Hei venner,

Håper alt går bra på slutten. Jeg er tilbake med et annet innlegg, og i dag snakker vi om hjemmelagde blackhead fjerningsskrubb. Blackheads er vanligvis forårsaket på grunn av en opphopning av olje, døde hudceller eller tette porer på huden. Blackheads kan vises overalt i ansiktet, inkludert nese og kinn området. Vel, en enkel måte å fjerne blackheads hjemme bruker scrubs. Bruk av skrubbe kan bidra til å exfoliere huden, og dermed fjerne døde hudceller, tilstoppede porer og også fremme glødende hud. Så, her nevner vi noen hjemmelagde blackhead fjerningsskrubb.

1. Sukker og kokosnøttolje:

Sukker er et utmerket eksfolierende middel som fjerner tilstoppede porene på huden og hjelper også med å fjerne døde hudceller. Kokos inneholder antiinflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper som gjør huden din beroligende og smidig. For å lage skrubben, ta to skjeer sukker og legg til litt kokosnøttolje. Bland sammen og bruk skrubbe på ansiktet. Skrubbe for en stund og vask av med kaldt vann.

2. Rå honningskrubbe:

Honning inneholder humectants som ikke bare hydrater huden din, men hjelper også til å fjerne hudormer og hvitehud på huden. Det er nærende og eksfolierende på huden, og dermed fremme sunn hud. Ta litt rå honning og legg til en skje sukker og sitronsaft til den. Bland sammen og skrubbe ansiktet ditt. Vask av med kaldt vann senere.

3. Salt og sitronskrubbe:

Salt hjelper til å fjerne hudormer på huden lett, mens sitron inneholder en høy mengde C-vitamin som hjelper til i lettelse av huden. Bruke salt og sitronskrubbe kan ikke bare exfoliere huden, men også bidra til å håndtere tilstoppede porer og oljeakkumulering på huden. Bland salt og sitron i like store mengder og masser på huden. Vask av med kaldt vann.

4. Brun sukker og agurk skrubb:

Brunt sukker er en utmerket exfoliator som bidrar til å exfoliere huden din dypt, og dermed behandle whiteheads og blackheads på ansiktet. For å gjøre denne skrubbe hjemme, ta en halv kopp brunt sukker og legg til 4-5 skjeer agurkpasta til det. Du kan også legge til noen avokadopasta til den. Bland godt og bruk på ansiktet. Vask av med lunkent vann etter en tid.

5. Cranberry sukker skrubbe:

Tranebær inneholder essensielle antioksidanter og egenskaper som dypt eksfolierer huden. Det hjelper ikke bare å fjerne hudormer fra ansiktet, men fremmer også nydelig og glødende hud. Ta en halv kopp sukker og legg tranebærpuré til den. Hvis nødvendig, legg til 1-2 dråper lavendel essensiell olje for en beroligende effekt. Bland sammen og skrubbe i sirkulær bevegelse. Skyll av med vanlig vann.

6. Havremel og yoghurtskrubbe:

Havremel hjelper med å absorbere overflødig olje akkumulert på ansiktet, og dermed forhindre hudormer. Yoghurt inneholder probiotiske enzymer som danner næring og hydrerer huden. Appelsinskall inneholder vitamin C som dreper bakteriene som tetter porene. Ta en skje havregryn og legg litt yoghurt til den. Legg en skje med appelsinskall pulver til den. Bland sammen og masser ansiktet ditt med dette. Vask av med kaldt vann.

7. Masoor dal og melkeskrubbe:

Masoor dal og melkeskrubbe, begge er ekstremt gode for personer med sensitiv hud. Masoor dal, også kjent som rød linser, kan bidra til å forhindre dannelse av hudormer og whiteheads på ansiktet. Melk hjelper til med å nære, berolige og hydrere huden din dypt. Soak masoor dal i vann i noen timer og slip dem for å lage en pasta. Legg litt melk og påfør ansiktet. Vask av med kaldt vann senere.

8. Klarende saltskrubbe:

Ananas inneholder vitamin C som kan bidra til å forhindre tilstopping av porer på huden. Olivenolje inneholder antioksidantegenskaper som kan holde huden frisk og smidig. Havsalt dannes eksfolierer huden, slår av den døde hudcellen og fjerner hudormer. Ta halv kopp saltvann og tilsett litt ananasjuice og olivenolje. Bland sammen og bruk denne skrubbe regelmessig.

8 Hjemmelaget Kollagen Face Packs For Younger Looking Skin 8 hjemmelagde acne behandlinger 8 Lett hjemmelagde masker for frizzy hår 8 Best Home Remedies for tørr og følsom hud 9 Best Blackhead Removal Strips Tips for Blackhead fjerning Dos and Don'ts of Blackhead fjerning 10 One-ingredient Blackheads Removal Methods Skjønnhetsformler Blackhead Control Facial Scrub Equate Blackhead Clearing Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: