse orange-peachy brun nyanse.
  • Ekstremt pigmentert.
  • God emballasje.
  • Grusomhet fri.
  • God levetid.

Ulemper med ColourPop Ultra Matte Lip Trouble Maker:

  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Fading fra midten av leppene.
  • Leppene føltes veldig tørre etter å ha brukt denne leppestiften.

IMBB Rating: 3/5 Anbefaler jeg / Tilbakekjøp ColorPop Ultra Matte Lip Trouble Maker? Nei, jeg anbefaler ikke denne flytende leppestiften. Normalt finner jeg ikke ColourPop flytende leppestifter å tørke, men denne nyansen er for tørking på leppene mine. Nei, jeg vil ikke kjøpe tilbake.

ColourPop Ultra Matte leppestift Kae ColourPop Bumble Ultra Matte Lip ColourPop Clueless Ultra Matte Lip ColourPop Ultra Matte Lip Little Weapon ColourPop Ultra Matte Lip Ekstra Toppings Colourpop Lychee Ultra Matte Lip Color Lotus Makeup Ecostay Smør Matte Lip Color Pink Precious 15 Lakme Absolute Luxe Matte Lip Farge med Argan Oil Photos, Stikkord

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: