Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen snakker om Lush Sleepy body lotion, en mye snakket om produkt over hele verden for å hjelpe insomniacs få en god natts søvn. Les videre for å vite om det virkelig gjør jobben sin.

Produktbeskrivelse: Lush beskriver dette produktet som en "drømmende kroppslotion." Som navnet "Sleepy" selv tyder på at det hjelper til å oppnå en god søvn like etter at den har blitt brukt. Pris: AED 80,00 for 95 gm.

Hvordan å bruke: Bruk det bare om natten som en body lotion, like før du går i dvale.

Min erfaring med Lush Sleepy Body Lotion:

Emballasje: Den kommer i et 100% resirkulerbart svart plastrør. Lush har en policy, hvis du returnerer 5 brukte badekar, får du en ansiktsmaske fri. Å være et miljøvennlig merke, foretrekker de å gjenbruke badekarene, og det er en vinn-vinn-situasjon for alle. ☺

Det er et søtt kar Imidlertid vil jeg alltid foretrekke en røremballasje som det er reisevennlig og hygienisk. Ingen applikator gitt, må du bruke fingrene til å skrupe ut kroppsrøret.

Tekstur: Den lilla kroppen lotion er rik, kremaktig, buttery body lotion. Det føles silkeaktig mykt på huden.

Lukte: Guddommelig er det perfekte ordet som beskriver den sterke lavendel duften. Hvis du er en fan av lavendel som meg, må du prøve dette en gang, det vil gjøre deg gal. (Jeg lukter det som jeg skriver denne anmeldelsen).

ingredienser: "Sleepy" er en blanding av 25 ingredienser inkludert havremelinfusjon og oljer, primært lavendelolje. Andre oljer er mandelolje, organisk jojobaolje og ylang ylang olje. Den inneholder også glyserin, kakaosmør. Listen er tydelig nevnt på karet i grønn og svart farge. Grønn representerer naturlige ingredienser mens svart er syntetisk. Lavendel er kjent for avslapning, reduserer angst og induserer søvn. Havremelinfusjon har en enorm liste hvis fordelene inkluderer beroligende nerver, lindring av kløende hudproblemer, stressrelaterte hudforhold. Ylang Ylang olje er en essensiell olje som fremmer avslapning, bidrar til å bekjempe bakterier og senke blodtrykket.

Etter å ha lest alle påstandene om denne magiske lotionen måtte jeg besøke butikkene flere ganger før jeg fikk hendene mine på dette mirakelproduktet. Det var alltid ute av lager. Jeg elsker å sove (som ikke: p) men på grunn av angstproblemer har jeg ofte forstyrret netter, så jeg kjøpte det øyeblikkelig etter lukter den himmelske lavendel.

Jeg prøvde det samme dag som jeg hadde plukket opp det og ja, jeg sov faktisk uten å våkne til min alarm gikk av. Det har vært en måned og ja "Sleepy" gjør deg trøtt. Jeg sover nå uavbrutt når jeg bruker den. Kakaosmør gjør også huden min myk. Denne body lotion har en rik tekstur som glir på huden og blir straks absorbert. Det etterlater ikke noe olje- eller greasingsfølelse på huden.

Jeg har tørr hud, spesielt beinene mine og etter at jeg har brukt dette, føler jeg hvor fantastisk huden min er fuktig. SA hadde instruert meg tydelig å bruke bare om natten. Selv om jeg etter en uke brukte det på alternative dager for ikke å bli avhengig av det. Frodig sier at det virker på babyer, som jeg ikke er veldig sikker på.

Fordeler med Lush Sleepy Body Lotion:

 • Guddommelig duft.
 • Rik og overdådig konsistens av kroppskrem.
 • Føler ikke tungt på huden.
 • Hjelper med å få en fredelig søvn.
 • Det er bare et lite produkt som kreves for hver applikasjon.
 • Miljøvennlig emballasje, ikke testet på dyr.
 • Veganprodukt (hvis det er aktuelt).

Cons av Lush Sleepy Body Lotion:

 • Ikke tilgjengelig i India, jeg hadde kjøpt fra Dubai.
 • Dyrt, men den lille gryten kan fortsette i 3 måneder.
 • Inneholder parfyme, noe som kan være et problem for noen.
 • Tub emballasje er et problem mens du reiser, og du må dyppe fingrene hver gang.
 • Du kan bli avhengig av dette som meg: s
 • Jeg elsker den sterke krydrede duften, men noen mennesker kan ikke, så prøv før du kjøper den.

IMBB Rating: 4.5 / 5

Håper det hjelper deg med å snooze av Zzzzzz ....

Frodig Sympati For Hud Kropp Lotion Lush Vanilla Dee-lite vs Body Shop Vanilla Body Lotion Lush Dream Cream Lush African Paradise Body Conditioner The Body Shop Drops av Youth Bouncy Sleeping Mask Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Lotus Flower Extract og Rice Milk St. Ives Kokosmelk og orkidextrakt Kroppsdel Aveeno Positivt Ageless Firming Body Lotion Nivea Cocoa Butter Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: