Hei alle sammen,

Jeg har alltid elsket lang, tykk, jet svart hår, men den dovne jenta i meg selv hater hårpleie. Takket være alle de gode hårgenene som jeg arvet er min mor, har håret mitt ikke blitt ødelagt selv etter så mye forsømmelse. Bare nylig bestemte jeg meg for å vise håret mitt kjærlighet og investert i noen hårpleieprodukter. Vaske håret mitt to ganger i uken i vintersesongen er en tøff oppgave for meg. Jeg hater ideen om å vaske håret mitt tidlig om morgenen før jeg går til laboratoriet mitt. Også, siden jeg har tykt hår, blir det vått i lang tid, noe som ofte gjør meg utsatt for feber og kulde. Jeg prøver å vaske håret mitt i helgene og unngå å vaske håret på hverdager. Men når jeg går regelmessig ut, blir hodebunnen super skitten, klebrig og fet etter 4-5 dager. Av denne grunn trengte jeg et produkt for å oppdatere hodebunnen min. Jeg ønsket også en tørr sjampo av en annen grunn. Siden håret mitt er tungt, er det vanskelig å lage en puff ut av det og legge til litt ekstra volum. Jeg ønsket å se om tørr sjampoen kan gjøre det. Jeg har lest gode anmeldelser på Batiste tørr shampoos. Denne varianten hadde ikke blitt vurdert på IMBB, og jeg ønsket å prøve. Les videre gjennomgang for å vite mine synspunkter på denne tørre sjampoen.

Pris: 649 INR Produktbeskrivelse: Ta kontakt med din feminine side ved å behandle håret ditt til en mote trend fave. Denne blomsterinfusjonen oppdaterer håret med sommer dufter for hår som ser ut og lukter nydelig. Batiste oppdaterer håret ditt mellom vasker, slik at det føles gorgeously rent og friskt med lagt kropp og tekstur. Ingen vann nødvendig! Med en rekke produkter å velge mellom, gjør Batiste hver dag en fantastisk hårdag. På dagene mellom vasker for raskt å oppdatere håret ditt. Om morgenen før arbeidet. Hvis du har kort tid eller bare vil ha og en halv time i senga. Når du vet, vil du vaske håret ditt senere på dagen. Når du drar ut rett fra college / arbeid. Når håret ditt har gått litt halt i løpet av dagen, og det trenger en rask perk opp. Når kanten ser litt greit ut. Etter at du har tørket og stylet håret ditt, mangler du fortsatt litt liv. Før du setter håret opp for å gi det litt mer grep. Det er også flott for bruk som stylinghjelp som det legger til tekstur og grep.

Min erfaring med Batiste Instant Hair Refresh Tørr Shampoo Bright and Lively Blomster:

Denne tørr shampoo kommer i standard spray emballasje. Den er tilgjengelig i to størrelser, og jeg har selvfølgelig valgt den større som vinteren vil være her i 3-4 måneder, og jeg stoler på alle gode vurderinger om merket som har kommet opp på IMBB. Utskriften på boksen varierer for hver variant, og på denne representerer utskriften definitivt navnet. De pulserende gule og rosa blomstene minner meg om de gode sommerdagen (jeg er en komplett sommer baby!). Sprøytemunnstykket disponerer perfekt mengde produkt hver gang. Luken lukkes tett, og det er veldig reisevennlig også.

Lukten er også veldig forfriskende og langvarig. Jeg kunne fornemme det selv etter 8-9 timer. Det fungerer faktisk som et parfyme for hår, og du kan definitivt bruke den før partene for å få en forfriskende følelse. Jeg var ganske skeptisk da jeg brukte den for første gang. Jeg hadde shampooed håret mitt 7 dager før det, og hodebunnen min var så fet og klebrig at håret mitt syntes å ha limt seg til hodebunnen. Jeg børstet håret mitt, skilt det og sprayet produktet på hodebunnen.

Det dispenserte produktet er pulveraktig, og det suger opp oljen og smusset umiddelbart. Jeg sprayet 5-6 ganger, skille håret i forskjellige retninger. Så jeg masserte det godt for å spre det godt og for å fjerne oiliness helt. Jeg ble overrasket over å se hvor fantastisk det fungerte. Det var ingen restprodukt i det hele tatt. Håret mitt følte meg så oppdatert at labmedlemmen min faktisk spurte om jeg har shampooed håret mitt til slutt.

Det har også lagt litt volum på håret mitt, noe som er bra. Denne gangen var min hensikt å bruke den som en sjampo. Neste gang vil jeg bruke den på vasket hår, bare for å legge til volum og se hvordan det fungerer! Effekten varte i 2 dager på meg, noe som er ganske utrolig.

Totalt er jeg forelsket i denne tørre sjampoen. Jeg tror jeg har endelig møtt frelseren for håret mitt på vintre.

Pros av Batiste Instant Hair Refresh Tørr Sjampo Lys og Livlig Blomstret:

  • Reise vennlig, søt emballasje.
  • Enkel å bruke selv for rotete jenter som meg.
  • Forfriskende og langvarig sommer duft.
  • Rydder olje og smuss fra super skittent hår.
  • Legger til volum.
  • Effekten varer for lenge.

Cons av Batiste Instant Hair Refresh Tørr Sjampo Lys og Livlig Blomster:

  • Ingen for meg.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Batiste Instant Hair Refresh Tørr Shampoo Bright and Lively Floral? Ja, du må prøve denne tørr sjampoen. Jeg vil gjerne prøve en annen variant ☺

Batiste Tørr Shampoo Øyeblikkelig Håroppfriskning Blomstret og Femininsk Blush Batiste Dry Shampoo in Blush Batiste fruktig og frekk kirsebær tørr sjampo Batiste Instant Hair Refresh Light og Breezy Fresh Dry Shampoo Batiste Sassy og Daring Wild Dry Shampoo Dove Refresh + Care Detox og rens tørr sjampo Burt's Bees Gud Blomster Cherrynova Mykgjørings-conditioner Urte Essenser Body Envy Instant Clean Dry Shampoo Percy og Reed Ingen Fuss Fabulousness Dry Shampoo TRESemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo L'oreal Fresh Dust Dry Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: