Hei jenter,

Jeg tror jeg elsker rødmer så mye som jeg elsker leppestifter. Jeg elsker hint av farge det legger til kinnene og gir deg girlyen, skyllet ansikt. Men å velge riktig nyanse er veldig viktig. Hvis du er dusky og ender med en fuchsia rosa nyanse, kan det se katastrofalt ut. På samme måte vil jordiske rødmer se for gjørmete på deg. Å være en dusky jente, tilbrakte jeg år på å lete etter rødmer som passer til min hudtone. Noen av fargene så vakre på meg, mens andre mislyktes dårlig. Men nå kjenner jeg de beste tilgjengelige nyanser for brunbrun hud. I denne listen har jeg nevnt 10 slike rødme og paletter som vil se nydelig ut på brunbrun, brun, dusk hud.

1. Maybelline Fredd Glød Blush In Creamy Cinnamon:

De fleste skole- og høyskolebesøkere i India har en av disse frekke glødestråler fra Maybelline i stash. Denne kanelskyggen er et pent ferskenbrunt alternativ for kvinner av farge. Skyggen ser subtil ut og er ideell for daglig bruk.

2. Essens Silkeaktig berøringsblush i høstfersken:

Høstfersken som navnene er en veldig peachy nyanse med milde rødlige undertoner. Det gir et øyeblikk til kinnene dine. Den har en liten glitrende effekt som gir en vakker glød til huden.

3. NYX Professional Makeup High Definition Blush - Electro:

Hvis du vil prøve en rosa som passer til huden din, kan du gå til denne. Det er en vakker fuchsia rosa farge som vil dukke opp vakkert på mørkere huden. Du må først være litt letthåndet og deretter bygge opp fargen langsomt.

4. NYX Wine & Dine Cheek Contour Duo Palette:

Denne er en personlig favoritt. Konturskyggen er ideell for konturering av mørkere hud. Blush er en dyp peachy rosa skygge. Det legger til riktig mengde farge på huden og legger til hint av farge du trenger for å møte festen.

5. Inglot Freedom System Face Blush-30:

Denne er en vakker peachy rosa matte rødme med et snev av oransje i den. Fargen passer alle hudtoner. Men på en eller annen måte ser det enda bedre ut på dusky jenter med en gul undertone. En annen favoritt fra dette området er skyggen 45, som er en vakker matt oransje skygge.

6. Kryolan Blusher Refill Copper:

Jeg la hendene på denne en noen dager tilbake, og det ble en favoritt umiddelbart. Hvis du er en dusk skjønnhet som meg, og hvis du er ute etter en skimrende rødme for å få Cleopatra-typen glød, vil dette være ditt ideelle valg. Den skinnende kobberfargen øker din brune hud vakkert, og du vil elske å bruke den på egen hånd eller med andre matte blush nyanser også.

7. Kryolan Professional Trio Blusher Set:

Hvis du er ute etter en blush palett, velg denne. Alle fargene ser bra ut individuelt eller til og med når de blandes sammen. Hvis denne ikke er tilgjengelig, gå til L.A Girl skjønnhet murstein i skyggen Glam.

8. Clinique Cheek Pop Cola Pop:

Jeg kjøper dette veldig snart sikkert. Dette er en av de mest unike nyanser jeg noensinne har sett. Cola-skyggen av rødmer er ikke så vanlig. Det legger til en vakker farge i kinnene og legger til en svært subtil glød. Det vil se vakkert ut på enhver brun skinned skjønnhet uten å se OTT. Fig Pop og Peach Pop er to andre nyanser fra dette området som vil være mer egnet for dusky divas.

9. Nars Taj Mahal:

Jeg tror dette er en kultskygge og en favoritt blant kvinner av farger. Den skinnende oransje skyggen ser veldig flatterende ut på hver hudtone. Den rike, varme oransje skyggen ser lyse og lysende ut på den skumle huden.

10. MAC Matte Powder Blush-Raisin:

Dette er en nydelig rødbrun nyanse og vil gå med alle slags sminkeutseende. Jeg så fargeprøven i Rati's Mac blush swatch innlegg og ble forelsket i denne. Bare vær forsiktig og ikke gå over bord mens du bruker denne. Du kan finne noen flere fantastiske MAC-rødmer som passer til dusk hud i dette innlegget.

Jeg har lagt til blush nyanser av forskjellige prisklasser og merker til denne listen. Håper du finner din perfekte kamp blant alle disse. Gi meg beskjed om hvilken som er din favoritt blant disse nyanser.

Hvordan påfør Blush i henhold til ansiktet ditt Hvordan bruke Blush Hvordan bruke Blush for forskjellige ansiktsformer? Hvordan bruke Kremblush Hvordan konturere ansiktet ved å bruke Blush Skal du bruke Bronzer eller Blush? Hvordan velge riktig rødme Ulike skjønnhetsbruk av Blusher

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 25 2020