Hei venner,

Jeg er tilbake med et annet fantastisk innlegg for alle dere! I dag snakker vi om hvordan å bli kvitt brassete hår. For de som ikke er klar over brassete hår, la meg fortelle deg at brassete hår er en slags hår som har blitt gul eller oransje tonet. Du kan generelt se dette resultatet etter bleking av hår. Hvis du prøver å bleke det mørke håret ditt, kan du ende opp med brasket hårstilstand også kjent som oransje hår. Vel, hvis du er en som lider av brassete hår, er det noen måter å kvitte seg med.

1. Opt for Ash Blonde Hair Farge:

En enkel måte å kvitte seg med brasket hår på er å velge et blondt hårfargestoff. Blond hårfarge er en kul og lysebrun nyanse som bidrar til å nøytralisere og lette hårfarge din naturlig. Kjøpe en askeblond hårfarge og bruk på ditt oransje hår. Påfør håret jevnt og vask av med sjampo. Senere bruk et balsam for å sette håret ditt. Du kan bruke Jerome Russell BBlonde Toner Steel eller Color Freedom White Blonde 027 for å fjerne oransjen fra håret.

2. Bruk en hårfarge:

På grunn av den lave mengden peroksid i håretoner, kan det bidra til å nøytralisere den oransje tonen i håret ditt. Bruke en hårfarge kan hjelpe til med å lette den gule eller oransje tonen lett. Det kan avbryte den oransje fargen og dermed hjelpe deg med å bli kvitt det brassete håret. Å bruke toner er en rask måte å kvitte seg med brasket hår på. Du kan bruke Hair Xpertise Argan Blonde Silverising og Toning Spray for brassy hår.

3. Asketoner:

En annen enkel måte å behandle brassete hår på er å bruke en asketoner på hodebunnen. Du bør velge en nyanse som er akkurat det samme som hårfarge. Pass på at skyggen du velger, har ordet "aske" i den. Å bruke en asketoner kan bidra til å avbryte den brassete fargen i håret ditt. Det viser seg å være effektiv i behandling av varm gul eller oransje tone på håret. Bruk Scott Cornwall Color Restore Cool Ash Hair Toner for brassete hår.

4. Bleking Hair:

Du bør blegge håret ditt etter noen dager. Du bør dype håret ditt og også bleke håret ditt. Bleking kan bidra til å fremme en blond nyanse i håret ditt og også bidra til å kvitte seg med det brassete håret lett. Følg instruksjonene mens du bleker hår og ikke overdrive det.

5. Bruk av lilla sjampo:

Hår stylister og eksperter har anbefalt at bruk av lilla sjampo er en rimelig og enkel måte å kvitte seg med brasset hår på. Når du generelt farger håret, fører det til røde, blå og gule molekyler i håret. De blåene reagerer med håret med rød, gul eller oransje farge i håret. Så, bruk lilla sjampo er en av de enkle måtene å behandle brassete hår. Lilla pigmenter bidrar til å kutte ned brassen og forhindrer så oransje toner. Du kan bruke Nivea Color Care & Protect Shampoo for best resultat.

6. Bruk fargebeskyttende sjampo og balsam:

Du vil ikke bruke lilla sjampo hver dag. Bare noen få bruksområder av lilla sjampo er nok til å behandle brassete hår. Nå kan du endre håret ditt med en fargebeskyttende sjampo og balsam, slik at det bidrar til å roe ned de resterende oransje og lilla molekylene i håret. Ved å bruke fargebeskyttende sjampo og balsam, vil det bidra til å gjenopprette naturlig hårfarge og holde tressene myke og skinnende. Du kan bruke Schwarzkopf Gliss Ultimate Color Shampoo eller Garnier Whole Blends Color Care Shampoo med Argan Oil og Cranberry Extracts for best resultat.

7. Bruk Brass Banishers:

En siste og ultimate måte å kvitte seg med det brassete håret på, er å bruke noen messingbaner. Messingforsterkere er ammoniakkfrie og kan brukes på håret for å kvitte seg med oransjefarger fra hår. Det kan gi deg litt hardt hår, men du kan senere bruke fargebeskyttende balsam og sjampo for å gjenopprette hydrering og mykhet i hodebunnen. Du kan bruke L'Oreal Paris Colorist Secrets Brass Banisher for å få de beste resultatene.

Beste sjampo for farget hår tilgjengelig i India 10 Uanstrengt tips for å beskytte og nære fargebehandlet hår Hårfarge hjemme: 5 ting du trenger å vite før du farger håret ditt Beste sjampo for å gjøre håret mørkere Hvordan lage hårfarge fading raskere 7 enkle måter å beskytte fargebehandlet hår når du går og svømmer 8 Bivirkninger av hårfarging Behandlinger Hver kvinne bør vite 7 ting å vite før du fargelegger håret ditt i pastellfarger

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: