Jeg er tilbake med enda et koreansk merke. 😀 Innisfree er ett merke som gjør fantastiske produkter i svært rimelig prisklasse. I dette innlegget skal jeg vurdere Innisfree Perfect Fresh Foot Scrub Wash, bla ned for mer informasjon.

Produktbeskrivelse: Foot shampoo + Foot scrub + Foot spa 3 i 1 fotpleie Hold føttene friske og rene med 3 i 1 multi fotpleie som omhandler mat lukt, døde hudceller og føttørrhet 2. Inneholder sitronbalsam og mynteekstrakter Fersk fotpleie med sitron mint duft Foot scrub vask med sitron balsam og mynte ekstrakter renser og oppdaterer føttene, og duften av sitron mynte, en av citrus krydderurter selv oppdaterer dine feellings 3. Myk peeling med aprikos frø skrubbe Fine aprikosfrø eksfolierer døde hudceller av føtter og gjør føttene jevne. 4. Med fuktighetsgivende ingredienser, hold føttene fuktige og forfriskne, ikke tørre. Plantekstraktene i produktet gir forfriskende omsorg til føttene og fuktighet og oppfrisk dem. Pris og antall: $ 13 for 100 ml.

ingredienser:

Min erfaring med Innisfree Perfect Fresh Foot Scrub Wash:

Emballasjen er ganske enkel - den kommer i et vanlig rør med en hette. Luken lukkes tett, og det er ingen spill på produktet.

Konsistensen av produktet er tykt gelignende som små granuler i den som hjelper i skrubbe- og eksfolieringsprosessen. Granulatene er ikke sterke og produktet briser seg godt med vann. Det lukter frisk og sterk (mer peppermynte), og etterlater huden myk.

Denne skrubbe fjerner død hud, smuss og brunfarge i en grad, men gjør ingenting utrolig. Selv om beskrivelsen av produktet sier, det er et fotspas, jeg finner ikke noe slikt med denne skrubbingen. Det tørker ikke ut huden. Samlet sett er det et godt produkt for daglig bruk og gjør en ganske god jobb som en skrubbe.

Fordeler med Innisfree Perfect Fresh Foot Scrub Vask:

  • Lukter fint.
  • Tilfører friskhet til føttene.
  • Fjerner smuss og død hud.
  • Rimelig pris.
  • God til daglig bruk.

Cons av Innisfree Perfect Fresh Foot Scrub Vask:

  • Lukt kan være for sterk for noen få.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Innisfree Perfect Fresh Foot Scrub Wash? Ja, hvis du leter etter noe rimelig.

Innisfree Special Care Foot Mask Innisfree Special Care Mask Elbow and Heel Innisfree Special Care Neck og Collarbone Mask Innisfree Green Barley Gommage Peeling Mask Watsons Foot Ease Exfoliating Lavendel Foot Scrub Kama Ayurveda Foot Scrub Kiko Milano Intensive Hand and Foot Scrub Yves Rocher Polering Foot Scrub Freeman Bare Foot Peppermint + Plum Foot Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: